Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Lukaņuks pamet "Daugavpili", Bāliņš pievienosies "Mettai"/LU

Agris Suveizda

Lukaņuks pamet "Daugavpili", Bāliņš pievienosies "Mettai"/LU
Klāvs Bāliņš Latvijas U21 izlases treniņā
Foto: LFF.lv

Šodien sācies SMScredit.lv Virslīgas un komanda.lv 1. līgas pāreju periods. Augstākās līgas klubiem sastāvus būs iespējams papildināt līdz 17. jūlijam, savukārt 1. līgā – līdz 28. augustam.

Par pirmo komandu, kas paziņojusi par sastāva papildināšanu ar jaunu spēlētāju, kļuvusi "Metta"/LU. Tās galvenais treneris Andris Riherts sarunā kluba mājaslapā atklāja, ka čempionāta pieteikumā tiks ierakstīts kreisās malas aizsargs Klāvs Bāliņš, kura pēdējā pieturvieta ir vācu kluba Menhengladbahas "Borussia" sistēma.

Bāliņš līdz šim nav spēlējis Virslīgā, taču 2013. gadā 1. līgā kopā ar ŠFS pārstāvēja Rīgas "Daugavas" dublierus ("Daugava Rīga-2"/ŠFS). 19 gadus vecais Bāliņš tika izsaukts arī uz iepriekšējām Latvijas U21 izlases spēlēm, tomēr atlases cikla pirmajā mačā pret Maltu (1:2) palika ārpus pieteikuma.

Savukārt "Daugavpils" savā mājaslapā vēsta, ka pēc abpusējas vienošanās pārtraukta sadarbība ar 22 gadus veco Ivanu Lukaņuku. Ukraiņu uzbrūkošais pussargs komandai pievienojās iepriekšējā vasarā un bija stabila pamatsastāva vērtība. Klubs raksta, ka Lukaņuks varētu pāreju periodā parādīties kādā citā Latvijas vienībā. Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka par Lukaņuku interesi izrādot "Skonto".

Kopā ar "Mettu"/LU pagaidām palikuši arī divi no trim leģionāriem, kuri piedalījās pārbaudes spēlē pret "Skonto" (1:3). "Jā, viens ir prom, jo viņš tajā pašā spēlē guva traumu jau 15. minūtē. Tas bija pavisam jauns puisis, 19 gadus vecs," sacīja Riherts. "Divi spēlētāji ir palikuši - franču aizsargs un nigēriešu uzbrucējs. Viņi ir diezgan pieredzējuši spēlētāji, kuri skolojušies labās akadēmijās. Vienam ir pieredze Čehijas augstākajā līgā, otram nedaudz zemākā līmenī, bet ir redzams, ka abiem ir labas kvalitātes, fiziskie dotumi un abi arī ir diezgan motivēti. Kā tas atrisināsies tālāk, man grūti pateikt. Vēl būs treniņi, un tad skatīsimies, vai mēs viņus piesaistīsim vai paliksim bez viesspēlētājiem."

"Metta"/LU nākamo Virslīgas spēli aizvadīs rīt, kad plkst. 16:00 viesosies pie pašreizējās līgas līderes "Liepājas", kas deviņos mačos izcīnījusi 18 punktus. "Metta"/LU ar deviņās spēlēs gūtiem četriem punktiem no septiņām palikušajām vienībām ieņem pēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
METTA
Komanda šķiras no Lukaņuka un gatavojas spēlei...

  +2 [+] [-]

, 2015-06-19 09:48, pirms 9 gadiem
SFK United nespēlēja zem Daugavas virslīgas dublieru čempionātā pāgajušo gadu, bet gan JDFS Alberts!

  +2 [+] [-]

, 2015-06-19 09:58, pirms 9 gadiem
Messi10 rakstīja: SFK United nespēlēja zem Daugavas virslīgas dublieru čempionātā pāgajušo gadu, bet gan JDFS Alberts!
Tieši tā - un SKK United pirms gada spēlēja vienkārši 1.līgā un šogad viņi ir/bija FB Gulbene rezerves komanda.

  -1 [+] [-]

, 2015-06-19 09:59, pirms 9 gadiem
Messi10 rakstīja: SFK United nespēlēja zem Daugavas virslīgas dublieru čempionātā pāgajušo gadu, bet gan JDFS Alberts!
paldies, sajaucu sezonas.

  -3 [+] [-]

, 2015-06-19 10:34, pirms 9 gadiem
Afigenna no Borussijas sistēmas atvilkties uz kkādu tur Mettu!
Būtu labāk licis mieru futbolam un gājis uz gateri!

  -1 [+] [-]

, 2015-06-19 10:37, pirms 9 gadiem
Beidzot tiks piesaistiti legionari, kas vareru butiski pastiprinat komandu! Balinam kamer neredzu vietu sastava, domaju vins ir pa vaju virsligai.

     [+] [-]

, 2015-06-19 13:33, pirms 9 gadiem
Lukaņuks pēdējās spēlēs bija švaks , bet sezonas laikā viņš manāmi pietrūks , jo diez vai BFC atradīs spēcīgu aizvietotāju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja