Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Pols Pīrss: "Pēc tādiem metieniem Porziņģim parādīsies pārliecība"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Pols Pīrss: "Pēc tādiem metieniem Porziņģim parādīsies pārliecība"
Kristaps Porziņģis spēlē pret "Milwaukee Bucks". Foto: Scanpix

"Turpinājumā Kristaps Porziņģis spēlēja tikai labāk. Piemēram, ceturtajā ceturtdaļā trāpīja trīspunktu metienu no 10 metriem, tieši Jaņņa Adetokunbo sejā. Nākamajā uzbrukumā – atkal. No logo. Tieši tāds sniegums pamudināja Kevinu Durentu nosaukt viņu par vienradzi," ESPN šova "The Jump" vadītāja Reičela Nikolsa slavēja liepājnieka sniegumu spēlē pret "Milwaukee Bucks".

Porziņģis uzvarā pār līgas vicelīderi izcēlās ar 26 punktiem, 12 atlēkušajām bumbām un, kā atzīmēja Nikolsa, nepiekāpīgu aizsardzību. “Viņa bloks pret Stērlingu Braunu pēdējās sekundēs izšķīra spēles iznākumu. Grieķu ērms Jannis pabeidza spēli ar 48 punktiem, taču pārējie “briežu” starta piecinieka dalībnieki summā guva tikai 23 punktus. Par maz!

Nikolsa domā, ka “Bucks” 18 uzvaru sērijas – otrās garākās komandas vēsturē – beigas nav traģēdija. “Dažreiz uzvaru sērija kļūst par nastu, kas neļauj brīvi elpot. Tagad “Bucks” var koncentrēties trešdienas cīņai pret “Lakers”, bet “Mavericks”, pašlaik spēlējot bez Lukas (Dončiča) – ar lielāku pārliecību raudzīties nākamo spēļu virzienā.”

“Skaidrs, ka “Mavericks” tagad neuzvarēs visās spēlēs un arī Porziņģim būs daži pieticīgāki vakari (off-nights),” turpināja Nikolsa. “Arī Polam Džordžam un Gordonam Heivordam vajadzēja laiku, lai atgūtos pēc nopietniem savainojumiem. Tas nekas! Kā parādīja spēle pret Milvokī, Porziņģim būs arī daži aktīvie vakari (on-nights). Un, iespējams, daži brīnumi.

Desmitkārtējais NBA visu zvaigžņu spēles dalībnieks Pols Pīrss domā, ka Porziņģis var daļēji aizvietot Dončiču. “Tas iespējams līdz zināmai robežai. Viņš atgriezies pēc savainojuma. (Pret “Bucks” parādītais) bija tikai neliela daļa no tā, ko viņš nodemonstrēja “Knicks” rindās. Brīdī, kad atradīs savu ritmu, viņš var kļūt par uzbrukuma motoru.”

Kad Porziņģis sāks biežāk saņemt bumbu un komandas biedri viņam uzticēsies 6-7 spēlēs, viņš sajutīs ritmu un parādīs, ko spēj. Porziņģis ir uz to spējīgs,” uzskata Pīrss, kurš, pārstāvot Doka Riversa trenēto “Boston Celtics”, tika nosaukts par 2008. gada NBA finālu vērtīgāko spēlētāju.

Apskatnieks Zeks Lovs norādīja uz Dalasas soliņa nozīmi. “Rezervistiem ir +53 brīžos, kad nespēlē Dončičs un Porziņģis. Viņi sakauj komandas ar savu soliņu. Porziņģim sezonas sākumā nebija pati labākā precizitāte metienos. Iespējams, ka tagad sāk parādīties pretēja tendence.”

“Kad Porziņģis iemet tādus metienus kā pret Milvokī, zini, ka viņš atgūst pārliecību,” teica Pīrss. “Kamēr laukumā nav Luka Dončičs, viņš biežāk saņem bumbu. Porziņģa sekmēm uzbrukumā būs izšķiroša loma, domājot par izslēgšanas spēlēm.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-18 07:48, pirms 4 gadiem
Grieķu ērms?

  +1 [+] [-]

, 2019-12-18 08:05, pirms 4 gadiem
Nu netulkojiet to frīku,zūd jēga iesaukai! Trakais grieķis vismaz būtu rakstījuši,jau labāk skan. Jeb orģinālu iekavās
Slēpts komentārs: pūce

  +1 [+] [-]

, 2019-12-18 08:44, pirms 4 gadiem
Grieķu alnis

  +1 [+] [-]

, 2019-12-18 09:09, pirms 4 gadiem
Labāk grieķu mutants!

  +3 [+] [-]

, 2019-12-18 09:29, pirms 4 gadiem
Pīrss ļoti precīzi pateica - Porziņģa uzbrukumam PO būs izšķiroša nozīme! Protams, būs nepieciešama arī vairāku citu spēlētāju efektīva iesaiste uzbrukumā.

Lielais jautājums - vai Luka lielu uzvaru dēļ būs gatavs dalīties ar bumbu un slavu?

     [+] [-]

, 2019-12-18 11:53, pirms 4 gadiem
No one :

P.Pierce: Donkitch