Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" trenera asistentam naudas sods par neētisku uzvedību

Rolands Eliņš

"Ventspils" trenera asistentam naudas sods par neētisku uzvedību
Māris Smirnovs (pa labi)
Foto: FK Ventspils

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija (DK) piespriedusi 70 eiro naudas sodu „Ventspils” trenera asistentam Mārim Smirnovam par neētisku un nesportisku uzvedību Virslīgas spēlē pret „Metta/LU”, kad viņš ļoti asi reaģēja uz galvenā tiesneša lēmumiem.

Māris Smirnovs ir „Ventspils” galvenā trenera Pola Ašvorta asistents. Spēlē pret „Mettu/LU” viņš atradās komandas tehniskajā zonā, no kuras veltīja skaļus vārdus galvenā tiesneša virzienā, apstrīdot viņa lēmumus. Par bijušā Latvijas izlases aizsarga neētisku uzvedību publiskā vietā DK nolēmusi viņu sodīt ar 70 eiro lielu soda naudu.

DK arī apstiprinājusi vienas spēles diskvalifikācijas vairākiem Virslīgas spēlētājiem, kuri sasnieguši dzelteno kartiņu limitu. Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs būs spiests izlaist „Riga” nākamo spēli, kas paredzēta pret „Ventspili”. RFS leģionārs Laša Šergelašvili nevarēs piedalīties ļoti svarīgajā mačā pret Jūrmalas „Spartaku”, kamēr „Mettai/LU” pret Jūrmalu nepalīdzēs Abrahams Ašrifē. Vienas spēles diskvalifikācija arī „Liepājas/Mogo” spēlētājam Dmitrijam Hmizam.

Savukārt pirmās līgas komandas Preiļu BJSS spēlētājs Andris Trūps saņēmis viena mēneša diskvalifikāciju, kā arī būs spiests samaksāt soda naudu 280 eiro apmērā. Tas ir minimālais reglamentā paredzētais sods par agresīvu izturēšanos pret citiem spēles dalībniekiem un/vai skatītājiem, kā arī asumu izraisīšanu.

Izmantotie resursi:
LFF DK 19. septembra sēdes lēmumi - Latvijas...

     [+] [-]

, 2017-09-19 19:15, pirms 7 gadiem
Preiļu ievietotais video (Trūpa noraidījums): https://www.youtube.com/watch?v=Eko...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-19 19:44, pirms 7 gadiem
1 rakstīja: Preiļu ievietotais video (Trūpa noraidījums): https://www.youtube.com/watch?v=Ekomc76i2rc
Interesants jautājums no video autora - vai sarkanā? Par 2 dzeltenajām vajadzēja oranžo dot?

  +1 [+] [-]

, 2017-09-19 20:56, pirms 7 gadiem
Tā bija pirmā dzeltenā !! Reāli esmu šokā par kaut ko tādu.. 280 eiro par to, ka 2x smagaks speletajs pieskaraas otram un tas nokrit ka beigts. Ĺaujiet čaļiem spelet futbolu, nevis 1.liga tadus sodus par neko likt. Jau ta 3 cilveki uz šīs līgas spelem nāk skatīties, tagad pat tik nenāks, vismaz Preiļos, kur uz pirkstiem skaitāmi cilvēki cenšas sakārtot infrastruktūru un katru spēli padarīt par svētkiem gan pašu speletajiem, gan viesiem, gan skatītājiem (laukuma kvalitate ir viena no, ja ne labaka, Latvija) , bet šeit vienkarsi špļāviens sejā no lff puses. Tad vispar nevajag to 1.ligu !!

     [+] [-]

, 2017-09-19 22:01, pirms 7 gadiem
pringles rakstīja: Tā bija pirmā dzeltenā !! Reāli esmu šokā par kaut ko tādu.. 280 eiro par to, ka 2x smagaks speletajs pieskaraas otram un tas nokrit ka beigts. Ĺaujiet čaļiem spelet futbolu, nevis 1.liga tadus sodus par neko likt. Jau ta 3 cilveki uz šīs līgas spelem nāk skatīties, tagad pat tik nenāks, vismaz Preiļos, kur uz pirkstiem skaitāmi cilvēki cenšas sakārtot infrastruktūru un katru spēli padarīt par svētkiem gan pašu speletajiem, gan viesiem, gan skatītājiem (laukuma kvalitate ir viena no, ja ne labaka, Latvija) , bet šeit vienkarsi špļāviens sejā no lff puses. Tad vispar nevajag to 1.ligu !!
Valmieras Fallo ir provokators un aktieris! Toties Bačuks no Balviem zilajā kreklā... Tāpēc jau tiesā reizi mēnesī.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-19 22:42, pirms 7 gadiem
Domaju, ka varu puslidz objektīvi paskatīties uz šo no malas, jo nevienu situācijā iesaistīto nezinu, tikai skatos ko redzu video - ir pārkāpums - jā, dzeltenā, tad 17. numurs apzināti lien virsū (iespējams pat uzkāpj uz kājas - bet skaidrs, ka lien kašķēties), lielais vīrs viņu atgrūž, tas nokrīt kā vēderā sašauts. Vienpusēji iedota sarkanā pēc šādas situācijas jau tā ir bargs sods (reāli izprovocēta situācija), un jebkurš papildus sods ir totāli neadekvāts. Tas tā - skats no malas.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-20 08:07, pirms 7 gadiem
Preiļu spēlētājs saņēma dzelteno,bet sarkanā viņam pienācās par pretinieka grūšanu ar rokām pēc svilpes.Un nebrīnīšos,ka palaida arī muti.Pretinieks provokators vai aktieris nespēlē lomu,jo video skaidri redzams,ka A.Trūps palaiž rokas.Un kas par to pienākās spēlētājam, varat palasīt futbola spēles noteikumos.