Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Melnkalne pirms izšķirošajām spēlēm par PK izcīņu palikusi ar vienu saspēles vadītāju

Ints Megnis
Ints Megnis

Melnkalne pirms izšķirošajām spēlēm par PK izcīņu palikusi ar vienu saspēles vadītāju
Melnkalnes basketbola izlases galvenais treneris Zvezdans Mitrovičs. Foto: Chine Nouvelle/SIPA/Scanpix

Latvijas basketbola izlases galvenā konkurente Melnkalne pirms izšķirošajām Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēm palikusi ar vienu izteiktu saspēles vadītāju, jo trīs citi guvuši traumas.

"Mēs spēles pret Ukrainu un Latviju sagaidām ar lielu optimismu, bet bez eiforijas," izteicies Melnkalnes izlases galvenais treneris Zvezdans Mitrovičs. "Mūsu llielākā problēma ir saspēles vadītāja pozīcija - Nikola Ivanovičs un Ogņens Čarapočs guvuši traumas un nepalīdzēs komandai. Tāpat kājas traumu pagājušajā nedēļas nogalē guva Nikola Pavličevičs, kurš nevarēs trenēties nākamās 2-3 dienas."

"Līdz ar to mūsu vienīgais saspēles vadītājs ir palicis Dereks Nīdams. Tomēr mūsu optimisms balstīts uz to, ka komandā ir daudz pozitīvas enerģijas un liela motivācijas," saka treneris, kurš iepriekš aptuveni 12 gadus strādājis Ukrainā, tāpēc vienu no gaidāmajām pretiniecēm pazīst ļoti labi. "Uz Kijevu braucam tikai pēc uzvaras. Zinām, ka Ukraina labi spēlē mājās, tāpēc uzmanīgi analizēsim spēli. Zinu daudzus pretinieku spēlētājus, jo trenēju viņus."

Kā uzsver Melnkalnes mediji, maz, kas ticējis, ka šīs valsts izlase nokļūs tik tuvu Pasaules kausam - lai nebūtu jāskatās citu spēļu rezultāti, to uz turieni aizvedīs divas uzvaras vai arī zaudējums Ukrainai ar mazāk nekā sešu punktu pārsvaru un uzvara pār Latviju.

"Mūs neinteresē rēķināšana. Brauksim uz Kijevu, lai sasniegtu maksimumu ar pieejamajiem spēkiem, un ticam, ka gūsim uzvaru. Tad gatavosimies spēlei ar Latviju, kurā saņemsim lielu līdzjutēju atbalstu. Ceru tikt pie vēsturiska sasnieguma, kvalificējoties Pasaules kausam," pauž Mitrovičs.

Arī Latvijas valstsvienībai Pasaules kausa kvalifikācijā atlikušas divas spēles - 22. februārī Arēnā Rīga pret Spāniju un 25. februārī izbraukumā Podgoricā pret Melnkalni.

I grupa

VKomandaUZ+/-P
1.Spānija82+5818
2.Turcija73+6617
3.Melnkalne64+2116
4.Latvija64+2816
5.Ukraina55+1915
6.Slovēnija28-6112

Izmantotie resursi:
Mitrović za SK: Nidam jedini plej, ali cilj je...

     [+] [-]

, 2019-02-19 14:14, pirms 5 gadiem
Melnkalne arī ir problēmas

  -1 [+] [-]

, 2019-02-19 15:54, pirms 5 gadiem
Nav tik svarigi kas Melnkalnei tur ir, kas Latvijai jaizdara lai tiktu talak, vai var tikt ja zaude Melnkalnei bet uzvar Spaniju? un par cik javinne Melnkalne ja zaudejam Spanijai un vini vine Ukrainu?

     [+] [-]

, 2019-02-19 16:43, pirms 5 gadiem
Viss ir vienkārši,ja Melnkalne zaudē Ukrainai mums nekas nav svarīgi spēlē pret Spāniju. Ja Melnkalne uzvar tad Ukrainu un mēs zaudējam Spāņiem tad mums vajag obligāti uzvarēt ar +9 punktiem tur

  +1 [+] [-]

, 2019-02-19 17:51, pirms 5 gadiem
tieši tā ,mums ir jaspelē labakā spēle un mēs viņus varesim nokost !
nav ko skatities uz viņu problemām ,tā pat viņi ir liels spēks.. Mūsdienu sportā vajag respektēt jebkuru pretinieku.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-19 18:01, pirms 5 gadiem
kristaps30 rakstīja: Viss ir vienkārši,ja Melnkalne zaudē Ukrainai mums nekas nav svarīgi spēlē pret Spāniju. Ja Melnkalne uzvar tad Ukrainu un mēs zaudējam Spāņiem tad mums vajag obligāti uzvarēt ar +9 punktiem tur
Jābeidz rēķināt. Vienkārši jāuzvar. Parasti, kad vienalga kurā sporta veidā sākam rēķināt, beigās ir čušš

  -3 [+] [-]

, 2019-02-19 18:12, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Jābeidz rēķināt. Vienkārši jāuzvar. Parasti, kad vienalga kurā sporta veidā sākam rēķināt, beigās ir čušš
Stulba pieeja. Tikai cirvji skrien ar galvu sienā bez prāta.