Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas blakusvāģu komandai trūkst naudas startēšanai Nāciju kausā

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvijas blakusvāģu komandai trūkst naudas startēšanai Nāciju kausā
Foto: Zdenek Ruzicka

Latvijas blakusvāģu motokrosa izlasei, ko pilnībā pārstāv klubs "Salacas Kauss", katastrofāli trūkst finanses tehnikas sagatavošanai Nāciju kausa sacensībām, kas 5. un 6. oktobrī norisināsies Vācijā.

Plānots, ka Latvijas izlasi Nāciju kausā varētu pārstāvēt Jānis Jegorovs un Pēteris Jegorovs, Māris Rupeiks un Kaspars Liepiņš, kā arī Jānis Daiders un Tanels Keivs. Tomēr no valsts budžeta līdzekļiem piešķirti tikai 400 eur uz vienu ekipāžu, kas, protams, nesedz pat degvielas izdevumus ceļam.

Lai cik skarbi tas nebūtu, klubs spiests lūgt palīdzību sabiedrībai. Visiem, kuri nav vienaldzīgi par izlases likteni, "Salacas Kauss" lūdz palīdzēt finansiāli, ziedojot uz kluba rekvizītiem. Maksājuma mērķis - sporta atbalstīšana.

Biedrība "Salacas Kauss" ir sabiedriskā labuma organizācija - tas nozīmē ka varat saņemt arī nodokļu atlaides. Privātām un juridiskām personām, saskaņā ar SLOL 9. panta 3. daļu, ziedojot summa kas nepārsniedz desmit minimālās algas (4300 eur), ziedojuma līgums nav obligāts. Juridiskās personas, kas gatavas atbalstīt izlasi, lūdz sūtīt savus datus un piešķirto atbalsta summu uz epastu "salacaskauss@inbox.lv" - tiks izrakstīts rēķins un nosūtīs jums. Der āri cita veida palīdzība - degviela (dīzelis).

"Varbūt kāds no valstsvīriem ieraudzīs, ko viņi dara ar sportu, pat tad, kad jāpārstāv Latvijas valsti par personīgiem līdzekļiem," sašutumu pauž "Salacas Kauss" vadītājs Aleksejs Kandibovs. "Jau iepriekš paldies visiem."

Papildus informācija pa tālruni 28302010 (kluba vadītājs Aleksejs Kandibovs), epasts - "salacaskauss@inbox.lv".

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro

     [+] [-]

, 2019-09-20 08:41, pirms 5 gadiem
Traki ar šo valsti, kas tik tradīcijām bagātam sporta veidam, neatvēl samērīgus līdzekļus nāciju kausam. Serğis ar Rasmani varēja pakustināt kādus politiskos kontaktus, jo bez blata vēl joprojām šajā valstī nekas nenotiek. Nez, solo braucējiem nauda ir nāciju kausam?