Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pie Kuldas dodas bez savainotajiem Balinska, Dzierkala, Razgala un Skvorcova

Agris Suveizda

"Dinamo" pie Kuldas dodas bez savainotajiem Balinska, Dzierkala, Razgala un Skvorcova
Uvis Jānis Balinskis. Foto: Dinamo Rīga.

Kontinentālās hokeja līgas komanda Rīgas "Dinamo" šopēcpusdien ar līgumreisu devās sezonas pēdējā izbraukumā KHL regulārā čempionāta ietvaros uz Čerepovecu un Maskavu, kur aizvadīs spēles pret Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstal" un spēcīgo Maskavas CSKA, teikts kluba mājaslapā.

Izbraukumā devušies trīs vārtsargi, astoņi aizsargi un 14 uzbrucēji. Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs šādi hokejisti: vārtsargi - Timurs Biļalovs, Kristers Gudļevskis, Artūrs Šilovs; aizsargi - Nerijus Ališausks, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Ruslans Pedans, Kristaps Sotnieks, Dmitrijs Šuļeņins, Marks Entonijs Dzaneti, Kristaps Zīle; uzbrucēji – Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Koltons Gilīss, Emīls Ģēģeris, Roberts Lipsbergs, Rihards Marenis, Brendons Makmilens, Gints Meija, Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs, Miķelis Rēdlihs, Līnuss Videls.

Izbraukumā līdzi nedosies virkne savainoto spēlētāju: aizsargs Uvis Balinskis, uzbrucēji Mārtiņš Dzierkals, Frenks Razgals un Gunārs Skvorcovs. Savukārt Roberts Mamčics un Egils Kalns palīdzēs HK LIEPĀJA.

"Dinamo" izbraukuma spēles (Latvijas laiks):

20. februāris, plkst. 18:00, Čerepoveca (Krievija), SEVERSTAL- DINAMO RĪGA (TV Play Sports);
22. februāris, plkst. 18:30, Maskava (Krievija), CSKA - DINAMO RĪGA (TV Play Sports).

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

     [+] [-]

, 2019-02-19 15:38, pirms 5 gadiem
Bez variantiem!viena spele ir japad*rsh lai netiktu playoff vai kaa krievisku to sauc!?😁

  +1 [+] [-]

, 2019-02-19 16:14, pirms 5 gadiem
Lai veicas!

  +2 [+] [-]

, 2019-02-19 16:18, pirms 5 gadiem
Žēl, bet Balinska un Dzierkala iztrūkums noteikti nepalielina mūsu izredzes uz tikšanu playofā.

Cerams rītdien mūsu cerība netiks izdzēsta un viss tiks atlikts uz pēdējo spēļu kārtu!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-19 16:33, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Žēl, bet Balinska un Dzierkala iztrūkums noteikti nepalielina mūsu izredzes uz tikšanu playofā.

Cerams rītdien mūsu cerība netiks izdzēsta un viss tiks atlikts uz pēdējo spēļu kārtu!
Kāda trauma un cik nopietna(uz cik ilgu ārā no aprites) ir Dzierkalam, ko dabūja mačā ar malkas cirtējiem?

     [+] [-]

, 2019-02-19 16:39, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: Kāda trauma un cik nopietna(uz cik ilgu ārā no aprites) ir Dzierkalam, ko dabūja mačā ar malkas cirtējiem?
Cik dzirdēju, tad smadzeņu satricinājums, nav baigi nopietns, bet nu tomēr satricinājums

Kas ar Balinski? Teica, ka saslimis, brt ar ko viņš saslimis, ka nevar 3 nedēļas izārstēties?? Bet čalis baigi traumatisks

     [+] [-]

, 2019-02-19 16:41, pirms 5 gadiem
Lai arī kā mūsējie nospēlētu plejofos, tomēr tā atmosfēra ir nenododama salīdzinājumā ar regulāro sezonu. No sirds novēlu čaļiem veiksmi abās spēlēs, un lai Dievs stāv klāt mūsējiem, manuprāt mūsējie to ir pelnījuši, un Vityaz pelnījis to nav ar sešiem zāģiem sezonas beigu daļā..

