Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Francijas aizsargs: "Pret Austrāliju spēles beigās es pietēloju, lai vilcinātu laiku"

Rolands Eliņš

Francijas aizsargs: "Pret Austrāliju spēles beigās es pietēloju, lai vilcinātu laiku"
Lukass Ernandess nokritis uz laukuma spēlē pret Austrāliju
Foto: Peter Dovgan/UK Sports/SIPA/Scanpix

Francijas izlases aizsargs Lukass Ernandess preses konferencē neslēpa, ka viņa “savainojumi”, kas aizkavēja Francijas un Austrālijas Pasaules kausa izcīņas spēles izskaņu, bijuši krietni pārspīlēti un viņš pietēlojis, lai pavilcinātu laiku un nedotu pretiniekiem iespējas atspēlēties.

Francijas valstsvienība ar Austrāliju pamatīgi pamocījās un tikai 80. minūtē izvirzījās vadībā 2:1, kad bumba pēc Pola Pogbā sitiena un rikošeta pret Austrālijas futbolistu Azizu Behiču ielidoja vārtos. Lai arī Francija tiek pieskaitīta turnīra galvenajām favorītēm un nesalīdzināmi augstāka līmeņa izlasēm nekā Austrālija, francūži tik un tā nevairījās pēdējās minūtēs pieturēt bumbu sev labvēlīga rezultāta nosargāšanai, un franču aizsargs Lukass Ernandess arī publiski atzina, ka pietēlojis, pēc sadursmēm nokrītot zemē, lai pavilcinātu laiku.

“Kā jau mēs redzējām spēlē pret Austrāliju, bija reizes, kad es nedaudz pārspīlēju ar savu sasitumu parādīšanu,” teica Ernandess. “Tā ir daļa no šova, daļa no spēles, un es esmu pieradis to darīt. Tas palīdz komandai iegūt nedaudz laika savā labā Laiku pa laikam es tā daru, tā ir daļa no manis.”

Ernandess arī izteicās, ka futbola taktikā un viltībās daudz izmantot sava trenera Madrides “Atletico” komandā Djēgo Simeones ieteikumus, kurš arī aicina Ernandesu neslēpt savu temperamentu un izmantot to dažādās spēles situācijās.

“Es vienmēr esmu bijis tāds (karstasinīgs),” sacīja Ernandess. “Es 11 gadus mācījos “Atletico” sistēmā un joprojām cenšos attīstīties. Strādāšana kopā ar Djēgo ir man ļoti daudz devusi, taču sagatavoties katrai spēlei un neaiziet par tālu ir manā paša ziņā. Kopumā es esmu kluss futbolists, zinu, kāds ir mans uzdevums laukumā – iesaistīties divcīņās, atņemt bumbu, spēlēt fiziski un apturēt pretinieku.”

Izmantotie resursi:
France's Lucas Hernandez: I exaggerated vs....

  +2 [+] [-]

, 2018-06-19 13:12, pirms 6 gadiem
Saprotams, ka pierādīt to visos gadījumos nevarētu, taču par šādu klaju ņirgāšanos par spēli un visiem tajā iesaistītajiem vajadzētu piemērot kādas sankcijas. Nezinu, vai ievērojamus naudas sodus vai diskvalifikācijas, bet kaut ko, lai iespēju robežās to izskaustu. Ja spēlētājs pasaka, ka tā ir daļa no šova.. futbola spēle = šovs. Gribi panākt komandai labumu? Attīsti sevi, savu spēli, veido momentus, esi mūris aizsardzībā, atdod rezultatīvas piespēles, gūsti vārtus, vai es nezinu - esi komandas uzkurinātājs ģērbtuvē. Nonāc līdz mirklim, kad nav pēdējās minūtēs jāvāļājas pa zemi rezultāta saglabāšanas dēļ. Bet izrādās, ka tieši tas ir labums, sevis pazemošana un vēl pēc tam lepna atzīšanās.

  +1 [+] [-]

, 2018-06-19 14:05, pirms 6 gadiem
Tik tālu ir nolaidusies Francijas izlase, ka pret austrāliešiem nevis izcīna graujošu uzvaru, bet pietēlo, lai vilcinātu laiku.

  +1 [+] [-]

, 2018-06-19 15:56, pirms 6 gadiem
Esmu karstasinīgs, labprāt pietēloju, pārspīlēju ar savu sasitumu aprādīšanu, pietēlot ir daļa no šova, daļa no spēles, daļa no manis.

To saka futbolists, vai faggots bučos?

     [+] [-]

, 2018-06-19 17:29, pirms 6 gadiem
Tāpēc futbolisti, kas cīnās līdz galam (reizēm parupjāk, bet nebaidoties kontaktcīņas) un krīt tikai tad, kad vairs nevar kājās noturēties pavisam fiziski, ir daudz augstāk vērtējami par visādiem Holivudā nepaņemtajiem censoņiem. Žēl, ka reizēm citādi sakarīgi futbolisti aizraujas ar šo jomu tik uzskatāmi.

     [+] [-]

, 2018-06-20 08:24, pirms 6 gadiem
Cepuri nost futbolistam,kurš pats atdzīstās simulēšanā.Piekritīsiet ,ka mūsdienās tādu nav daudz ,bet simulanti ir gandrīz visās komandās.

     [+] [-]

, 2018-06-20 19:46, pirms 6 gadiem
Simulanti, atzīstas viņi vai ne, degradē un sakropļo futbola tēlu. Diemžēl, rodas iespaids, ka šādu "šovmeņu" jaunajos laikos kļūst arvien vairāk...