Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Leonardu: "Mums ir interese par Mesi pievienošanos PSG"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Leonardu: "Mums ir interese par Mesi pievienošanos PSG"
Leonardu. Foto: AP/Scanpix.

Francijas futbola granda Parīzes "Saint-German" sporta direktors Leonardu sniedzis interviju vietējam medijam, kurā izskaidroja savu viedokli par Tuhela atlaišanu no galvenā trenera amata, Neimāra un Mbapē nākotni klubā, kā arī interesi par Lionela Mesi pievienošanos PSG.

Pagājušā gada nogalē PSG paziņoja par vācu speciālista Tomasa Tuhela atbrīvošanu no galvenā trenera amata, kurš komandas stūri pārņēma 2018. gadā. Viņa vietā stājās argentīnietis Maurisio Početīno, kurš iepriekš vadīja Totenhemas "Hotspur", sasniedzot ar to Čempionu līgas finālu. "Gan kluba vadība, gan pats Tuhels zināja, ka būtu sarežģīti pagarināt sadarbību līdz sezonas beigām. Nedomāju, ka Tomasam lēmums par atlaišanu bija pārsteigums. Mēs ar viņu pārrunājām esošo situāciju," sacīja Leonardu. Savukārt par jauno galveno treneri Početīno PSG sporta direktors izteicās šādi: "Uzskatu, ka ir ļoti svarīgi, ja komandai ir konkrēts spēles stils. Mums ir nepieciešama sava identitāte. Lai to panāktu, ir vajadzīgi vairāki gadi. Manuprāt, Početīno to spēs paveikt."

Tāpat Leonardu izteicās arī par kluba līderiem Neimāru un Mbapē, kuriem līgums noslēgsies nākamā gada vasarā: "Ceru, ka viņi ir pārliecinājušies par to, ka PSG ir laba vieta augsta līmeņa spēlētājiem ar spēcīgām ambīcijām. Mums ir nepieciešams atrast kompromisu starp vienas un otras puses vēlmēm. Komandā paliks tie, kuri to tiešām vēlēsies. Regulāri kontaktējamies gan ar Neimāru, gan Mbapē. Domāju, ka abi turpinās karjeru PSG."

"Par tāda līmeņa spēlētājiem kā Mesi mums vienmēr būs interese. Šobrīd gan nevaram sapņot par viņa pievienošanos PSG, vēl daudz kas var mainīties tuvākajā laikā," sacīja Leonardu, kurš atzina, ka Parīzes klubam esot interese par argentīnieti.

PSG šobrīd ieņem pirmo vietu Francijas čempionātā, 20 spēlēs izcīnot 42 punktus. Februārī parīziešiem gaidāms Čempionu līgas astotdaļfināla duelis pret Lionela Mesi pārstāvēto "Barcelona".

Izmantotie resursi:
https://www.francefootball.fr/news/...