Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsuma vārti un Daugaviņa divas piespēles neizglābj "Spartak"

Rolands Eliņš

Karsuma vārti un Daugaviņa divas piespēles neizglābj "Spartak"
Mārtiņš Karsums. Foto: Spartak.ru

Kontinentālajā hokeja līgā Maskavas „Spartak” izbraukumā ar 3:4 piekāpās Magņitogorskas „Metallurg”, ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas. Abiem „Spartak” latviešu uzbrucējiem rezultatīvs sniegums, spēles izskaņā cenšoties sadeldēt pretinieku pārsvaru.

VIDEO: Karsumam vārti un Daugaviņam 0+2 cīņā pret "Metallurg"

Maskavas „Spartak” ļoti neveiksmīgi aizvadīja pirmo periodu izbraukuma mačā Magņitogorskā, ielaižot trīs vārtus pirmajās deviņās minūtēs. Harija Vītoliņa vadītās komandas situācija varēja kļūt vēl daudz sliktāka, jo perioda pēdējā minūtē „Metallurg” rindās bullīti nerealizēja Paršins (Oļegs Znaroks šobrīd nav kopā ar komandu slimības dēļ). Taču „Spartak” tāpat nokļuva iedzinējos ar 0:4, jo ielaida vārtus pašā otrā perioda sākumā.

„Spartak” gandrīz izdevās izrāpties no dziļās bedres, taču tikai gandrīz. Otrā perioda vidū vieni vārti tika atgūti, bet trešajā periodā ar Kaspara Daugaviņa gādību divreiz tika realizēts vairākums. Vispirms 48. minūtē Daugaviņš no vārtu stūra acīgi atrada brīvo Mārtiņu Karsumu, kurš ar pirmo pieskārienu ripai raidīja to vārtos, izceļoties ar saviem ceturtajiem vārtiem šosezon, bet 57. minūtē Daugaviņš vēlreiz no identiskas pozīcijas tika pie rezultatīvas piespēles. Šoreiz viņš ar piespēli pagriezienā izkārtoja elegantu vārtu guvumu Artjomam Fjodorovam. „Spartak” pēc tam bija vēl viens vairākums, taču tas netika izmantots, un tika ciests zaudējums 3:4.

Daugaviņš šodienas mačā sakrāja tikpat punktus, cik sezonas pirmajās septiņās spēlēs kopā, un tagad viņa rēķins pieaudzis līdz 1+3. Daugaviņš šodien nospēlēja 17:21 minūtes, kurās metienus pa vārtiem neizdarīja, bet vienreiz pret viņu tika pārkāpti noteikumi. Karsums, kurš šodien guva sesto punktu šosezon (4+2), laukumā bija 16:28 minūtes un izdarīja divus metienus pa vārtiem.

„Spartak” šis bija trešais zaudējums pēc kārtas un septītais deviņās spēlēs, tiesa, trīs punkti nopelnīti par neizšķirtu pamatlaikā. Savukārt „Metallurg” sezonu bija sākusi vēl neveiksmīgāk, zaudējot piecās iepriekšējās spēlēs, un arī pēc šodienas uzvaras ieņem priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē.

Savukārt Boba Hārtlija vadītā „Avangard” viesos ar 5:2 sakāva „Salavat Yulaev”, atgūstoties pēc saviem diviem iepriekšējiem zaudējumiem. „Avangard” ar 11 punktiem ir otrajā vietā Austrumos, kamēr līdere ir „Avtomobilist”. Šodien „Avtomobilist” gan tikai papildlaikā tika galā ar „Kunlun”, pieveicot to ar 5:4. Ar trim rezultatīvām piespēlēm šajā mačā izcēlās Naidželss Douss.

Maskavas „Dynamo” tikmēr palika sausā pret SKA, savā laukumā zaudējot ar 0:2. Miks Indrašis Maskavas komandas sastāvā nospēlēja 16:56 minūtes un izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Savukārt „Torpedo” un „Sochi” mačā tikās divi Latvijas treneri. „Torpedo” ar Sandi Ozoliņu treneru kolektīvā ar 4:5 piekāpās „Sochi”, kur trenera asistenta amatā ir Leonīds Beresņevs. "Torpedo" mača gaitā atspēlējās no 1:4, bet pēc tam ielaida izšķirošos vārtus pusotru minūti pirms spēles beigām.

KHL spēļu rezultāti, 19. septembris

KomandasRez.KomandasRez.
Metallurg-Spartak4:3Salavat Yulaev-Avangard2:5
Avtomobilist-Kunlun5:4Ak Bars-Neftekhimik4:1
CSKA-Admiral4:0Dynamo M – SKA0:2
Sochi-Nizhny Novgorod5:4

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

Slēpts komentārs: Swordsman

     [+] [-]

, 2019-09-19 20:36, pirms 5 gadiem
Mežoņa 3.gols -vairākuma klasika. Ideāla kombinācijas izspēle,kur katrs zin savu vietu un darbību.Super!

