Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Smārts pagarinās līgumu ar "Celtics" uz četriem gadiem

Smārts pagarinās līgumu ar "Celtics" uz četriem gadiem
Markuss Smārts
Foto: AFP/Scanpix

Ierobežotais brīvais aģents Markuss Smārts piekritīs pagarināt līgumu ar Bostonas "Celtics" uz četriem gadiem par 52 miljoniem ASV dolāru, līgas avoti apliecinājuši ESPN apskatniekam Adrianam Vodžnarovski.

2014. gada NBA drafta 6. numurs Smārts ierobežotu brīvo aģentu tirgū neguva ieinteresētību no citu klubu puses, bet vasaras sākumā viņa pārstāvji kurnēja par nepietiekamu interesi no "Celtics" puses. Kā ziņo avoti, Smārtam identisks līguma pagarināšanas piedāvājums tika izteikts jau pirms aizvadītās sezonas, taču viņa pārstāvji to noraidīja. Ņemot vērā, ka Smārts nesaņēma citu klubu piedāvājumus, "Celtics" varēja vienkārši nogaidīt līdz 1. oktobrim, lai izteiktu kvalifikācijas piedāvājumu par 6,1 miljonu sezonā.

Tomēr "Celtics" nolēma iegūt zināmu drošību par saspēles vadītāja pozīciju, kurā pēc sezonas par neierobežotu brīvo aģentu kļūs Kairijs Ērvings, bet Terijs Rozīrs kļūs par ierobežotu brīvo aģentu, ja netiks panākta vienošanās par līguma pagarināšanu.

Tāpat ar Smārta palikšanu "Celtics" ieguvuši tik nepieciešamo līguma apjomu, ko varētu izmantot nākotnes darījumu scenārijos. Pirms Smārta jaunā līguma Bostonai nebija neviena spēlētāja, kuram uz nākamo sezonu līgums būtu robežās starp 6,7 miljoniem (Džeisons Teitums) un 21 miljonu (Ērvings).

24 gadus vecais Smārts pagājušajā sezonā vidēji mačā laukumā pavadītajās 29,9 minūtēs guva 10,2 punktus, atdeva 4,8 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1,3 bumbas. Taču rokas traumu dēļ viņš piedalījās tikai 54 spēlēs.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2018-07-19 20:46, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk

     [+] [-]

, 2018-07-19 21:13, pirms 6 gadiem
Ar attieksmi čalim viss kārtībā..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-20 08:27, pirms 6 gadiem
Karmelo uz Atlantu, bet uzreiz tiks atlaists.

Oklahoma City Thunder to trade Carmelo Anthony...

     [+] [-]

, 2018-07-20 09:27, pirms 6 gadiem
Labs līgums BOS. Šmārts būs noderīgs kaplis arī turpmāk. Izkatās, ka BOS ir viena no retajām komandām, kas māk slēgt normālus līgumus. Bet uz jautājuma tagad paliek Ērvings. Vai viņš paliks vai vienkārši aizies prom no BOS bez jebkādas kompensācijas. Ja viņš organizācijai pasaka, ka viņš nebūs tai uzticīgs, tad jāmaina prom līdz Februārim.