Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" ceturtais zaudējums pēc kārtas, "Flames" uzvar desmit vārtu spēlē

Agris Suveizda

"Capitals" ceturtais zaudējums pēc kārtas, "Flames" uzvar desmit vārtu spēlē
Berijs Trocs māj Vašingtonas publikai. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā jau ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Stenlija kausa īpašniece Vašingtonas "Capitals", bet septiņu neveiksmju sēriju pārtraukusi Floridas "Panthers".

Vašingtonā ar uzvaru atgriezās "Capitals" bijušais treneris Berijs Trocs, kura jaunā komanda Ņujorkas "Islanders" līgas čempioni apspēlēja ar 2:0. Abos vārtos asistēja Adams Pelečs, bet Tomasam Graisam vajadzēja atvairīt vien 19 metienus. Par diviem metieniem vairāk bija uz Floridas "Panthers" vārtiem, kas savā laukumā ar 3:1 pārspēja Austrumu konferences vicelīderei Toronto "Maple Leafs".

Sesto uzvaru septiņās spēlēs izcīnīja Rietumu konferences līdere Kalgari "Flames", kas trīsreiz atspēlējās, pēdējā trešdaļā guva četrus vārtus un mājās ar 6:4 pārspēja Detroitas "Red Wings". Trīs vārtus Kalgari iemeta vairākumā, vienus – mazākumā un vēl vienus – tukšos vārtos. Ar trim punktiem uzvarētāju rindās izcēlās Sems Bennets (2+1) un Tīdžejs Broudijs (1+2), bet viesiem divus vārtus guva Dilans Larkins.

Četru panākumu sērija pārtrūka Kolumbusas "Blue Jackets", kas savā laukumā ar 1:4 kapitulēja Monrealas "Canadiens". Divus vārtus guva Joels Armija, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm izdarīja kapteinis Šei Vebers un Taja Domi dēls Makss Domi.

SpēleRez
Blue Jackets – Canadiens1:4
Panthers – Maple Leafs3:1
Hurricanes – Senators1:4
Capitals – Islanders0:2
Coyotes – Penguins2:3 P
Flames – Red Wings6:4
Canucks – Sabres4:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...