Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Delem Alli cirkšņa savainojums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Delem Alli cirkšņa savainojums
Dele Alli
Foto: Sipa USA/Scanpix

Vakar 2018. gada Pasaules kausa izcīņu ar uzvaru sāka Anglijas izlase, kas kompensācijas laikā izrāva uzvaru pret Tunisiju. Taču savainojumā iedzīvojās komandas viens no līderiem Dele Alli, kuram šodien veiktas pārbaudes.

Londonas "Tottenham Hotspur" uzbrūkošais pussargs Dele Alli, kura vieta Anglijas valstsvienības pamatsastāvā neprasa nekādus jautājumus, savainojumā iedzīvojās dueļa pret Tunisiju (2:1) pirmajā puslaikā. Tomēr laukumā viņš bija līdz pat 80. minūtei, kad viņu aizstāja Rubens Loftuss-Čīks. Angļiem panākumu atnesa Harija Keina precīzais sitiens ar galvu kompensācijas laika ievadā, un Anglija lielo turnīru ar uzvaru sāka pirmoreiz kopš 2006. gada.

"Viņš visu laiku bija jāvēro un jāuzmana. Neilgi pirms puslaika pārtraukuma viņš sajuta sāpes, tomēr uzskatīja, ka var turpināt spēli. Izrāvieni, kurus viņš veica, un presings pretiniekiem sagādāja diezgan lielas problēmas," pēc izcīnītajiem trim punktiem teica komandas galvenais treneris Garets Sautgeits. Alli konstatēts cirkšņa savainojums, bet pagaidām nav zināms, vai viņš būs gatavs svētdien gaidāmajai spēlei pret Panamu. Vēl G grupā spēlē Beļģijas izlase.

"Viņam bija pusiespēja, kad lielisku piespēli izdarīja Džordans Hendersons, bet bumba lidoja pāri vārtiem. Taču mums uz rezervistu soliņa ir labas variācijas iespējas, un devu priekšroku Markusa Rešforda un Rubena svaigumam. Viņi abi ienesa enerģiju, kā arī citādus draudus vārtiem," skaidroja Sautgeits. 22 gadus vecais Alli valstsvienībā aizvadījis 26 spēles un guvis divus vārtus. Šajā Premjerlīgas sezonā viņš laukumā devās 36 reizes un guva deviņus vārtus, "Tottenham" uzbrukumus veidojot kopā tieši ar Keinu.

Izmantotie resursi:
Dele Alli misses England training and has scan...

     [+] [-]

, 2018-06-20 01:04, pirms 6 gadiem
Ja nespēlēs, tad viennozīmīgs zaudējums angļiem.

     [+] [-]

, 2018-06-20 07:25, pirms 6 gadiem
Zaudējums pret Panamu?? Ko murgo?

     [+] [-]

, 2018-06-20 14:49, pirms 6 gadiem
rodgerz rakstīja: Zaudējums pret Panamu?? Ko murgo?
Domāju sastāvā ziņā zaudējums, Panamu jau šā vai tā vinnēs.