Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Adetokunbo otrais "All Star" piecinieks, Embīdam pirmais, Porziņģim jāgaida

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Adetokunbo otrais "All Star" piecinieks, Embīdam pirmais, Porziņģim jāgaida
NBA Austrumu konferences starta piecinieks
Foto: NBA

Nacionālā basketbola asociācija ceturtdien, 18. janvārī, nosauca 2018. gada Visu zvaigžņu spēles starta pieciniekus. Austrumu konferenci pārstāvēs Lebrons Džeimss, Demars Derouzans, Kairijs Ērvings, Jannis Adetokunbo un Džoels Embīds.

Trīsdesmit trīs gadus vecais “Cavaliers” uzbrucējs Lebrons Džeimss zvaigžņu spēlē iebalsots 14. reizi pēc kārtas (2005-2018). Trīskārtējais NBA čempions aizvada piecpadsmito sezonu līgā un zvaigžņu spēlē neiekļuva vienīgi savā debijas sezonā.

Olimpiskais čempions un Pasaules kausa ieguvējs Demars Derouzans zvaigžņu spēlē piedalīsies ceturto reizi (2014, 2016-2018). Uzbrūkošais aizsargs, kurš pirms profesionāļa karjeras sākuma vienu gadu pavadīja “University of South California” rindās, devīto sezonu pārstāv Kanādas klubu “Toronto Raptors”.

Kādreizējais “Duke” audzēknis Kairijs Ērvings zvaigžņu spēlē nokļūs piekto reizi septiņu sezonu laikā. Saspēles vadītājs četrus izsaukumus nopelnīja, pārstāvot “Cavaliers” (2013-2015, 2017), savukārt šosezon tika iebalsots ar “Boston Celtics” fanu palīdzību.

Jannis Adetokunbo par zvaigžņu spēles dalībnieku pirmo reizi kļuva savā ceturtajā NBA sezonā, bet šosezon tādu godu izpelnījies atkārtoti. Universālais Nigērijas izcelsmes grieķis pērn tika atzīts par līgas visvairāk progresējušo spēlētāju.

Kamerūnas basketbola spožākā cerība Džoels Embīds ir desmit mēnešus vecāks par Adetokunbo un pusotru gadu vecāks par Kristapu Porziņģi. “Philadelphia 76ers” centrs pirmo izsaukumu uz zvaigžņu spēli nopelnījis savā ceturtajā sezonā.

Latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis spēlētāju balsojumā saņēma lielāku atbalstu nekā kamerūnietis, taču mediji un līdzjutēji augstāk novērtēja Embīda sniegumu.

Lebrons Džeimss un Stefens Karijs ievēlēti par zvaigžņu spēles komandu kapteiņiem – tieši viņi izvēlēsies savu vienību sastāvus. NBA šogad atteikusies no spēlētāju automātiskas iekļaušanas Austrumu un Rietumu komandās.

Rietumu starta pieciniekā tika iekļautas “Golden State Warriors” spožākās zvaigznes Stefens Karijs (5x) un Kevins Durents (9x), Hjūstonas “Rockets” līderis Džeimss Hārdens (6x), kā arī “New Orleans Pelicans” duets Entonijs Deiviss (5x) un Demarkuss Kazinss (4x).

Pilni komandu sastāvi kļūs zināmi pēc nedēļas, 25. janvārī. Sagaidāms, ka zvaigžņu spēles dalībnieku pulkā būs arī “New York Knicks” līderis Kristaps Porziņģis.

