Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" īpašnieks: "Nevaram vienkārši sēdēt, kamēr Porziņģis ir prom"

Andrejs Siliņš

"Knicks" īpašnieks: "Nevaram vienkārši sēdēt, kamēr Porziņģis ir prom"
Džeimss Doulens kopā ar bijušajiem spēlētājiem Lariju Džonsonu, Letrelu Sprūelu un Bernardu Kingu
Foto: USA Today/Scanpix

"Mums jāattīsta komanda un, kad Kristaps būs gatavs atgriezties, jāiesaista tajā viņš," sacīja Nacionālā basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" īpašnieks Džeimss Doulens, norādot, ka komandas jaunajam galvenajam trenerim jābūt speciālistam ar mūsdienīgu domāšanu un spējām attīstīt gan spēlētājus, gan visu komandu.

"Basketbols ir citādāks nekā hokejs," sacīja Doulens, kurš ir arī neveiksmīgu sezonu aizvadījušā Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas "Rangers" īpašnieks. "Izcils spēlētājs hokejā var izšķirt spēles, bet izcils spēlētājs basketbolā ir visa komanda."

"Man ir teikts, ka viņš varētu atgriezties decembrī un tikpat labi izlaist visu nākamo sezonu, tāpēc nezinām, ko gaidīt. Taču mēs nevaram vienkārši sēdēt, kamēr viņš ir projām. Mums jāattīsta komanda un, kad būs gatavs atgriezties, jāiesaista tajā viņš," sacīja Doulens.

Kluba īpašnieks norādīja, ka Džefa Hornačeka atbrīvošanas iemesls bijis līdzīgs Fila Džeksona atlaišanai pagājušajā vasarā: "Viņš neaptvēra, cik atšķirīgi mūsdienās ir spēlētāji savā domāšanā, savā darbā ar menedžmentu un treneriem. Bet uzskatu, ka Džefs ir labs treneris un viņam ies labi, kad viņš noslēgs līgumu ar kādu citu komandu."

Jaunā trenera meklējumos Doulens uzsver nepieciešamību pēc moderni domājoša speciālista: "Vecā stila trenēšana vairs neder. Treneris, kurš vēlēsies visu izdarīt tikai pats, nebūs sekmīgs savā darbā. Trenera meklēšanas ziņā "Knicks" un "Rangers" ir līdzīgās pozīcijās. Meklējam cilvēkus, kas varētu attīstīt spēlētājus un izveidot uzvarošu komandu. Mums jau ir saraksts ar kandidātiem, taču tas var tikt papildināts."

Neraugoties uz to, ka "Knicks" jau piekto sezonu pēc kārtas nekvalificējās izslēgšanas turnīram un komanda tajā piedalījusies tikai trīsreiz pēdējo 14 gadu laikā, komandas līdzjutēji savu uzticību saglabājuši, atzina Doulens. "Mūsu līdzjutēji ir lieliski, viņi rada vienreizēju atmosfēru. Sezonas pēdējā spēlē arēna bija pilna, un mēs uzvarējām "Cavaliers" - labāk nemaz nevarēja būt. Vēlos izdarīt visu, kas ir manos spēkos, lai izveidotu komandu, kas var izcīnīt čempiontitulu. Šo mērķi saglabājam visā, ko darām."

Lai gan Fila Džeksona nodaļa "Knicks" vēstures grāmatā jau aizvērta, Doulens joprojām tiek tincināts ar jautājumiem par Džeksona laiku prezidenta amatā "Knicks" organizācijā. "Viss tirgus vēlējās, lai es nolīgstu Filu Džeksonu un es to izdarīju. Viss tirgus šādu lēmumu atbalstīja. Vienīgais, kas tika piezīmēts, lai es nejaucos viņa darbā. Trīs gadus vēlāk visi jau vēlējās zināt, kad es kaut ko darīšu ar Filu. Tie paši cilvēki, kas sacīja, lai neiejaucos, tagad gribēja, lai iejaucos. Bet viss ir kārtībā. Domāju, ka Fils nenovērtēja savu darbu."

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2018/04/18/dolan...

  -1 [+] [-]

, 2018-04-19 14:23, pirms 6 gadiem
DLoulans malacis Sačakarējis Knicks un tagat Sačakarēs vel Rangers apsveicu visus ar panākumu

     [+] [-]

, 2018-04-19 14:26, pirms 6 gadiem
Dolan pietiek ar pillnu arēnu un lai Porzigis reklamē biznesu $$$ parejais tikai bonuss

  +1 [+] [-]

, 2018-04-19 14:33, pirms 6 gadiem
Tā bilde

     [+] [-]

, 2018-04-19 20:11, pirms 6 gadiem
Katrā problēmā savs ieguvums - ja Knicks būtu daudz sakarīgāka komanda, tad KP loma nevarētu būt tik liela, bet tagad (ar īkšķu turēšanu ticot un cerot, ka veiksmīgi atgriezīsies un šī bija pēdējā lielā trauma un viss cits būs nosacīti sīkumi karjeras laikā) var samērā droši teikt kā komanda tā ir

     [+] [-]

, 2018-04-19 20:15, pirms 6 gadiem
Vārdi jau, protams, skaisti, galvenais lai darbi tam arī sekotu.