Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Artis Vicinskis ātrākais ''Kurzemes ziemas kausa'' 3.posmā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Artis Vicinskis ātrākais ''Kurzemes ziemas kausa'' 3.posmā
Foto: www.eveautosports.lv

Ar Arta Vicinska absolūto uzvaru aizvadīts ''Kurzemes ziemas kauss 2020'' 3. posms Vaiņodē. Brīnumi nenotika, ziema neatnāca un sacensības tika aizvadītas rudenīgos laika apstākļos. Slapjajā un slidenajā trasē dalībnieki devās trīs reizes, kur kopvērtējuma rezultātos tika ieskaitīti divi labākie braucieni.

FWD un FWD/R klasē pirmais bija Madars Dīriņš no Rojas (Renault Clio), otrais Modris Žentiņš no Zaņas (Honda Civic). FWD klases trešā vieta kuldīdzniekam Robertam Poriņam (VW Golf 2), FWD/R klasē trešā vieta Jānim Spīķim no Rīgas (VW Golf3).

RWD un RWD/R klasēs pirmo vietu izcīnīja Artis Jēkabsons no Alsungas (BMW). RWD klasē otrais un RWD/R klasē trešais Arvis Valkovskis no Ķikuriem (BMW). RWD klasē trešais Kristaps Lāms no Īvandes (BMW). RWD/R klasē otrais Ervīns Jurkovskis no Dunalkas (BMW).

Vienādi rezultāti visās trīs 4WD klasēs, pirmais Artis Vicinskis no Sabiles (Subaru Impreza), otrais Dāvis Leitis no Rīgas (Subaru Impreza) un trešais Arvis Bergholcs no Saldus (Audi 90). Modris Žentiņs no Zaņas (Honda Civic) pirmais 2WD OPEN klasē, otrā vieta Madaram Dīriņam no Rojas (Renault Clio) un trešais šajā klasē rīdzenieks Jānis Spīķis (VW Golf 3).

HISTORIC klasē pirmais Vikrors Bražis no Embūtes (VW Golf 1), otrais Intars Bražis no Vaiņodes (VW Golf 1) un trešā vieta kuldīdzniekam Jānim Grīnvaldam (VW golf2).

DĀMU konkurencē nepārspēta palika Maija Stakena no Rīgas (VW Golf 2), otrā vieta Martai Starkai no Rīgas (Seat Ibiza) un trešo vietu izcīnīja Elīna Laugale no Liepājas (Opel Astra).

Irmantas Buivydas (Honda CRX) no Lietuvas pirmais JUNIORU klasē, otrā vieta Martai Starkai (Seat Ibiza) un trešā vieta Maijai Stakenai (VW Golf 3), abas no Rīgas.

Izmantotie resursi:
- EVEAUTOSPORTS.LV