1 2 57 komentāri

 +10 [+] [-]

, 2018-01-19 01:29, pirms 6 gadiem
Atbilstoši sniegumam laukumā. Viss loğiski. Bet es nešaubos,ka pienāks tā diena,kad Kristaps būs All star game sākumpieciniekā.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-19 01:34, pirms 6 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Atbilstoši sniegumam laukumā. Viss loğiski. Bet es nešaubos,ka pienāks tā diena,kad Kristaps būs All star game sākumpieciniekā.
KP tāpat tiks izvēlēts starp rezervistiem.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-19 01:39, pirms 6 gadiem
Slēpts komentārs: furios

  +1 [+] [-]

, 2018-01-19 01:53, pirms 6 gadiem
furios rakstīja: Pelnījis jau būtu tikt all star kaut rezervistos,bet vai viņam tur vajadzētu būt jau šogad,tomēr komanda nav pat īsti playoff zonā!!!Grūti spriezt vai viņš ir all star spēles ziņā,popularitātes ziņā neapšaubāmi!!Diskutabls jautājums!
Bet All star spēlē piedalās populārākie spēlētāji. Tăpēc Kristaps tur būs.

     [+] [-]

, 2018-01-19 01:56, pirms 6 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Bet All star spēlē piedalās populārākie spēlētāji. Tăpēc Kristaps tur būs.
Ja skatās pēc popularitātes tur bija jābut arī starting five!

 +17 [+] [-]

, 2018-01-19 02:16, pirms 6 gadiem
Porziņģis ar Embīdu bija 50/50, tur pēdējā laika sniegums visu izšķīra, būtu decembra beigās bijusi tā 30+ spēļu sērija, tad būtu arī starta 5niekā.
Par to, ka viņš tāpat piedalīsies allstar spēlē var nešaubīties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: zaxx
Slēpts komentārs: Gabiitis

  -1 [+] [-]

, 2018-01-19 07:07, pirms 6 gadiem
Vispār smieklīgi, ka Embīds tiek starting 5. Čalis NBA nav aizvadijis pat 70 spēles, komandas bilance nav īpaši labāka kā tai pašai NY, sastāvs labāks. Tas ir smieklīgi. Protams, arī KP priekš pamata neder, bet tomēr Embīds jau nu nav tas, kurš būtu pelnijis, jo čalis vairāk nespēlē nekā spēlē.

 +10 [+] [-]

, 2018-01-19 07:13, pirms 6 gadiem
Gabiitis rakstīja: Zheel. Neviens baltais. Tikai peertikji.
Neesi rasists, sadi izsakies sava draugu loka, nevis publiskajos komentos.
Slēpts komentārs: kino
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2018-01-19 07:40, pirms 6 gadiem
Ka tik līdz All star nesanāk Embīdam traumu atraut atkal. Uzies uz 1 minūti principa pēc

  +2 [+] [-]

, 2018-01-19 07:58, pirms 6 gadiem
Tik maz pietrūka.. Ja būtu ielikuši 150k vairāk balsis- viņš būtu starting5.
Un pelnījis KP ir noteikti vairāk. Ja viņu atputinātu, tad arī KP varētu regulāri likt daudz vairāk punktus.

https://www.youtube.com/watch?v=2Q2...

  +1 [+] [-]

, 2018-01-19 08:14, pirms 6 gadiem
gatera priekshnieks rakstīja: A ko tas mazais Goldensteitas gailēns tur darīs, savu zobu kapu grauzīs? Viņs ja nemaldos šosezon tikai vienu reizi grozā no augšas ielicis. Tad jau labāk to viņu ēzeli varēja iebalsot.
Darīs to pašu ko visus pēdējos gadus. Spēlēs augstas klases basketbolu, pīs pretinieku aizsardzību un metīs neticamus truļus

  +1 [+] [-]

