Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" izglābjas no "buldodžu" zobiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava" izglābjas no "buldodžu" zobiem
FK "Ķekava". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Pavisam maz trūka, lai otro uzvaru ELVI florbola līgā sievietēm būtu izcīnījusi komanda "Ķekavas Bulldogs", kas šodien spēkojās ar savām novadniecēm – FK "Ķekava". Vēl pēdējā perioda sākumā "buldodzēm" bija triju vārtu pārsvars (6:3), bet galarezultātā panākumu ar 7:6 svinēja viņu pretinieces, kuru labā uzvaras vārtus iemeta Ieva Bušmane.

Abām komandām šī bija jau ceturtā tikšanās šajā sezonā. Divās spēlēs pārākas izrādījās FK "Ķekava" spēlētājas. Sezonas ievadā FK "Ķekava" uzvarēja ar rezultātu 6:4, bet nākamajā mačā "Ķekavas Bulldogs" nedaudz negaidīti triumfēja ar 9:4, tādējādi tiekot pie savas vienīgās uzvaras šosezon. Pēdējā spēkošanās notika 24. novembrī, kad FK "Ķekava" uzvarēja ar rezultātu 8:2.

Šodien cīņas pirmo pusi ievērojami labāk aizvadīja "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, kas līdz spēles vidum bija izvirzījušās vadībā ar 3:0. Pirmajā periodā rezultātu atklāja Kristiāna Biezuma, bet otrās trešdaļas sākumā Anna Mūrniece un Anda Luža panāca jau 3:0. FK "Ķekava" piecu minūšu laikā atjaunoja neizšķirtu – 3:3, pa golam iemeta Justīne Marta Upeniece, Elīna Drēziņa un Aurēlija Zariņa. Tomēr pirms otrā pārtrukuma "Ķekavas Bulldogs" atkal atradās vadībā (5:3), bet pēdējā perioda sākumā Anna Mūrniece panāca jau 6:3. Tas gan neatturēja "Ķekavu" no vēl vienas ofensīvas – pēc Ievas Bušmanes, Aurēlijas Zariņas un Klintas Mārtiņjēkabas metieniem rezultāts kļuva jau 6:6, turklāt vēl atlika teju astoņas minūtes spēles laika. Jau 55.minūtē Aurēlijas Zariņas piespēli vēl vienu vārtu guvumā pārvērta Ieva Bušmane, kā vēlāk izrādījās, tas bija "Ķekavas" uzvaras gols – 7:6.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Justīne Marta Upeniece, kuras kontā 2 (1+1) punkti. Rezultatīvākās viņas komandā ar 3 (2+1) punktiem katrai bija Aurēlija Zariņa un Ieva Bušmane. Par labāko komandā "Ķekavas Bulldogs" atzina Andu Lužu, kuras kontā divi goli. 2 (1+1) punkti Kristiānai Biezumai, bet rezultatīvākā ar 4 (3+1) punktiem bija Anna Mūrniece. Komandai FK "Ķekava" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 22 punkti un jau nodrošināta vismaz 2.vieta. Komandai "Ķekavas Bulldogs" joprojām tikai četri punkti un pēdējā vieta.

"Ķekavas Bulldogs" – FK "Ķekava" - 6:7 (1:0, 4:3, 1:4)
Metienu attiecība:
37:41 (13:10; 17:17; 7:14)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas Bulldogs" – Anna Mūrniece 4 (3+1), Anda Luža 2 (2+0), Kristiāna Biezuma 2 (1+1), Līga Vancāne 2 (0+2), Kristiāna Grāvīte 1 (0+1), Letīcija Kalve 1 (0+1).
FK "Ķekava" – Aurēlija Zariņa 3 (2+1), Ieva Bušmane 3 (2+1), Justīne Marta Upeniece 2 (1+1), Elīna Drēziņa 1 (1+0), Klinta Mārtiņjēkaba 1 (1+0), Valērija Druzjaka 1 (0+1), Agnese Broliša 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...