Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dārziņa komandai uzvara Zvaigžņu spēlē, Hārtlijs vārtos liek uzbrucēju Ūmarku

Rolands Eliņš

Dārziņa komandai uzvara Zvaigžņu spēlē, Hārtlijs vārtos liek uzbrucēju Ūmarku
Lauris Dārziņš starp Bobrova divīzijas zvaigznēm. Foto: Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix

KHL Zvaigžņu spēles turnīrā uzvaru svinēja Bobrova divīzijas komanda ar Lauri Dārziņu sastāvā, finālmačā ar 7:6 bullīšos pārspējot Tarasova divīziju. Dārziņš divos minimačos vārtus neguva, bet tika pie vienas rezultatīvas piespēles.

Lauris Dārziņš kopā ar Bobrova divīzijas komandu piedalījās pirmajā pusfinālā, sacenšoties ar Čerņiševa divīzijas komandu. Dārziņš mača protokolā ierakstījās ar vienu rezultatīvu piespēli, bet viņa komanda uzvarēja ar 7:4 un iekļuva finālā. Dārziņam šajā mačā divi metieni pa vārtiem, bet trīs vārtus iemeta Germans Šaporevs.

Otrā pusfinālā Tarasova divīzijas komanda spēja ar 8:6 pārspēt Harlamova divīzijas komandu, lai gan Harlamova komanda otrajā puslaikā (spēles tika aizvadītas pēc formāta 2x10 minūtes) atradās vadībā ar 6:4. Divus vārtus Tarasovas komandas sastāvā guva Mets Robinsons, un pie vārtu guvuma tika arī Minskas „Dinamo” uzbrucējs Vjačeslavs Greckis. Greckis, kuru Zvaigžņu spēlē iebalsoja līdzjutēji, un interesanti, ka Zvaigžņu spēles pusfinālā viņš guva vairāk vārtus nekā visā iepriekšējā KHL karjerā (14 spēlēs 0+2).

Spēlē par trešo vietu Boba Hārtlija vadītās Čerņiševa divīzijas komanda nolēma vārtos sūtīt zviedru uzbrucēju Linusu Ūmarku, kurš bija pārģērbies somu vārtsarga Juhas Metsolas formas tērpā. Metsola tikmēr devās laukumā Ūmarka formā, radot apjukumu mača protokolētājos. Metsola izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, kas tika pierakstīta Ūmarkam, kamēr zviedru uzbrucējs vārtos nepavisam nebija iesācējs un nodemonstrēja vairākas veiksmīgas darbības, tiesa, spēlē praktiski bez aizsardzības pamatlaiks beidzās ar 8:8. Bullīšos Čerņiševa divīzijas komanda uzvarēja.

Jāpiemin, ka Harlamova divīzija otrajā puslaikā bija vadībā ar 7:4, taču Hārtlija vadītajai komandai talkā nāca arī tiesnesis, ar slidu veicot „rezultatīvu piespēli”.

Finālmačā pirmajā puslaikā ar 4:3 uzvarēja Dārziņa pārstāvētā Bobrova divīzija, kas turējās vadībā arī otrajā puslaikā, panākot 5:3 un 6:4, taču Tarasovas divīzijas komanda atspēlējās, un uzvarētājs tika noskaidrots bullīšos. Pirmajās trīs kārtās bullīti neizdevās realizēt nevienam, ieskaitot arī Dārziņu, bet ceturtajā kārtā Bobrova divīzijas komandai uzvaru nokārtoja Miko Lehtonens (7:6).

Dārziņš finālmačā izdarīja četrus metienus pa vārtiem. Lehtonens viņa komandā izcēlās ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli, bet pretiniekiem divus vārtus guva Stefans da Kosta.

Nākamās sezonas KHL Zvaigžņu spēle notiks Rīgā, Latvijas galvaspilsētai šo pasākumu uzņemot otro reizi.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  -1 [+] [-]

, 2020-01-19 19:35, pirms 4 gadiem
Hokeja parodijā pat Hudačeks rezultatīvāks par Dārziņu😂
Slēpts komentārs: krista_klentaka_112483876855387

  +1 [+] [-]

, 2020-01-19 20:08, pirms 4 gadiem
kuras zvaigžņu spēles tad nav parodija?

Sers f rakstīja: Hokeja parodijā pat Hudačeks rezultatīvāks par Dārziņu😂

     [+] [-]

, 2020-01-19 20:23, pirms 4 gadiem
Ūmarku jāņem par Vora dublieri!
Slēpts komentārs: janis_sulcs_564175934438680
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs: pernambucano

     [+] [-]

, 2020-01-20 03:33, pirms 4 gadiem
krista_klentaka_112483876855387 rakstīja: Labs ! Labāk par Gudļevski jau toč !
Ka jums tur Krievija par sito labi maksa?