Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Divu latviešu "Spartak" iemet piecas ripas Kalniņam, "Vityaz" šokē CSKA

Divu latviešu "Spartak" iemet piecas ripas Kalniņam, "Vityaz" šokē CSKA
Kaspars Daugaviņš. Foto: spartak.ru

Pārliecinošu uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izcīnīja Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa "Spartak", apspēlējot Jāņa Kalniņa "Jokerit" ar 5:0. Šodien pēc trīs nedēļu izlaišanas laukumā atgriezās Miks Indrašis, palīdzot savai komandai uzvarēt Vladivostokas "Admiral" ar 2:1, bet īsta sensācija notika Podoļskā, kur vietējā "Vityaz" pārtrauca CSKA 18 uzvaru sēriju - 2:0.

Pirmā perioda vidū „Dynamo” nonāca iedzinējos – Vladimira Krikunova vadītā komanda ļāva pretiniekiem izdarīt vairākus metienus pa saviem vārtiem no ļoti tuvās distances, un viens no tiem tomēr sasniedza mērķi – 0:1. Maskavas vienība panāca izlīdzinājumu otrajā trešdaļā, kad Vadims Šipačovs saņēma ripu pie vārtu staba un iemeta to tukšajā stūrī – 1:1, gūstot savus 12. vārtus un 40. punktu šosezon. Par izšķirošo kļuva pēdējā trešdaļa, kad Šipačovs pārtvēra ripu un aizslidoja pretuzbrukumā, atstāja ripu Danīlam Tarasovam, kurš netuvojoties vārtiem meta – 2:1.

Mikam Indrašim tā bija pirmā spēle kopš 26. novembra, kad uzbrucējs iedzīvojās savainojumā. Šodien latvietis spēlēja trešajā maiņā, laukumā pavadīja 12:08 minūtes, pa vārtiem nemeta, uzvarēja divus no četriem iemetieniem, ka arī pielietoja vienu spēka paņēmienu. Iepriekšējos 32 mačos Indrašis guvis deviņus vārtus un atdevis septiņas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir -3. „Dynamo” ieņem sesto vietu Rietumu konferencē ar 41 punktu 40 spēlēs.

Čerepovecas „Severstal” piedzīvoja 30. neveiksmi sezonā, ar 0:3 zaudējot Astanas „Barys”. Artūrs Kulda laukumā pavadītajās 19:27 minūtēs bloķēja vienu metienu, bet maču noslēdza ar negatīvu lietderību -1. „Severstal” desmito vietu Rietumos ar 24 punktiem 40 spēlēs.

Divu latviešu pārstāvētā Maskavas „Spartak” komanda ar 5:0 sagrāva Helsinku „Jokerit” ar Jāni Kalniņu vārtos. Par galveno varoni kļuva Aleksandrs Hohlačovs, kurš pats guva divus vārtus, ka arī atdeva vienu piespēli. Abi latvieši maču uzsāka pirmajā maiņā, uzbrucējs Kaspars Daugaviņš (9+16 37 mačos) laukumā pavadīja 17:54 minūtes, kuru laikā uzvarēja trīs no 12 iemetieniem, bet viņa komandas biedrs Mārtiņš Karsums (5+12 35 spēlēs) viņam atvēlētajās 13:53 minūtēs pielietoja četrus spēka paņēmienus.

Kalniņš šajā mačā atvairīja 14 no 19 metieniem. Iepriekšējās 20 cīņās vārtsargs atvairījis 93,2% metienu, vidēji ielaidis 1,99 vārtus, ka arī aizvadījis trīs sausās spēles. „Spartak” pārtrauca divu zaudējumu sēriju un ar 44 punktiem 39 mačos ieņem piekto vietu Rietumos, bet „Jokerit” arī pēc zaudējuma palika trešajā pozīcijā ar 53 punktiem 38 spēlēs.

Sensacionālu panākumu pār Maskavas CSKA izcīnīja Podoļskas „Vityaz”, apspēlējot čempionāta līderi ar 2:0, pārtraucot pretinieku 18 uzvaru sēriju. Ar vārtu guvumiem atzīmējās Aleksandrs Sjomins un Aleksejs Majejevs. Šī uzvara ļāva „Vityaz” nostiprināties astotajā pozīcijā ar 39 punktiem 39 mačos.

Par pārsteigumu parūpējās arī Novosibirskas „Sibir”, kas savā laukumā apspēlēja Jaroslavļas „Lokomotiv” ar 4:2. Izcilu maču aizvadīja vārtsargs Aleksejs Krasikovs, kurš atvairīja 54 no 56 metieniem. Sezonas pirmajās 12 spēlēs „Sibir” nespēja izcīnīt nevienu uzvaru, bet pēc 38 mačiem komanda atpaliek no „play-off” zonas vien par septiņiem punktiem.

KHL spēles, 18. decembris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Admiral – Dynamo (Maskava)1:2Barys – Severstal3:0
Kunlun – Amur2:3Sibir – Lokomotiv4:2
Vityaz – CSKA2:0SKA – Slovan4:1
Spartak – Jokerit5:0Sochi – Salavat Yulaev5:2
Diynamo (Minska) – Dinamo (Rīga)2:1

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-12-18 21:00, pirms 5 gadiem
Viss liecina par to ka netiksim play off. Mēs zaudējam vājakajai komandai un vitjaz uzvar spēcīgāko komandu...... mūsu komandas spēle graujoša, jo ar katru spēli spēlējam sliktāk, pat sezonas sakumā labāk saspēlējāmies kā tagad, nesaprotu kas ar Dinamo notiek

  -2 [+] [-]

, 2018-12-18 21:03, pirms 5 gadiem
Āris Vg.2 rakstīja: Viss liecina par to ka netiksim play off. Mēs zaudējam vājakajai komandai un vitjaz uzvar spēcīgāko komandu...... mūsu komandas spēle graujoša, jo ar katru spēli spēlējam sliktāk, pat sezonas sakumā labāk saspēlējāmies kā tagad, nesaprotu kas ar Dinamo notiek
da neko nezaudējam, viens haļavciks minskai iekrita un visi auro tagad

  +3 [+] [-]

, 2018-12-18 21:03, pirms 5 gadiem
CSKA deva atpūtu 10 spēlētājiem, kuri tikko spēlēja First Chanel Cup.

     [+] [-]

, 2018-12-18 21:20, pirms 5 gadiem
Felipe291 rakstīja: da neko nezaudējam, viens haļavciks minskai iekrita un visi auro tagad
Nu bet vai tu neredz kas notiek laukumus ? cik jau zaudētas spēles no pēdējām 10 ???? zaudēts vitjaz, zaudēts traktor, zaudēts tagad minskai, ska un cska neņemu ļaunā ka zaudējām, bet mēs papisam arī vajākām komadām kuras jāņem. Nākamā spēle atkal pret pret SKA izbraukumā...... un no pēdējām spēlēm nekas neliecina ka mēs spēlētu labāk. NAV VAIRS MUMS PĀRLIECĪBAS !!!