Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Laukumā jūtos arvien ērtāk – personīgi man šī spēle bija vēl viens solis uz priekšu"

Agris Suveizda

Porziņģis: "Laukumā jūtos arvien ērtāk – personīgi man šī spēle bija vēl viens solis uz priekšu"
Kristaps Porziņģis cenšas savaldīt galveno treneri Riku Kārlailu, kurš tika izraidīts par divām tehniskajām piezīmēm. Foto: AP/Scanpix

Ierindā pēc ilgstošas prombūtnes meniska operācijas dēļ atgriezies tikai pirms piecām dienām, Kristaps Porziņģis šonakt pret Toronto "Raptors" (93:116) netika taupīts un bez minūšu ierobežojuma aizvadīja otro spēli divās dienās. Tā acīmredzot ir laba zīme par viņa veselības stāvokli un fizisko gatavību.

"Domāju, ka ar katru spēli redzams, ka laukumā jūtos arvien ērtāk un turpinu meklēt savu ritmu, arī kā komanda vēl tikai iespēlējamies," pēcspēles preses konferencē teica Porziņģis, kurš ar 23 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām bija rezultatīvākais komandā. "Domāju, ka tuvojos pilnai gatavībai, un personīgi man šī spēle bija vēl viens solis uz priekšu. Gribam panākt, lai mēs spēlētu labu komandas basketbolu. Lai tas notiktu, katram būs kaut kas jāziedo, taču tas ļaus mums augt.

Atšķirībā no iepriekšējās sezonas Porziņģis pagaidām netiek taupīts, kad jāaizvada divas spēles divās dienās: "Medicīnas personāls zina, ka vēlos spēlēt visu laiku. Tāpat bija arī pagājušajā sezonā, taču tad atgriezos no krustenisko saišu savainojuma. Esmu priecīgs, ka šosezon varu aizvadīt divas spēles divās dienās. Redzēs, kā būs turpinājumā, taču esmu priecīgs, ka varu būt laukumā un palīdzēt komandas biedriem, jo ir ļoti nepatīkami, kad nākas izlaist otro spēli, īpaši zinot, ka arī komandas biedri ir noguruši."

Dienu iepriekš pret Čikāgas "Bulls" (101:117) izcēlies ar 36 punktiem, 16 atlēkušajām bumbām un 15 rezultatīvām piespēlēm un no spēles izdarījis 30 metienus, šoreiz "Mavericks" līderis Luka Dončičs pa grozu no spēles meta tikai 11 reižu un sakrāja 15 punktus, deviņas rezultatīvas piespēles un septiņas atlēkušās bumbas. "Smagi strādājām, lai samazināt viņa pieskārienus bumbai," pēc spēles teica "Raptors" galvenais treneris Niks Nērss. "Šoreiz viņš ar bumbu nebija visu laiku, kā viņam patīk darīt citos mačos, un ļoti bieži no tās šķīrās, ko arī vēlējāmies panākt."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/recap?game...

     [+] [-]

, 2021-01-19 14:48, pirms 3 gadiem
Redzams,ka labāk izskatās centra pozīcija.Tas jau arī laikam ir tas,ko pats KP velējās,vismaz agrāk. Būs atpakaļ Pauels,tad redzēs tālāko. Šteins derētu par centru arī vefiņam,meistarība viņam to atļauj

     [+] [-]

, 2021-01-19 14:51, pirms 3 gadiem
KP jaiemacas postup situacijas atrak reaget uz double team un paspet izmest ara uz brivo. Tad vares daudz vairak sakt izmantot so ieroci + daudz assistus vares salasit, kas kopuma padaris visu Mavs uzbrukumu daudzveidigaku.

  -2 [+] [-]

, 2021-01-19 16:55, pirms 3 gadiem
Tas ubags nav spējīgs iedot vairāk kā vienu piespēli. Savtīgais makarons - komandas biedri viņu 100% neieredz.

     [+] [-]

, 2021-01-19 17:45, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: KP jaiemacas postup situacijas atrak reaget uz double team un paspet izmest ara uz brivo. Tad vares daudz vairak sakt izmantot so ieroci + daudz assistus vares salasit, kas kopuma padaris visu Mavs uzbrukumu daudzveidigaku.
Asistu ieskaita tikai, ja kāds gūst grozu, ar to Mavs ir problēmas.