Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latvijas Virslīgas sezonu ar dramatisku uzvaru iesāk "Ogres" handbolisti

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas Virslīgas sezonu ar dramatisku uzvaru iesāk "Ogres" handbolisti
Rolands Ivanovs. Foto: Ritvars Raits

Latvijas "SynotTip" handbola Virslīgas jaunās sezonas pirmajā spēlē pagājušās sezonas ceturtās vietas ieguvēja, pateicoties Andra Pozņaka rezultatīvam metienam četras sekundes līdz finālsirēnai, ar 25:24 sakāva principiālo sāncensi "Jūrmalas Sports".

Latvijas vīriešu handbola čempionāts iesākās ar zīmīgu maču starp "Ogres" un "Jūrmalas sporta" komandām. Īpaši atzīmējama spēle tā bija tādēļ, ka ogrēniešu rindām starpsezonā pievienojās ilggadējais jūrmalnieku līderis Rolands Ivanovs. Abas komandas arī šosezon, visticamāk, būs tiešās konkurentes cīņā par iekļūšanu Virslīgas pusfinālā. Pagājušās sezonas ceturtdaļfināla sērijā ar 2-1 pārāki izrādījās ogrēnieši.

Šodien par cīņas favorīti uzskatītajai "Ogres" komandai tā īsti neizdevās pretiniekiem uzspiest savu spēli. Pirmais puslaiks ritēja vai nu punkts punktā, vai ar nelielu ogrēniešu pārsvaru, savukārt pēc pārtraukuma jūrmalniekiem izdevās pašiem pārņemt un kādu laiku turēt minimālu vadību. Ļoti izšķirošu izrāvienu "Ogrei" izdevās veikt mazāk nekā desmit minūtes līdz cīņas beigām, kad mājinieki ar piecu vārtu atrāvienu panāca 23:20 savā labā. "Jūrmalas Sports" gan nesalūza, Dāvim Zariņam pēdējā minūtē gūstot divus vārtus pēc kārtas, kas ļāva atgūt neizšķirtu (24:24).

Piecas sekundes līdz beigām "Ogres" treneris Andris Molotanovs pieprasīja minūtes pārtraukumu - tas izrādījās ļoti produktīvs, jo uzreiz pēc bumbas izspēles Andrim Pozņakam izdevās to raidīt viesu cietoksnī - 25:24.

Līdera lomu ogrēniešu rindās uzņēmās Rolands Ivanovs, kurš savas bijušās komandas vārtos iemeta astoņas bumbas. Viesu sastāvā septiņi vārti Ulda Vilsona rēķinā, kamēr Ričards Jablonskis guva sešus vārtus.

"SynotTip" handbola Virslīga, 19. septembris

HK Ogre — Jūrmalas sports 25:24 (13:12)
Ogre: Ivanovs 8/1, Bauze 4, Pozņaks 3, Arvis Laganovskis 3, Mancurovs 3, Strēlis 3, Dravnieks 1, Sļusarevs, Ģermānis, Klimočkins, Noviks, Ļebedevs.
Jūrmala: Vilsons 7/4, Jablonskis 6, Roberts Frīdenbergs 4, Zariņš 3, Korzāns 2, Turkupols 1, Gramsts 1, Grenebergs-Grīnbergs, Ričards Frīdenbergs, Jaunzems.

Izmantotie resursi:
Kalendārs/Rezultāti

  -1 [+] [-]

, 2019-09-19 21:37, pirms 5 gadiem
Molotončik! Tu tik esi spejīgs sudzeties par sastavu un ka probļemas, bet izaudzināt kādu no jauniešiem no Ogres nevarat. Izaudzejat un tad jums bus ij kas spelē un kapā. A tā tik visiem rakstit moki. Pus LAtgoļa spēlētajiem esi piedāvajis un viens uzkjērās. Pajauta vel, ja jau tik gruti. Cik zinu Latgoļs nav vienigie