Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldam seši spēka paņēmieni un sakāve mājās pret "Sibir"

Agris Suveizda

Kuldam seši spēka paņēmieni un sakāve mājās pret "Sibir"
Artūrs Kulda
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Kontinentālajā hokeja līgā arī otrajā spēlē savā laukumā bez uzvaras palika Artūra Kuldas pārstāvētais Helsinku "Jokerit", kas ar 0:4 cieta sakāvi pret Novosibirskas "Sibir".

Četras minūtes līdz pamatlaika beigām "Jokerit" pie rezultāta 0:3 nerealizēja soda metienu un pēdējos vārtus ielaida priekšpēdējā sekundē, kad viesi mazākumā iemeta tukšos vārtos. Artūrs Kulda uz ledus bija 20 minūtes un 42 sekundes un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Kulda izdarīja trīs metienus pa vārtiem un izpildīja sešus spēka paņēmienus.

"Jokerit" sezonu sāka ar septiņām izbraukuma spēlēm, bet divās mājas spēlēs tikusi tikai pie viena punkta. Ar 13 punktiem deviņos mačos Helsinku komanda ieņem devīto vietu Rietumu konferencē un parīt uzņems Novokuzņeckas "Metallurg", kas šovakar ar 1:5 zaudēja Rīgā un šosezon viesos joprojām ir bez punktiem.

Citā spēlē vienu punktu izglāba Bobrova divīzijas līdere Sanktpēterburgas SKA, kas viesos sešarpus minūtes līdz pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu, tomēr bullīšos atzina Jekaterinburgas "Avtomobilist" pārākumu (2:3). Atgādinām, ka SKA treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, kā arī vairāki vadošie spēlētāji atrodas Pasaules kausa izcīņā Toronto.

Sezonu sākusi ar trim uzvarām, otro neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja Krievijas Augstākās līgas čempione Almetjevskas "Neftyanik", kas izbraukumā ar 1:5 kapitulēja Ņeftekamskas "Toros". Viesu trešajā uzbrukuma trio spēlēja 35 gadus vecais veterāns Aleksejs Širokovs, kurš atzīmējās ar divām soda minūtēm.

KHL, 19. septembris

SpēleRez
Avtomobilist – SKA3:2 PM
Jokerit – Sibir0:4
Dinamo Mn – Avangard1:2
Dinamo R – Metallurg Nk5:1

Izmantotie resursi:
khl.ru
Хоккей. Чемпионат ВХЛ. Регулярный чемпионат....

  -1 [+] [-]

, 2016-09-20 07:23, pirms 8 gadiem
Jokerit lūzeru komanda!