VEIKSMI ČAĻI!
Slēpts komentārs: FUNS

  -1 [+] [-]

, 2019-02-19 17:43, pirms 5 gadiem
Tā ir šīs sezonas sensācija. Būt vai nebūt playoff. Žēl ka trauma Balinskim un Dzierkalam. Bet nu jāmēģina bez viņiem pieveikt severstal kas ir pilnīgi reāli. un aizķert kautko pret cska. un protams gaidīt kad vityaz klups.

  +3 [+] [-]

, 2019-02-19 17:51, pirms 5 gadiem
Funam galvā putra!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-19 19:39, pirms 5 gadiem
Balinskim jāārstējās un pēc PČ jābrauc uz ASV, ja hokejā grib sasniegt nopietnas virsotnes. Tikai tur būs redzams viņa patiesais spēles līmenis. Pieļauju, ka tagad viņa līmenis varētu pat nebūt AHL, bet gan ECHL. Manuprāt, viņam trūkst masas. Visādā ziņā, ASV viņam norādīs uz trūkumiem, kurus Dinamo nemaz neredz, bet kuri traucē viņam kļūt par augstas klases aizsargu. Pat, ja viņš neiekļūs NHL, bet tiks tikai līdz regulārai spēlēšanai AHL, tas jau būs ievērojams solis uz augšu, kas nostprinās viņu kā kvalitatīvu aizsargu.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-19 19:40, pirms 5 gadiem
Dzierkalam arī jābrauc atpakaļ uz ASV, kā to izdarīja Jevpalovs. Nav Dinamo izaugsmes. Tikai ASV!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-19 19:42, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Funam galvā putra!
jap, sajauca Rīgā bāzētu Krievijas klubu ar Latvijas klubu.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-19 19:48, pirms 5 gadiem
OILER1981 rakstīja: Dzierkalam arī jābrauc atpakaļ uz ASV, kā to izdarīja Jevpalovs. Nav Dinamo izaugsmes. Tikai ASV!
Ej bezdēt ar savu ASV! Cik talantu tur jau ir iečekerēti!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-19 20:30, pirms 5 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Ej bezdēt ar savu ASV! Cik talantu tur jau ir iečekerēti!
Necik. Visi, kas šodien no letiņiem ir izsitušies, izgāja ASV/Kanādas junioru skolu. Karsums, Kulda, Daugaviņš, Bārtulis... Pēdējo gadu mūsu NHL spēlētāji: Girgensons, Balcers, Bļugers agrā vecumā aizbrauca no LV, Ķēniņš - iekļuva NHL caur Šveici un AHL, Merzļikins, kurš iespējams nākamsezon būs NHL, izauga Šveicē, Guļevskis bez Amerikas skolas nebūtu tas Gudļeskis, kuru šodien zinam. Skatamies, cik pa 10 gadiem no HK Rīga nokļuva NHL vai kaut vai laba līmeņa Eiropas līgā? Indrašis, kas ir īpašs talants. Balinskis. Viss. Zīle? Atbrauc uz izlasi Rubīns no Amerikas junioru līgas, tiek sastāvā uz PČ un tur spēlē atzīstami, bet Zīle, kurš spēlēja sezonu Dinamo, deldē biežāk rezervistu soliņu. Tas ne par ko neliecina?! Manuprāt, tas diezgan spilgti parāda junioru sagatavošanas līmeņa atšķirības HK Rīga un Eiropā/Amerikā. Pirms gada Hārtlijs Ģēģeri, kurš aizvadīja sezonu Dinamo, pēc 1 vai 2 treniņiem atskaitīja? Kur ir bijušie HK Rīga juniori? Polijā, Francijā, Anglijā, Latvijā, labākajā gadījumā kāds līdz VHL aizspēlējas, citi trenē Latvijā. Manuprāt jaunioram Latvijā labāk spēlēt OHL nekā HK Rīga MHL, ja nav iespējas uzreiz aizbraut uz Ameriku/Eiropu. Kāpēc? MHL ir saspringts spēļu grafiks, treniņiem un nianšu pieslīpēšanai ir maz laika. Latvijā spēļu grafiks nav tik saspringts, un ja ir labi treneri un pašam galva ir uz pleciem, Latvijā, spēlējot OHL, juniors var labāk nekā MHL augt. Kopš HK Rīga parādījās, mūsu junioru līmenis krīt. Šogad tika sasniegts TOP; izlase, kura bija pārsvarā no HK Rīga spēlētājiem veidot, gandrīz izkrita uz trešo pēc spēka pasaule divīziju. Vajag, lai izkrīt?!

