Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pēc sadursmes ar Ronaldu "Chievo" vārtsargs nogādāts slimnīcā

Rolands Eliņš

Pēc sadursmes ar Ronaldu "Chievo" vārtsargs nogādāts slimnīcā
Krištianu Ronaldu satriecas ar pretinieku vārtsargu Sorentīno
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas A Sērijas jaunās sezonas ievadā Turīnas „Juventus” vakar ar 3:2 pieveica „Chievo Verona”, uzvaras vārtus gūstot tikai kompensācijas laikā, uzreiz pēc tam, kad „Chievo” pamatvārtsargs Sorentīno tika nomainīts. Vēlāk viņš tika nogādāts slimnīcā ar lauztu degunu un bažām par galvas traumu.

Stefano Sorentīno vakardienas spēlē cieta sadursmē ar Krištianu Ronaldu, kad 86. minūtē portugāļu superzvaigzne cīnījās par bumbu vārtu priekšā un saskrējās ar pretinieku vārtsargu, kurš tobrīd lēcienā centās tikt pie bumbas. Ronaldu ar ceļgalu trāpīja Sorentīno pa galvu, un šī netīšām veiktā pārkāpuma dēļ „Juventus” vārtu guvums pēc VAR izmantošanas netika ieskaitīts.

Sorentīno pēc šīs epizodes uz brīdi palika nekustīgi guļot uz zāliena un viņam bija nepieciešama medicīniskā palīdzība. Pēc pāris minūtēm Sorentīno uz brīdi piecēlās, taču laukumu tāpat atstāja uz nestuvēm un tika nomainīts. Kā sociālajā tīklā „Instragram” pavēstīja viņa sieva, Sorentīno pēc tam nogādāts slimnīcā. Itālijas mediji vēsta, ka viņam ir lauzts deguns un bažas par smadzeņu satricinājumu, taču pirmās pārbaudes to nav apliecinājušas.

Sorentīno garastāvokli noteikti neuzlaboja arī fakts, ka „Juventus” pēc viņa nomaiņas kompensācijas laikā tomēr izrāva uzvaru ar 3:2. Turīnas komandas treneris Masimiljāno Allegri preses konferencē pēc spēles atzina, ka tas bijis labs atgādinājums, ka katrs mačs A Sērijā būs ļoti sarežģīts.

„Mēs nedaudz zaudējām piesardzību, arī mūsu saspēle kļuva vājāka, jo domājām, ka spēle ir pilnībā mūsu rokās, tāpēc arī piebremzējām,” sacīja Allegri. „Atļāvām pretiniekiem presingot, slikti nospēlējām aizsardzībā un beigās arī ielaidām vārtus. Šī bija lieliska uzvara, ko mums patiešām vajadzēja, lai saņemtu atgādinājumu jau pašā sezonas sākumā, ka katrs A Sērijas mačs būs sarežģīts un neviens mums neko tāpat vien nedos.”

„Ronaldu fiziski izturēja ļoti labi, viņš tomēr trenējies ar mums kopā īsu laiku,” turpināja Allegri. „Žēl, ka viņam neizdevās gūt vārtus. Ronaldu bija vairāki sitieni pa vārtiem, Sorentīno tobrīd nospēlēja veiksmīgi, bet citos brīžos mūsu pussargi neizmantoja Ronaldu sarūpētās iespējas. Visvairāk man patika, kā Ronaldu ir iekļāvis komandā, viņš bija ļoti labā garastāvoklī ģērbtuvēs. Bet komandas galvenā problēma bija tā, ka zaudējām koncentrēšanos, un to vairs nevaram pieļaut.”

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/126...
https://www.football-italia.net/126...