, 2018-01-19 08:16, pirms 6 gadiem
tullamore rakstīja: Lai cik absurdi un smieklīgi tas neizklausītos, bet, manuprāt, tas arī būs viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc mēs nākamnedēļ dzirdēsim Porziņģa vārdu nosaucot rezervistus. Mums tas var likties dīvaini, bet rasu jautājumam ASV ir milzīga ietekme. Man liekas pirms diviem gadiem pacēlās haips ap Oskara ceremoniju, kur melnie boikotēja, jo redz viņiem nav pārāk daudz nomināciju. Un ap to laiku NBA tuvojās All Star spēle kurā pilnīgi visi ieskaitot rezervistus bija melnie. Un tad ar ironiju par šo jautājumu sāka skatīties NBA virzienā. Un kas notika? Neatceros kurš, bet kāds dabūja traumu un ko NBA ielika vietā? Gazolu vecāko, kuram tajā sezonā stati bija diezgan pieticīgi. Pat nevaru iedomāties kurš no baltajiem šosezon varētu būt tur iekšā.. Jokičs, Lavs, Gazols jaunākais, Dragičs? Gan jau ka būtu Heivords, bet tam trauma. Lieku uz KP.
Dragičs jau toč būtu pelnījis, bet nezinu, kas viņam par konkurentiem vēl. Rietumos vispār tik daudz lielu vārdu šķiet, ka paliks aiz borta, jo konkurence mežonīga.

  +2 [+] [-]

, 2018-01-19 08:18, pirms 6 gadiem
kino rakstīja: Bišķi besī Embīds. Knapi sācis reāli spēlēt, neko pārdabisku neràda un shazam starta piecinieks. Un ar ko universāls ir Jannis? Pietiek paskatīties, cik viņam ir bloķētie metieni, lai saprastu, ka viņš augumu īsti nemāk izmantot.
Ar ko Jannis universāls? Šķiet viņš ir vienīgais spēlētājs, kuram īsti galveno pozīciju nevar nosaukt... viņš mierīgi varētu visās piecās pozīcijās spēlēt. Vrb vienīgi centrā tā grūtāk būtu.
Slēpts komentārs: Maikl30

  +1 [+] [-]

, 2018-01-19 08:23, pirms 6 gadiem
KP - 3. spēlētāju balsojumā, 4. mediju. Un dažš labs SC komentētājs vēl mauj, ka 'overrated', eksperti ibio...

     [+] [-]

, 2018-01-19 08:29, pirms 6 gadiem
Tagad tikai jāgaida, kurš nūbietis viņu izvēlēsies.

     [+] [-]

, 2018-01-19 08:31, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Ar ko Jannis universāls? Šķiet viņš ir vienīgais spēlētājs, kuram īsti galveno pozīciju nevar nosaukt... viņš mierīgi varētu visās piecās pozīcijās spēlēt. Vrb vienīgi centrā tā grūtāk būtu.
4,6 piespēles mačā viņu padara apar Universālu? Tad jau Džeims ir vienlaikus gan Tims Dankans, Stīvs Nešs. Nu izbeidz. Viņš ir ļoti vājš metienu bloķētājs priekš saviem fiziskajiem dotumiem un tas jau liecina, ka viņam īsti nav garā spēlētāja instinkts. Un vienlaikus viņam ir pārāk tizls metiens no distances, lai viņu varētu sajaukt ar kādu aizsargu.

     [+] [-]

, 2018-01-19 08:38, pirms 6 gadiem
Cilvēki mīļie, tas ir kkas nereāls, ka mūsu KP ir ASG un pie tam praktiski izcīnīja starting 5, tas ir vnk prātam neaptverami. Lasīju vienu rakstu, kur autors ierosina būt pacietīgam ar KP, jo viņam potenc kļūt labākam kā AD, tā kā nenoraksim viņu jau tagad, lai arī playoffi nespīd, tomēr jau tagad var teikt, ka viņam sezona ir izdevusies kā diena pret nakti salīdzinot ar iepr. Sezonu

     [+] [-]

, 2018-01-19 08:42, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Cilvēki mīļie, tas ir kkas nereāls, ka mūsu KP ir ASG un pie tam praktiski izcīnīja starting 5, tas ir vnk prātam neaptverami. Lasīju vienu rakstu, kur autors ierosina būt pacietīgam ar KP, jo viņam potenc kļūt labākam kā AD, tā kā nenoraksim viņu jau tagad, lai arī playoffi nespīd, tomēr jau tagad var teikt, ka viņam sezona ir izdevusies kā diena pret nakti salīdzinot ar iepr. Sezonu
Linku rakstam vari , lūdzu, iedot

  +1 [+] [-]

, 2018-01-19 08:43, pirms 6 gadiem
Par East rindkopa par katru spēlētāju. Par West kopā viena rindkopa. Profesionāli.