  -1 [+] [-]

, 2019-02-19 20:42, pirms 5 gadiem
Ceru uz zāģi nu lūdzu

     [+] [-]

, 2019-02-19 21:57, pirms 5 gadiem
OILER1981 rakstīja: Necik. Visi, kas šodien no letiņiem ir izsitušies, izgāja ASV/Kanādas junioru skolu. Karsums, Kulda, Daugaviņš, Bārtulis... Pēdējo gadu mūsu NHL spēlētāji: Girgensons, Balcers, Bļugers agrā vecumā aizbrauca no LV, Ķēniņš - iekļuva NHL caur Šveici un AHL, Merzļikins, kurš iespējams nākamsezon būs NHL, izauga Šveicē, Guļevskis bez Amerikas skolas nebūtu tas Gudļeskis, kuru šodien zinam. Skatamies, cik pa 10 gadiem no HK Rīga nokļuva NHL vai kaut vai laba līmeņa Eiropas līgā? Indrašis, kas ir īpašs talants. Balinskis. Viss. Zīle? Atbrauc uz izlasi Rubīns no Amerikas junioru līgas, tiek sastāvā uz PČ un tur spēlē atzīstami, bet Zīle, kurš spēlēja sezonu Dinamo, deldē biežāk rezervistu soliņu. Tas ne par ko neliecina?! Manuprāt, tas diezgan spilgti parāda junioru sagatavošanas līmeņa atšķirības HK Rīga un Eiropā/Amerikā. Pirms gada Hārtlijs Ģēģeri, kurš aizvadīja sezonu Dinamo, pēc 1 vai 2 treniņiem atskaitīja? Kur ir bijušie HK Rīga juniori? Polijā, Francijā, Anglijā, Latvijā, labākajā gadījumā kāds līdz VHL aizspēlējas, citi trenē Latvijā. Manuprāt jaunioram Latvijā labāk spēlēt OHL nekā HK Rīga MHL, ja nav iespējas uzreiz aizbraut uz Ameriku/Eiropu. Kāpēc? MHL ir saspringts spēļu grafiks, treniņiem un nianšu pieslīpēšanai ir maz laika. Latvijā spēļu grafiks nav tik saspringts, un ja ir labi treneri un pašam galva ir uz pleciem, Latvijā, spēlējot OHL, juniors var labāk nekā MHL augt. Kopš HK Rīga parādījās, mūsu junioru līmenis krīt. Šogad tika sasniegts TOP; izlase, kura bija pārsvarā no HK Rīga spēlētājiem veidot, gandrīz izkrita uz trešo pēc spēka pasaule divīziju. Vajag, lai izkrīt?!
Tīri teorētiski Kulda, Daugaviņš savu ceļu sāka caur Krieviju nevis ZA. Rubīns pirms Amerikas aizvadīja sezonas Zviedrijas junioros, tāpat arī Ābols (kurš gan minimāli ir uzspēlējis arī RD sistēmā) Piemirsi Rihi Bukartu, kam ir gan MHL, gan ZA skola. Tā kā nevar teikt - labi izaug tikai tie, kas agri aizbrauc uz ZA.
Ar HK Rīgu ir problēma, par to, ka tur ir pārāk daudz spēļu un par maz treniņu sen jau runā, bet tajā pat laikā spēlēt OHl diez vai būtu labāk. Cik var nosaukt hokejistus no OHL, kas pēdējos gados pa taisno no OHL ir nonākuši top līgās (neskaitot tos, kuri paņemti uz Dinamo)? OHL ir mazāk spēļu, kas dod iespējas trenēties, bet jāatcerās, ka pašā OHL to treniņu nav nemaz tik daudz. Lielākajā daļā komandu ir 2-3 treniņi nedēļā. Spēļu prakse mazāka, treniņu diži vairāk nav - kur tad ieguvums?