Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Pēc pagājušā gada triumfa esmu Dienvidkorejā kļuvusi diezgan populāra"

Agris Suveizda

Ostapenko: "Pēc pagājušā gada triumfa esmu Dienvidkorejā kļuvusi diezgan populāra"
Aļona Ostapenko. Foto: EPA/Scanpix

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien pārvarēja Seulas "International" sērijas turnīra pirmo kārtu, ar 6:3 un 6:3 uzveicot spānieti Laru Arruavarrenu (WTA 71.). Nākamajā kārtā Ostapenko pretī stāsies krieviete Jekaterina Aleksandrova (WTA 122.), kura ar 6:1 un 6:2 uzvarēja zviedrieti Juhannu Lāšoni.

"Tā, protams, nebija viegla pirmās kārtas spēle," sacīja Ostapenko, kura Seulā triumfēja iepriekšējā gadā. "Viņa ir laba un ļoti stabila tenisiste. Šī man bija laba spēle, jo īpaši pirmajai kārtai, jo pirmās kārtas mači parasti ir smagi. Esmu priecīga par to, kā pabeidzu spēli. Pašlaik jūtos labi, taču sekas, protams, atstāj pārlidojumi, jo gandrīz visu gadu nākas mainīt laika zonas."

"Biju priecīga, ka atnāca tik daudz cilvēku. Dienas pirmajās divās spēlēs skatītāju nebija pārāk daudz, bet, iznākot kortā, redzēju, cik daudz cilvēku ir, un tas mani motivēja vēl vairāk. Un jo īpaši šeit, Dienvidkorejā, no kurienes man palikušas ļoti labas atmiņas, un fani mani ļoti atbalstīja. Pēc pagājušā gada triumfa esmu Dienvidkorejā kļuvusi diezgan populāra, un šeit spēlēt ir patīkami," teica Ostapenko, kura WTA rangā ieņem desmito vietu.

"Pēc triumfa "French Open" teniss Latvijā kļuva daudz populārāks. Cilvēki mani atpazīst, daudz bērnu sākuši trenēties, un tagad gandrīz visi tenisa klubi ir pilni ar bērniem. Latvijas tenisam tas ir ļoti labi. Man ir liels prieks Deivisa kausā spēlēt Latvijas izlasē. Jo īpaši savas publikas priekšā, jo mājās nebiju spēlējusi kopš, šķiet, 12-13 gadu vecuma," sacīja Ostapenko.

  -2 [+] [-]

, 2018-09-19 15:15, pirms 6 gadiem
zvaigznes slimība. Tikai domā par to kur ir vai kur nav populāra

     [+] [-]

, 2018-09-19 15:34, pirms 6 gadiem
Deivisa vai Federācijas kausā?

  +2 [+] [-]

, 2018-09-19 16:11, pirms 6 gadiem
roliksis40 rakstīja: zvaigznes slimība. Tikai domā par to kur ir vai kur nav populāra
ja paklausīsies interviju, sapratīsi, ka viņa to nevis teica, bet atbildēja uz jautājumu, vai ir jūt atpazīstamību šogad šeit. autors nemāk normāli uzrakstīt, un tu nemāki iegūt informāciju pirms kaut ko raksti.