Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Minhenes "Bayern" līdz janvārim būs jāiztiek bez Noiera

Krišs Upenieks

Minhenes "Bayern" līdz janvārim būs jāiztiek bez Noiera
Manuels Noiers
Foto: imago/Revierfoto

Vācijas Bundeslīgas klubs Minhenes ''Bayern'' šodien atklāja, ka itin nopietnā savainojumā ir iedzīvojies komandas neapšaubāmais pamatvārtsargs Manuels Noiers, kurš 2017. gadā komandai vairs palīdzēt nevarēs.

Savainojumā Manuels iedzīvojies vienā no treniņiem, un otrdienas rītā vārtsargam jau veikta kreisās pēdas operācija. 31 gadu vecais vārtsargs futbola laukumā, visticamāk, nevarēs atgriezties līdz pat janvārim.

''Tās ir šausmīgi sliktas ziņa, ka Manuels atkal ir iedzīvojies savainojumā. Šobrīd pats galvenais ir tas, ka operācija aizritēja perfekti. Tagad jāskatās nākotnē bez mūsu kapteiņa ierindā. Pilnībā gatavs atgriezties laukumā Noiers būs janvārī,'' tā situācija komentē ''Bayern'' kluba valdes priekšsēdētājs Karls Heincs Rummenige.

Jāpiemin, ka kreisās pēdas savainojums Noieram bija arī pagājušajā gadā, kad pēc UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pret Madrides ''Real'' Manuelam tika konstatēts pēdas lūzums, kura dēļ Noiers nevarēja spēlēt visu atlikušo sezonu.

Šogad Noiers laukumā atgriezās 2:0 uzvarētajā spēlē pret Brēmenes ''Werder'' un kopumā ir piedalījies četros šīs sezonas ''Bayern'' mačos. ''Bayern'' vārtos nākamajos mačos, visticamāk, stāsies Svens Ulreihs.

Izmantotie resursi:
https://uk.sports.yahoo.com/news/br...

  +1 [+] [-]

, 2017-09-19 16:16, pirms 7 gadiem
Stulbums. Tikko jau bija 4 mēnešus ārā. Galvenais, lai izveseļojas kārtīgi. Gaidam atpakaļ pasaules labāko vārtsargu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-09-19 21:00, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Edersonam viss ok