  +5 [+] [-]

, 2019-09-19 20:51, pirms 5 gadiem
Swordsman rakstīja: Varētu šito marginālo sūdu aizvākt no galvenās ziņas, lūdzu? Regbija čempis tomēr sākas un tai arī ir jābūt nedalītai galvenajai ziņai visu vakaru. Paldies,
Nezinu, kādā burbulī tu dzīvo, bet regbijs burtiski nevienam neinteresē
Slēpts komentārs: Swordsman

  -3 [+] [-]

, 2019-09-19 21:10, pirms 5 gadiem
MachimoI rakstīja: Nezinu, kādā burbulī tu dzīvo, bet regbijs burtiski nevienam neinteresē
PK interesē gan un tas pēc futbola ir otrs svarīgākais PK komandu sporta veidos.Bet ja par krievijas čempi,tad līmenis ir krities un savicka blice šoreiz tiks play off ,bet spartaks iespējams netiks.

  +4 [+] [-]

, 2019-09-19 21:11, pirms 5 gadiem
Swordsman rakstīja: Varētu šito marginālo sūdu aizvākt no galvenās ziņas, lūdzu? Regbija čempis tomēr sākas un tai arī ir jābūt nedalītai galvenajai ziņai visu vakaru. Paldies,
Paldies! Regbijs neinteresē un es neskatīšos.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-19 23:29, pirms 5 gadiem
Regbija PK ir vēl lielāks nozīmīgums nekā tūlīt startējošam PČ vieglatlētikā Katarā.. Jā, pirmais būs agri no rīta, un otrais vēlu vakarā.. ideāli īstiem sporta draugiem. Pirms darba vērošu cīņas regbija laukumā, bet saldam miegam būs skaistas meitenes skrejceliņā ☺️

  +2 [+] [-]

, 2019-09-19 23:44, pirms 5 gadiem
Ja par tēmu, tad Značoks izvilks līdz Ziemassvētkiem?Kā galvenais? Mok viņam ir liels uzticības kredīts, bet šobrīd pat DR rāda labāku sniegumu tīri spēles ziņā

  +1 [+] [-]

, 2019-09-19 23:49, pirms 5 gadiem
Swordsman rakstīja: Ar tiem burbuļiem tu esi kaut ko sajaucis. Visa pasaule vēros regbija čempi, toties mūsu valstī masu medijos tiek mākslīgi kačāta interese par par tik marginālu lietu kā Krievijas klubu čempionāts hokejā. Visur reklāmas, visur tiek radīts iespaids, ka Rīgas dinamo cīņa par iekūšanu starp 16 labākajām komandām šajā turnīrā ir kaut kas afigenni nozīmīgs, kaut īstenībā tas vispār nekas nav.
Tā, ka jāapbēdina būs tevi, bet tas, kurš dzīvo sūnu ciema mākslīgi uzpūstā info burbulī, esi tu.
Kāds šim rakstam sakars ar kaut kādu rīgas dinamo? Raksts ir par diviem latviešu leģionāriem ārzemēs.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-20 03:24, pirms 5 gadiem
MachimoI rakstīja: Kāds šim rakstam sakars ar kaut kādu rīgas dinamo? Raksts ir par diviem latviešu leģionāriem ārzemēs.
šis raksts ir par Krievijas klubu čempionātu hokejā. Es Dinamo pieminēju tādā sakarā, ka reklamējot to uz katra stūra, mums tiek mākslīgi kačāta interese par šo pasākumu, tāpēc mums te šķiet, ka tas ir kaut kas baigi nozīmīgs.
Spēlētu viņi Zviedrijā, pie galvenās ziņas nekad netiktu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-09-20 07:39, pirms 5 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Svords ir galīgi galvu saspiedis naidā pret Dinamo, KHL un Hokeju kā tādu Ko nozīmē, šķiet, ka tas ir kaut kas baigi nozīmīgs? Man, piemēram, kā arī, esmu pārliecināts, ļoti daudziem, nekas nešķiet, bet vienkārši TĀ IR! Man personiski vispār nebūtu nepieciešama nekāda "reklāma uz katra stūra", vienkārši pietiktu ar pieticīgu informāciju par vecā labā Rīgas Dinamo analoģiskas komandas atjaunošanu, kas bija pietrūcis visu šo ilgo laiku, no 90.to sākuma līdz 2008. gadam, lai izraisītu lielu interesi To pierāda arī milzu auditorija, gan klātienē arēnā, gan arī pie TV ekrāniem un, domājams, ka tā nebūtu mazāka, ja Dinamo jeb ar citu nosaukumu Latvijas PRO Hokeja klubs piedalītos nevis Krievijā, bet, piemēram, tevis pieminētajā Zviedrijā, jo interese par Hokeju Lettiņiem ir asinīs
Tu gan esi populists jo nepatika pret dinamo un krievijas čempionātu nenozīmē nepatiku pret hokeju un kā var patikt piemēram prātinieki ,kuri sēž čekista ložā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja