Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Batņa: "Orlovs pēc tam uzrakstīja un atvainojās. Negaidīti"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Batņa: "Orlovs pēc tam uzrakstīja un atvainojās. Negaidīti"
Oskars Batņa. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas izlase sākusi gatavošanos rītdien gaidāmajam mačam pret pasaules čempioni Zviedriju. Treniņā piedalījās arī centra uzbrucējs Oskars Batņa, kurš vakar cieta sadursmē ar krievu aizsargu Dmitriju Orlovu. Batņa atklāja, ka sāncensis viņu pārsteidzis un uzrakstījis atvainošanās vēstuli.

"Paldies Dievam, ka viss ir ok. Jūtos labi, nekāds smadzeņu satricinājums nav. Ir labi," par pašsajūtu pēc treniņa stāstīja Oskars Batņa. Viņš bija viens no pēdējiem Latvijas izlases hokejistiem, kuri pameta laukumu, ilgi sacenšoties metienos no centra. Viņš atzina, ka ir pāris māņticīgas lietas, ko piekopj, taču noskūtā bārda ir tikai imidža maiņa.

Batņa vakar piedzīvotajā zaudējumā pret Krieviju izdarīja vienu metienu pa vārtiem, laukumā pavadot sešas minūtes un deviņas sekundes. Incidents ar viņa līdzdalību raisīja plašas diskusijas – pretinieku aizsargs Dmitrijs Orlovs ar elkoni trāpīja Batņam pa galvu, bet nenopelnīja kaut divas soda minūtes.

"Vienu reizi noskatījos. Neveiksmīga epizode. Pats viņš arī uzrakstīja pēc tam vēstulē atvainošanos – tas negaidīti bija. Neveiksmīga situācija, hokeja tā gadās. Ne vienmēr gribi traumēt pretinieku, bet šad un tad sanāk," vērtēja Batņa. Tā nebija pirmā reize, kad tiesneši pārkāpumu pret viņu atstāja bez ievērības.

Duelī pret Čehijas valstsvienību Batņa cīņā pie laukuma apmales saņēma sitienu ar nūju pa seju. Lai gan pēc ledus pamešanas viņš dusmās iespēra pa apmali, tagad emocijas ir norimušas. "Ar nūju pa aci dabūju, bet pat neiedeva divīti. Tas nav mans darbs, tur treneri skaidrojas ar tiesnešiem, es tikai spēlēju hokeju. Protams, sākumā emocijas iet pa virsu, bet ir jāsavaldās. Nedrīkst par to domāt, jāaizmirst, nākamajā maiņā jāspēlē tālāk."

"Ātrs hokejs, džeki labi slido. Jābūt visu laiku maksimāli koncentrējušamies, svarīgas būs sīkās detaļas. Jābūt visu laiku klāt, nedrīkst dot elpot. Ja ļausim elpot, būs slikti," nākamos pretiniekus zviedrus vērtēja Batņa, kurš piedalījies visos mačos. Viņam šis ir pirmais pasaules čempionāts karjerā. Viņš bija kopā ar komandu arī pirms gada, bet palika ārpus pieteikuma.

"Viņi spēlē ļoti ciešu hokeju. Ātri un meistarīgi spēlētāji, kā nekā, pagājušā gada čempioni, tāpēc nedrīkst atslābināties pret viņiem," pauda centra uzbrucējs. Zviedrijas stils ir pētīts, bet tas nemainīs latviešu taktiku. "Gatavojamies katram pretiniekam vienādi – spēlēsim savu hokeju, būsim aktīvi, iesim virsū, mēģināsim dabūt tās ripiņas iekšā."

"Jāuzvar – nav citu domu. Jāiet uz maksimumu, un tas arī viss," apņēmības pilns pirms rīt pulksten 17:15 paredzētās spēles bija Batņa.

  -2 [+] [-]

, 2019-05-19 18:53, pirms 5 gadiem
Nekā nebija,lai Putins raksta oficiālu atvainošanās vēstuli!

 +15 [+] [-]

, 2019-05-19 18:55, pirms 5 gadiem
Vismaz Orlovs atvainojos, citi vienkārši pasmietos un neko nerakstītu.

