Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Filadelfijas "76ers" noliedz runas par vēlmi iekļaut Simonsu apmaiņā pret Hārdenu

Agris Suveizda

Filadelfijas "76ers" noliedz runas par vēlmi iekļaut Simonsu apmaiņā pret Hārdenu
Bens Simonss pret Džeimsu Hārdenu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas superzvaigzne Džeimss Hārdens joprojām nav mainījis savu nostāju par vēlmi pamest Hjūstonas "Rockets", taču komanda nu esot paplašinājusi apvārsni un iespējamos variantus meklē arī citos gala mērķos, ne tikai Bruklinā vai Filadelfijā, kas ir Hārdena prioritātes.

Lai arī Hjūstonas "Rockets" nevēlas šķirties no sava līdera, spēlētāja nostāja var piespiest to darīt. Kā ziņo ESPN, Hjūstonas komanda veic pārrunas dažādās frontēs un pēta iespējamos scenārijus, kas pārsniedz Hārdena piesauktās Bruklinas "Nets" un Filadelfijas "76ers". Ziemeļamerikas medijos pat klīda runas, ka "76ers" nu esot gatava darījumā iekļaut arī savu zvaigzni Benu Simonsu.

Tiesa, "76ers" basketbola operāciju prezidents Derils Morijs vēlāk to noliedza. "Neaizmainīsim Benu Simonsu, viņš ir svarīga figūra mūsu nākotnē," Morijs teica The Athletic. 24 gadus vecajam austrāliešu saspēles vadītājam šī būs pirmā sezona 177 miljonus ASV dolāru vērtajā piecu gadu līgumā. Hārdenam šī būs otrā sezona četru gadu ilgajā un 171 miljonu vērtajā līgumā, no kuriem ceturtā sezona gan ir ar spēlētāja izvēles iespēju.

Jau drīzumā no Ķīnas atpakaļ Ziemeļamerikā vajadzētu atgriezties 2019. gada NBA čempionam Džeremijam Linam, kurš parakstīs Exhibit 10 līgumu ar Goldensteitas "Warriors" un varētu spēlēt G līgas komandā. 32 gadus vecais Lins NBA karjeru sāka tieši "Warriors", bet 2019. gada ziemā nokļuva Toronto "Raptors", ar kuru pēc tam izcīnīja gredzenu. Aizsarga loma gan bija maza, piedaloties tikai astoņās izslēgšanas spēlēs un vidēji 3,4 minūtēs gūstot 1,1 punktu. Tikmēr ar Jūtas "Jazz" vienojies 27 gadus vecais saspēles vadītājs Jogi Ferels. Iepriekšējā sezonā viņš Sakramento "Kings" rindās 50 spēlēs gāja uz maiņu un vidēji 10,6 minūtēs tika pie 4,4 punktiem un 1,4 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://twitter.com/ShamsCharania/s...
https://twitter.com/ShamsCharania/s...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...