Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Spēle izvērtās visai dīvaina"

Rolands Eliņš

Ābols: "Spēle izvērtās visai dīvaina"
Artis Ābols
Foto:Romāns Kokšarovs/F64

Pēc šodienas KHL spēles starp Rīgas "Dinamo" un Hantimansijskas "Yugra" komandām (2:5) viedokļos par maču dalījās abu komandu galvenie treneri, kā arī Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Andris Džeriņš.

"Spēle izvērtās visai dīvaina. Uzskatu, ka līdz ceturtajai ielaistajai ripai mēs nospēlējām labi, pat neskatoties uz to, ka ātri pirmajā periodā ielaidām divus vārtus," atzīst Artis Ābols. "Puiši saņēmās un izlīdzināja rezultātu. Taču trešā perioda sākumā pirmā maiņa uztaisīja noraidījumu, kurš tika realizēts. Tad bija neuzmanība, nogulējām Kašpara izgājienu pie ceturtajiem vārtiem.

Pagaidām mūs iegāž vājā momentu realizācija. Ir iespējas, taču tās netiek izmantotas, un ar pusotriem gūtiem vārtiem ir grūti kaut ko izdarīt," komandas treneris ne pārāk iepriecināti sacīja.

"Yugra" komandas treneris Dmitrijs Juškevičs pateicās pretiniekiem labo mačo un sagādāto cīņu: "Mēs parasti ļoti slikti sākam spēli, taču šoreiz sanāca nedaudz labāk. Pēc tam gan komandā atkal zuda pārliecības trūkums par saviem spēkiem, parādījās kļūdas, taču otrajā periodā sākām spēlēt labāk. Paldies puišiem par pašatdevi, lieliski nospēlējām vairākumā, cīnījāmies cits par citu."

"Dinamo" uzbrucējs un otro vārtu guvējs Andris Džeriņš pēc mača pauda viedokli, ka arī sākumā nospēlēts labi, vienkārši "Yugra" prata izmantot pieļautās kļūdas: " Trīsdesmit sekunžu pārtraukumā Ābols teica, lai turpinām turēties pie spēles uzstādījuma, kas arī deva rezultātu, un pratām rezultātu izlīdzināt. Protams, ir labi, ka pirmajās izbraukuma spēlēs pratām paņemt punktus, bet šobrīd nav tā labākā sajūta. Šobrīd grūti komentēt izbraukumu kopumā."

Džeriņš arī atzina, ka viņa vārtu guvums nebija iespēlēta kombinācija: "Tā bija vienkārša spēles epizode. Miks (Indrašis) labi apspēlēja pretinieku un es gāju uz brīvo vietu, viņš man ļoti labi nometa ripu, man atlika to raidīt vārtos."

Izmantotie resursi:
ugra-hc.ru
Džeriņš: JUGRA prata izmantot mūsu kļūdas -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-09-19 22:21, pirms 10 gadiem
Protams, turpinam dāvināt, veči, līdz Ziemassvētkiem tā kā vēl patālu

  -2 [+] [-]

, 2014-09-19 22:26, pirms 10 gadiem
kā sauc, tā atskan

 +10 [+] [-]

, 2014-09-19 22:31, pirms 10 gadiem
Nevajag būt kritiskiem. Dinamo tomēr ir amatieru klubs, algas nesaņem, tādēļ nav brīnums, ka spēle nevedas. Kas zin, varbūt vīri pa brīviem brīžiem kaut kur piestrādā, lai varētu atļauties tādu dārgu hobiju kā hokejs!

  -2 [+] [-]

, 2014-09-19 22:37, pirms 10 gadiem
Poish rakstīja: Nevajag būt kritiskiem. Dinamo tomēr ir amatieru klubs, algas nesaņem, tādēļ nav brīnums, ka spēle nevedas. Kas zin, varbūt vīri pa brīviem brīžiem kaut kur piestrādā, lai varētu atļauties tādu dārgu hobiju kā hokejs!
paldies par demagoģijas mirkli.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-19 22:42, pirms 10 gadiem
Skumji. Tik bezzobaini spēlēt((. Uzbrūk vārtsargam - mūsējie pat neizkaujas( Lauris - inteliģents spēlētājs, bet laukumā uzvedās, kā apbižots puika((+kārtējais nerealizētais soda metiens(. Principā visa komanda vāja izskatās, nav komandas spēles, nav stabilu centru un līderus nejūtam. Principā izskatās , ka nav komandas(( UN KO DARA DIVI KLAUNI - ANKIPOŠA UN Sašoks - nav saprotams - viņi treneri, tāpat, kā es un balets( visu cieņu viņiem, kā spēlētājiem). VEČI. saņemās!!! Veiksmi!

     [+] [-]

, 2014-09-19 23:00, pirms 10 gadiem
Rodas sajūta,ka tiklīd komandā vairs nav Ozo,rezultāti kļūst sliktāki,kā tas bija 4 sezonā.Vai tā ir tikai sagadīšanās?

     [+] [-]

, 2014-09-19 23:07, pirms 10 gadiem
SpikeFeedHockey rakstīja: Rodas sajūta,ka tiklīd komandā vairs nav Ozo,rezultāti kļūst sliktāki,kā tas bija 4 sezonā.Vai tā ir tikai sagadīšanās?
Nē. Tas arī bija viens no galvenajiem iemesliem kāpēc Pekas otrā sezona sūkāja salīdzinot ar pirmo.

