Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"VEF Rīga" sastāvam pievienojas Somijas izlases uzbrucējs

Rolands Eliņš

"VEF Rīga" sastāvam pievienojas Somijas izlases uzbrucējs
Aleksandrs Madsens. Foto: Ville Vuorinen / Susijeng

Latvijas basketbola klubs „VEF Rīga” pavēstījis, ka komandai pievienojies somu uzbrucējs Aleksandrs Madsens, kurš iepriekš bija Spānijas ACB līgas kluba „Gran Canaria” sistēmā.

Aleksandrs Madsens ir 24 gadus vecs uzbrucējs, kurš bija uz pārbaudes laiku VEF sastāvā. Šodien klubs paziņojis, ka Madsens pievienojies komandai. Kā mūsu portālam paskaidroja kluba direktors Gatis Jahovičs, Madsens izturēja pārbaudes laiku un tagad līgums noslēgts līdz sezonas beigām.

2.08m garais Madsens VEF sastāvā pieteikts ar 20. numuru, bet iepriekšējā sezonā viņš pārstāvēja Spānijas klubu „Gran Canaria”, lielākoties gan spēlējot otrajā komandā. ACB līgā viņš savu debiju tā arī nepiedzīvoja.

Iepriekš Madsens pārstāvēja Čehijas klubu „Praha”, kurā pavadīja divas sezonas, bet karjeras pirmos gadus aizvadīja Somijas komandā „Kouvot”, ar ko kļuva par Somijas čempionu 2016. gadā.

Madsens bija Somijas izlases sastāvā PK atlases turnīrā, piedaloties desmit spēlēs. Vidēji mačā viņš nospēlēja 13.3 minūtes un guva 2.7 punktus. Viņa rezultatīvākais mačs bija otrajā atlases kārtā pret Krieviju, kad tika gūti septiņi punkti.

Reizē ar Madsena pievienošanos VEF apstiprinājis jau krietni iepriekš ziņoto par Kristapa Medisa pievienošanos komandai ar divu mēnešu līgumu, tāpat klubs paziņojis par to, ka pārbaudes laiku izturējis horvātu centrs Kristijans Krajina.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/vefriga/status/...

  -2 [+] [-]

, 2019-09-19 18:29, pirms 5 gadiem
Krajina labi spēlē, jābūt labam palīgam. Cerams, ka somas labs palīgs būs.

Tagad vef pret gdiņu spēlē, zaud vidēji 5-8 punktu starpību

  +8 [+] [-]

, 2019-09-19 18:33, pirms 5 gadiem
Lielisks papildinājums Vefam! Līdz šim nebiju par tādu dzirdējis, bet tas nenozīmē, ka šis nebūtu ļoti vērtīgs kadrs. Labākais treneris un stratēģis Gailītis noteikti atradīs šim brīnumbērnam pienācīgu lomu komandā, kur basketbola lielvalsts Somijas talants varēs progresēt un radīt savas stiprās puses. Žēl gan, ka VEFs pametis spēcīgāko līgu šaipus okeānam - VTB, kur spēlējošais kas ir lieliska talantu kalve un atspēriena punkts pasaules spožākajiem talantiem - pēc vefiņa spēlētāji tiek tādās līgās kā RUmānijā, Kiprā, Grieķijas 2. līgā un SPānijas 4. līgā, kur līmenis ir ĻOTI labs un spēlētāji turpina progresēt.

#rebel

  -1 [+] [-]

, 2019-09-19 18:37, pirms 5 gadiem
Mazajā bildē izskatījās, ka Dončičs pievienojas VEF.
Slēpts komentārs: Real Rebel

  +4 [+] [-]

, 2019-09-19 18:49, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Es saprotu, ka savā prātā kropls esi? Nevajag to izrādīt 😅
Un izcili muļķīgs cilvēks spriež pēc vienas sezonas, kāpēc nepiesauci tos, kuri tika ACB vai Eirolīgā? Ak pareizi, tas tak tavai naratīvai neder 😂 ne velti tādus cilvēkus uztveru kā bezvērtīgiem kadriem ar izcili nabadzīgu iztēli, jo nu varēji, ko labāku izdomāt, bet cepums, tev par to pašu. Vismaz nabadziņ centies 😂

Bet ja nopietni, tad Vef ņem to, ko var atļauties, kas tur slikts? Tikai pajoļi var par to smieties, jo acīmredzot nedzīvo realitātē. Tu domā, ka vef viņu ņemtu, ja Kohs nebūtu traumēts un Hlebovickis malā ar krusteniskajām?
Neuzvelcies, Tevi nemaz necentos aizskart un pat nepieminēju. Ja par hashtagu, tad tas bija domāts, ka Saša Madsens ir īsts dumpinieks (rebel), kas lieliski sevi apliecinājis citās spēcīgās līgās, un tieši tādi kadri VEFiņam ir nepieciešami! Tā ka nesatraucies - visa pasaule negriežas ap Tevi!

     [+] [-]

, 2019-09-19 18:50, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Krajina labi spēlē, jābūt labam palīgam. Cerams, ka somas labs palīgs būs.

Tagad vef pret gdiņu spēlē, zaud vidēji 5-8 punktu starpību
Kur var redzēt to?