     [+] [-]

, 2018-01-19 08:43, pirms 6 gadiem
furios rakstīja: Pelnījis jau būtu tikt all star kaut rezervistos,bet vai viņam tur vajadzētu būt jau šogad,tomēr komanda nav pat īsti playoff zonā!!!Grūti spriezt vai viņš ir all star spēles ziņā,popularitātes ziņā neapšaubāmi!!Diskutabls jautājums!
Kas tur diskutabls? Paskaties kādi austrumi ir mēsli.... Kurš tad būtu jāsūta uz ASG?

     [+] [-]

, 2018-01-19 08:44, pirms 6 gadiem
Bowijs rakstīja: Vispār smieklīgi, ka Embīds tiek starting 5. Čalis NBA nav aizvadijis pat 70 spēles, komandas bilance nav īpaši labāka kā tai pašai NY, sastāvs labāks. Tas ir smieklīgi. Protams, arī KP priekš pamata neder, bet tomēr Embīds jau nu nav tas, kurš būtu pelnijis, jo čalis vairāk nespēlē nekā spēlē.
Tavuprāt, kurš no East der viņu abu vietā?

Un kāds sakars vai Embīds ko izlaidis vai nē. Šogad jau mazāk izlaidis.

  +2 [+] [-]

, 2018-01-19 08:47, pirms 6 gadiem
kino rakstīja: 4,6 piespēles mačā viņu padara apar Universālu? Tad jau Džeims ir vienlaikus gan Tims Dankans, Stīvs Nešs. Nu izbeidz. Viņš ir ļoti vājš metienu bloķētājs priekš saviem fiziskajiem dotumiem un tas jau liecina, ka viņam īsti nav garā spēlētāja instinkts. Un vienlaikus viņam ir pārāk tizls metiens no distances, lai viņu varētu sajaukt ar kādu aizsargu.
Neskaties tikai status. Paskaties, ko viņš laukumā dara.

     [+] [-]

, 2018-01-19 08:51, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Neskaties tikai status. Paskaties, ko viņš laukumā dara.
Es par to arī runāju.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-19 08:51, pirms 6 gadiem
Bowijs rakstīja: Vispār smieklīgi, ka Embīds tiek starting 5. Čalis NBA nav aizvadijis pat 70 spēles, komandas bilance nav īpaši labāka kā tai pašai NY, sastāvs labāks. Tas ir smieklīgi. Protams, arī KP priekš pamata neder, bet tomēr Embīds jau nu nav tas, kurš būtu pelnijis, jo čalis vairāk nespēlē nekā spēlē.
Šonakt Bostonu uzvarēja. Embīdam 26+16+6

     [+] [-]

, 2018-01-19 08:52, pirms 6 gadiem
Bet reāli, tas ir unikāli - Lebrons 14 gadus pēc kārtas ir ASG.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-19 08:58, pirms 6 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Bet reāli, tas ir unikāli - Lebrons 14 gadus pēc kārtas ir ASG.
Tikko apdzina Dirku, jo abiem pirms tam bija 13.

     [+] [-]

, 2018-01-19 09:08, pirms 6 gadiem
Basis ir komandas spēle. Lai vinnētu, aizsardzība ir svarīgāka par uzbrukumu. To pierāda kaut vai pēdējā Knick spēle. KĀ sāka spēlēt aizsardzībā, tā vilka klāt, bet bija par vēlu. Ja komandā ir viens stars, bet pārējie lempji, tad loģiski komandai nav izredžu. Kamēr KP nebūs apkārt normālu partneru, viņam ies grūti. Ja KP grib gredzenu, tad no Knicks ir jātinās prom, ja grib pamatīgu piķi, tad jāpaliek.

     [+] [-]

, 2018-01-19 09:12, pirms 6 gadiem
viss loģiski, baltajiem iekļūt Top5x2 nekādu cerību
1 2 57 komentāri