  -1 [+] [-]

, 2014-09-20 00:54, pirms 10 gadiem
Kā maksā tā spēlē :/

  +3 [+] [-]

, 2014-09-20 06:05, pirms 10 gadiem
Tad nav ko muļļāties un jāiet kur maksā,tik kur?
Maarciss rakstīja: Kā maksā tā spēlē :/

  +2 [+] [-]

, 2014-09-20 06:06, pirms 10 gadiem
Bet sāk jau šķist ka vairākums pat lidmašīnā būtu jāsāk trennēt!

  +8 [+] [-]

, 2014-09-20 08:02, pirms 10 gadiem
Ābols nekādā gadījumā nav sliktāks, kā pirms gada.
Bet kas mums ir Vilsona, Šekuras, Robinsona vietā? Vidals, Genovejs, Jurčina. Visi kopā salasījuši 7 spēlēs 4 punktus par piespēlēm. Miķelis jau salasīs savus 7 punktus sezonā, to viņs 2 gadus LOKĀ parādīja. Bet ar to nepietiks. Nav Ozo, komanda spēlē vienaldzīgi, nav cīņas. Tur problēma.
Zigfrīds_V6 rakstīja: Ābols ir sporta skolotājs ne treneris

  +2 [+] [-]

, 2014-09-20 08:12, pirms 10 gadiem
Es gan ieteiktu pievērst uzmanību tam,ka no septiņām komandām ar kurām Rīgas Dinamo ir spēlējis,tikai Minska un tagad, pēc uzvaras arī Jugra ,šobrīd atrodās play off zonā.Tātad ,mēs līdz šim esam spēlējuši ar šobrīd līgas nebūt spēcīgākajām komandām.Kā pret šīm komandām jāgūst punkti ,to lieliski pierāda Jokerit.Šajā sakarā interesanti būs pavērot,kad viņiem pretī nāks astoņnieka komandas.Tieši pret Minsku somi cieta šobrīd vienīgo zaudējumu,tiesa pagarinājumā.Atliek sevi mierināt ,ka rīdzinieki ar stiprām komandām parasti spēlē labāk Tiesa,tā bija agrāk,šobrīd var būt stipri savādāk,jo pret līderiem ir jākapā un tur vajag motivāciju.Kāda tā ir tagad Dinamo,redzēju treneru smaidīgās sejās Čeļabinskā,kad neveiksmīgi izpildījām bullīšus.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-20 09:31, pirms 10 gadiem
Krizhanek rakstīja: Protams, turpinam dāvināt, veči, līdz Ziemassvētkiem tā kā vēl patālu
Katrai komandai drīz būs adoti punkti bez cīņas.

  +5 [+] [-]

, 2014-09-20 09:46, pirms 10 gadiem
Pie tik vājas uzbrucēju spēlēs uzvarēt var tikai ar izcilu varotčiku spēli. Šobrīd Masaļskis statistikā ir ap 40.vietu līgā. Gribētos domāt, ka tas ir vājuma brīdis nevis karjeras noriets. Ja ne, tad plejofs nespīd.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-20 09:59, pirms 10 gadiem
cesko rakstīja: Pie tik vājas uzbrucēju spēlēs uzvarēt var tikai ar izcilu varotčiku spēli. Šobrīd Masaļskis statistikā ir ap 40.vietu līgā. Gribētos domāt, ka tas ir vājuma brīdis nevis karjeras noriets. Ja ne, tad plejofs nespīd.
..un uzbrucēji arī ap 40

  +1 [+] [-]

, 2014-09-20 11:41, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Es gan ieteiktu pievērst uzmanību tam,ka no septiņām komandām ar kurām Rīgas Dinamo ir spēlējis,tikai Minska un tagad, pēc uzvaras arī Jugra ,šobrīd atrodās play off zonā.Tātad ,mēs līdz šim esam spēlējuši ar šobrīd līgas nebūt spēcīgākajām komandām.Kā pret šīm komandām jāgūst punkti ,to lieliski pierāda Jokerit.Šajā sakarā interesanti būs pavērot,kad viņiem pretī nāks astoņnieka komandas.Tieši pret Minsku somi cieta šobrīd vienīgo zaudējumu,tiesa pagarinājumā.Atliek sevi mierināt ,ka rīdzinieki ar stiprām komandām parasti spēlē labāk Tiesa,tā bija agrāk,šobrīd var būt stipri savādāk,jo pret līderiem ir jākapā un tur vajag motivāciju.Kāda tā ir tagad Dinamo,redzēju treneru smaidīgās sejās Čeļabinskā,kad neveiksmīgi izpildījām bullīšus.
Nevar nepiekrist, ar lidzvertigam komandas nemak spelet ne Dinamo, ne izlase, parasti zaudejums vai izmocita uzvara.
Ja butu nauda, vajag atlaist Videllu panemt normalu centru, ja ari nebija nauda, tad vareja panemt A. Ozolinu vai A. Berzinu, ok var but nav viniem KHL limenis, bet vini vienmer ir bijus centri un zina kas tiem jadara, neka malejie ielikti mocities, kas beigas pat ir sliktak, neka, ja tur butu kads vajs, tacu ists centrs.
Lai vel paprove kadu aizsargu ielikt centra