Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" kā pirmā garantē vietu ''play-off''

Krišs Upenieks

"Capitals" kā pirmā garantē vietu ''play-off''
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas ietvaros šonakt aizvadītas astoņas spēles. Vašingtonas ''Capitals'', gūstot rezultatīvu 5:3 uzvaru pret Tampabejas ''Lightning'', jau šobrīd garantēja vietu izslēgšanas spēļu turnīrā.

Mača pirmajā trešdaļā visvairāk izcēlās ''Capitals'' spēlētājs Tīdžejs Ošī, kurš komandai ar diviem vārtu guvumiem sniedza divu vārtu pārsvaru, bet tad pēc viņa noraidījuma Tampabeja vienus vārtus atguva un drīz vien arī panāca 2:2. Otrajā periodā gūtu vārtu nebija, savukārt trešajā trešdaļā ''Capitals'' pārliecinoši nodrošināja 5:3 uzvaru, Ošī pēdējā minūtē metot tukšos vārtos un iekrājot ''hat-trick''. ''Capitals'' iekrājusi 100 punktus 71 spēlē un jau nodrošināja vietu ''play-off''.

Kādā no nākamajām spēlēm izslēgšanas turnīru sev nodrošinās arī Čikāgas ''Blackhawks'', kas ar 97 punktiem ir Rietumu konferences līdervienība. Šonakt komanda tikai papildlaikā viesos tika galā ar Toronto ''Maple Leafs''. 65. minūtē Čikāgas uzvaru nodrošināja Raiens Hertmans.

Rietumu vicelīdere Minesotas ''Wild'' ar 2:3 savā laukumā zaudēja Ņujorkas ''Rangers''. Minesotai spilgta regulārā sezona, bet pēdējais posms jau vairs ne visai veiksmīgs - desmit spēlēs piedzīvoti septiņi zaudējumi, kā rezultātā, visticamāk, ar Čikāgu par pirmo vietu Rietumos būs grūti pacīnīties.

Citās spēlēs šonakt uzvaras svinēja Karolīnas ''Hurricanes'', Monreālas ''Canadiens'', Sentluisas ''Blues'', Edmontonas ''Oilers'' un Anaheimas ''Ducks''.

NHL, 19. marts

SpēleRezultāts
Hurricanes - Predators4:2
Wild - Rangers2:3
Senators - Canadiens3:4 PM
Lightning - Capitals3:5
Maple Leafs - Blackhawks1:2 P
Coyotes - Blues0:3
Oilers - Canucks2:0
Sharks - Ducks1:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  +4 [+] [-]

, 2017-03-19 11:12, pirms 7 gadiem
Austrumos cīņa par vietu play of būs ļoti sīva un interesanta ,bet rietumos vairāki klubi jau atpaliek jūtami no play off zonas.
Slēpts komentārs: greckisVeins

  +3 [+] [-]

, 2017-03-19 13:28, pirms 7 gadiem
greckisVeins rakstīja: Tu to tiešām pats izsecināji, apskatot tabulu?! Wow! Paldies, ka pastāstiji šo, savādāk es pats nemaz nevarēju tur saprast.
Kaut kādi kompleksi nabagan

  -1 [+] [-]

, 2017-03-19 21:47, pirms 7 gadiem
Un kā pirmā arī no tiem ''izlidos''!