 +10 [+] [-]

, 2019-05-19 19:01, pirms 5 gadiem
Ļoti gribētu redzēt tiesnešu reitingu pirms un pēc turnīra! Un kāpēc katrai dalībvalstij nav sava tiesneša un līnijtiesneša? Un lai tiesā otras grupas spēles! Kaut kā neredzu, ka doktora kantoris gribētu ieviest reālu progresu tienešu darbību pilnveidošanai!

  -1 [+] [-]

, 2019-05-19 19:29, pirms 5 gadiem
Džonnijs rakstīja: Vismaz Orlovs atvainojos, citi vienkārši pasmietos un neko nerakstītu.
Nu visparms jau apdir..., skaties viņa interviju.Sākumā ar elkoni pa galvu, tad Rīgā dzimušais urļiks - treneris Batņu pazemo, tad arī pats Orlovs intervijā pasaka, ka nekā nebija, nu un tad beigās, kad izdoma apdir... izbeidzās, atvainojās, jo.... Pareizi, kāds ar smadzenēm tā ieteica izdarīt, jo pasaules gals vēl tālu un krieviem jau tā nav nekāda pozitīvā tēla stāsts.

  +5 [+] [-]

, 2019-05-19 19:35, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Nu visparms jau apdir..., skaties viņa interviju.Sākumā ar elkoni pa galvu, tad Rīgā dzimušais urļiks - treneris Batņu pazemo, tad arī pats Orlovs intervijā pasaka, ka nekā nebija, nu un tad beigās, kad izdoma apdir... izbeidzās, atvainojās, jo.... Pareizi, kāds ar smadzenēm tā ieteica izdarīt, jo pasaules gals vēl tālu un krieviem jau tā nav nekāda pozitīvā tēla stāsts.
IIHF disciplinārā komisija nolēma, ka Orlovam nedos diskābeli, ja viņš atvainosies Batņam

     [+] [-]

, 2019-05-19 20:05, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: IIHF disciplinārā komisija nolēma, ka Orlovam nedos diskābeli, ja viņš atvainosies Batņam
Kā jau teicu, tas nav Orlova paša ''izauklēts'' lēmums.Tātad tas kāds bija IIHF disciplinārā komisija.

  -1 [+] [-]

, 2019-05-19 22:25, pirms 5 gadiem
No krieva nesagaidīsi labprātīgu atvainošanos, viņš saprit tikai spēku

     [+] [-]

, 2019-05-19 22:44, pirms 5 gadiem
fantomas rakstīja: No krieva nesagaidīsi labprātīgu atvainošanos, viņš saprit tikai spēku
Tad sanāk, ka Orlovs nav krievs? Lai kādi arī bija iemesli, tas labi, ka atvainojās. Cerams, arī piebilda, ka vairāk tā nedarīs.

  -1 [+] [-]

, 2019-05-20 01:17, pirms 5 gadiem
Jus varat maksat par 40% mazak par elektroenergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu - https://qil.su/sDSoqM Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!

  +1 [+] [-]

, 2019-05-20 06:24, pirms 5 gadiem
Tas ir cilvēcīgi, ka atvainojas!

Īstie vainīgie tajā epizodē ir tiesneši, viņiem (vismaz ar TV palīdzību) ir jāredz, ka bija tīšs sitiens galvā!

     [+] [-]

, 2019-05-20 08:26, pirms 5 gadiem
Vellsaraaraa, ir kaut kur video, visi speli nevareja redzet!!!?? Sporta centrs, Just tak ari varejat ielikt kko!!! Afffi g meediji!

     [+] [-]

, 2019-05-20 10:31, pirms 5 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Tas ir cilvēcīgi, ka atvainojas!

Īstie vainīgie tajā epizodē ir tiesneši, viņiem (vismaz ar TV palīdzību) ir jāredz, ka bija tīšs sitiens galvā!
Atvainoties varbūt arī atvainojās taču teica ka noraidījumu pareizi neiedeva! Liekulis un ciniķis starp citu kā lielākā daļa krievu!

     [+] [-]

, 2019-05-20 10:46, pirms 5 gadiem
Jus varat maksat par 40% mazak par elektroenergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu - https://qil.su/sDSoqM Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!

  +2 [+] [-]

, 2019-05-20 10:55, pirms 5 gadiem
Curtiys rakstīja: Vellsaraaraa, ir kaut kur video, visi speli nevareja redzet!!!?? Sporta centrs, Just tak ari varejat ielikt kko!!! Afffi g meediji!
https://youtu.be/VwArm4wK6t0