Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismanei sagrāve pret pārinieci, Podžus tiek dubultspēļu finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismanei sagrāve pret pārinieci, Podžus tiek dubultspēļu finālā
Daniela Vismane. Foto: Baltic Open

Latvijas tenisiste Daniela Vismane piektdien piedzīvoja divas sagrāves Antaljas W15 turnīra ceturtdaļfinālos – vispirms savai rumāņu pāriniecei Andreai Prisakariu vienspēlē, bet pēc tam kopā ar viņu dubultspēļu turnīrā. Savukārt Mārtiņš Podžus kopā ar Vācijas tenisistu Robertu Štrombahu sasniedza Šarmelšeihas M15 dubultspēļu turnīra finālu.

WTA ranga 503. vietā esošā Vismane ar 2:6, 3:6 zaudētajā mačā pret Prisakariu (#658) abus setos sāka ļoti nesekmīgi, pirmo geimu iegūstot attiecīgi pie rezultāta 0:5 un 0:3. Danielai Antaljā uz māla seguma bija sezonas pirmais turnīrs, nopelnot divus WTA reitinga punktus.

Viņa kopā ar Rumānijas tenisisti dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā spēja iegūt tikai vienu geimu pret ASV un Brazīlijas pāri Džesija Einija/Ingrīda Gamarra Martinsa, 54 minūtēs zaudējot ar 1:6, 0:6.

Podžus un Štrombahs Šarmelšeihā uz cietā seguma pusfināla cīņā ar 6:3, 7:5 pieveica "wild card" saņēmušo Lielbritānijas un Čehijas duetu Artūrs Ferijs/Jirži Lehečka.

Ar trešo numuru izsētais Latvijas un Vācijas duets finālā tiksies ar otrā numura īpašniekiem Jušiu Šu/Džumpei Jamasaki (Taivāna/Japāna). Finālisti garantējuši sešus ATP punktus, čempioni saņems par četriem vairāk.