  -2 [+] [-]

, 2019-09-19 18:52, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Kur var redzēt to?
Nevar, es online rezultātam sekoju. Pirmo ceturtdaļu izgāza, otro jau ničā nospēlēja

  -4 [+] [-]

, 2019-09-19 18:53, pirms 5 gadiem
edza87 rakstīja: Neuzvelcies, Tevi nemaz necentos aizskart un pat nepieminēju. Ja par hashtagu, tad tas bija domāts, ka Saša Madsens ir īsts dumpinieks (rebel), kas lieliski sevi apliecinājis citās spēcīgās līgās, un tieši tādi kadri VEFiņam ir nepieciešami! Tā ka nesatraucies - visa pasaule negriežas ap Tevi!
Pārpratums tev sanāca, es neuzvelko, es tā izsaku savu sajūsmu, Tu nezini, kā es smējos to lasot

     [+] [-]

, 2019-09-19 18:55, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Nevar, es online rezultātam sekoju. Pirmo ceturtdaļu izgāza, otro jau ničā nospēlēja
Jaunais soms jau spēlē šajā mačā?

  -1 [+] [-]

, 2019-09-19 19:03, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Jaunais soms jau spēlē šajā mačā?
To es nezinu, tur tikai var redzēt rezultātu

     [+] [-]

, 2019-09-19 19:07, pirms 5 gadiem
Bet VEF vismaz nobruņota groza apakša būs Iļjins 215 cm Krajina 206 cm Madsens 208 cm Kohs 203 cm un Freimanis 205 cm .Bet sajūta ka trūkst vēl vismaz viena aizsarga kas varētu nomainīt PG pozīcijā Medfordu jo Kurucs un Curry nav PG.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-19 19:26, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Bet VEF vismaz nobruņota groza apakša būs Iļjins 215 cm Krajina 206 cm Madsens 208 cm Kohs 203 cm un Freimanis 205 cm .Bet sajūta ka trūkst vēl vismaz viena aizsarga kas varētu nomainīt PG pozīcijā Medfordu jo Kurucs un Curry nav PG.
Mediss jau vēl ir, mani vairāk SF pozīcija uztrauc

     [+] [-]

, 2019-09-19 19:35, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Mediss jau vēl ir, mani vairāk SF pozīcija uztrauc
SF ja visi veseli rakst'tis ka Stumbris,Hlebovickis un Kohs.Maz pieredzes bet ir vieta progresam zinot ka visi 3 pagājšgad ilgi bija traumēti.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-19 19:50, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: SF ja visi veseli rakst'tis ka Stumbris,Hlebovickis un Kohs.Maz pieredzes bet ir vieta progresam zinot ka visi 3 pagājšgad ilgi bija traumēti.
To mēs redzēsim. Izskatās, ka vef pacels spēli...uzvarēja galotnē. Nez SC ieliks ziņu?

Tikko aplauzos, biju domājis, ka vef čl spēlē trešdienā. Domāju, ka braucot uz Žalgiri, iepriekšējā vakarā vef paskatītos

  -1 [+] [-]

, 2019-09-19 20:26, pirms 5 gadiem
Rebel,kādas ir tavas domas par Ventspils šī gada komandu?

     [+] [-]

, 2019-09-19 20:35, pirms 5 gadiem
RealT rakstīja: Rebel,kādas ir tavas domas par Ventspils šī gada komandu?
Interesanta komanda. Domāju, ka viņiem ir jātiek ČL. Spēlēs tāpat kā Ogre, ātri ar daudziem trīspunktu metieniem. Mazais gals izskatās labs, vienīgi nepatīk garais gals, ka tik nav tāpat kā pērn, ka zaudi atnesa tieši garais gals.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-19 20:39, pirms 5 gadiem
Tā jau papildinājums labs, ja jaunajam Kurucam līgumā nebūtu garantētās minutēs.. Interesanti, kā pieredzējušies džeki jutīsies skatoties kā jaunais mauc neatkarīgi ne no kā

  +1 [+] [-]

, 2019-09-19 20:46, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Interesanta komanda. Domāju, ka viņiem ir jātiek ČL. Spēlēs tāpat kā Ogre, ātri ar daudziem trīspunktu metieniem. Mazais gals izskatās labs, vienīgi nepatīk garais gals, ka tik nav tāpat kā pērn, ka zaudi atnesa tieši garais gals.
Tieši manas domas ka prasās kāds normāls centrs vēl klāt jo ar Zaķi un Čavaru kā C nebūs aršana bet Luters vairāk ir kā PF.

     [+] [-]

, 2019-09-19 20:49, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Interesanta komanda. Domāju, ka viņiem ir jātiek ČL. Spēlēs tāpat kā Ogre, ātri ar daudziem trīspunktu metieniem. Mazais gals izskatās labs, vienīgi nepatīk garais gals, ka tik nav tāpat kā pērn, ka zaudi atnesa tieši garais gals.
Tu kaut ko vairāk zini par BKV iespējamajiem pretiniekiem, ka saki, ka BKV būtu jātiek?

  -1 [+] [-]

, 2019-09-19 20:52, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tu kaut ko vairāk zini par BKV iespējamajiem pretiniekiem, ka saki, ka BKV būtu jātiek?
Kaut kāds ļevais strīms bija, filmēts ar ziepju trauku protams, bet nu aci uzmetot, tad jāsaka, ka ja ungāri pacels, tad tur ir iespējas, jo viņiem perimetra defs nav tas labākais....Otra problēma ir pats BKV sastāvs, jo regulāri ir kādi iztrūkuši un nav kopā spēlējuši normāli. Redzēsim, kā visi tie apstākļi, ietekmēs gala rezultātu. Pirmo spēli ungāri pacēla, ja nemaldos ar kādiem astoņiem vai desmit punktiem