Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latvieši NCAA: Eglem vārti un piespēle, Jansonam pirmais punkts sezonā

Andrejs Siliņš

Latvieši NCAA: Eglem vārti un piespēle, Jansonam pirmais punkts sezonā
Haralds Egle. Foto: clarksonathletics.com

Naktī uz svētdienu Haralds Egle guva savus 11. vārtus un atdeva 16. piespēli sezonā ASV studentu čempionātā (NCAA), bet pie pirmā punkta sezonā tika Arizonas štata universitātes hokeja komandas aizsargs Gvido Jansons.

Amerikas hokeja līgā (AHL) Toronto "Marlies" ar 3:4 viesos pēcspēles metienu sērijā piekāpās Šarlotes "Checkers". Kristiāns Rubīns izdarīja vienu metienu pa vārtiem un sakrāja pozitīvu lietderības rādītāju (+1).

Austrumkrasta līgā (ECHL) Vīlingas "Nailers" ar 1:4 zaudēja Indī "Fuel". Renāram Krastenbergam viens metiens un negatīvs koeficients (-2). Dienvidkarolīnas "Stingrays" izcīnīja piekto panākumu pēc kārtas, ar 4:2 savā laukumā pārspējot Atlantas "Gladiators". Kristofers Bindulis uzvarā piedalījās ar diviem metieniem pa vārtiem un negatīvu koeficientu (-2).

Ontario junioru līgā (OHL) vārtsargs Artūrs Šilovs palika rezervē, bet Berijas "Colts" ar 2:5 mājās atzina "Steelheads" pārākumu. Kvebekas junioru līgā (QMJHL) "Drakkar" ar 4:5 pagarinājumā zaudēja "Cataractes", bet Raivis Ansons izcēlās ar rezultatīvu piespēli, trīs metieniem, diviem spēka paņēmieniem, divām soda minūtēm un koeficientu +2. Ansonam tā bija 14. piespēle un 22. punkts sezonā. Zaudējums arī Harija Branta "Titan", kas ar 0:5 piekāpās "Oceanic". Brantam viens spēka paņēmiens un negatīvs koeficients (-3). ASV junioru līgā (USHL) Verners Egle veica divus metienus, bet Medisonas "Capitols" ar 0:4 atzina "Gamblers" pārākumu.

ASV studentu čempionātā (NCAA) Amerikāņu Starptautiskā koledža ar 4:1 sakāva Bentliju, un Jānis Jaks guva vārtus, izdarīja divus metienus un reizi bloķēja metienu. Jakam tie bija otrie vārti un devītais punkts sezonā. Klārksona ar 5:3 pārspēja Hārvardu, un Haraldam Eglem ne tikai vārti, bet arī rezultatīva piespēle, divi metieni, viens uzvarēts iemetiens no diviem, reizi bloķēts metiens un koeficients +1. Egle šosezon NCAA iekrājis 27 (11+16) punktus.

Arizonas štata universitāte ar 5:3 pieveica Ročesteras Tehnoloģiju institūtu. Gvido Jansons ar rezultatīvu piespēli tika pie pirmā punkta sezonā, tāpat aizsargam viens metiens, divi bloķēti metieni un koeficients +1. Filips Buncis izdarīja vienu metienu, uzvarēja četrus no astoņiem iemetieniem, reizi bloķēja metienu un sakrāja negatīvu koeficientu (-2).

Aļaskas Feirbenskas universitāte, kur par galvenā trenera asistentu strādā Kārlis Zirnis, ar 6:3 uzveica Ferisas štata universitāti. Spēles protokols raksta publicēšanas brīdī vēl nebija pieejams.

     [+] [-]

, 2020-01-19 11:31, pirms 4 gadiem
Vāciem Mihailiss (Michaelis) jau 2 gadus pēc kārtas ir piedalījies PČ, līdzīgs spēlētājs ar tādu pašu produktivitāti NCAA.

Būtu interesanti beidzot uz Egli apskatīties izlases kreklā, to pašu par Čuksti jāsaka. Jaks jau spēlēja pirma gada, arī Tralmaks varētu nometnē uzspēlēt vēlreiz.

     [+] [-]

, 2020-01-19 16:06, pirms 4 gadiem
Varēja jau piebilst, ka Egle ir Top15 pēc punktiem...

     [+] [-]

, 2020-01-19 22:50, pirms 4 gadiem
Egle, Tralmaks un Čuksti uz izlasi vajadzētu saukt nākotnes vārdā, lai arī domātu par olipisko turnīru augustā. šiem ir iekšā. Arī Jaks no NCAA