Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Fīniksas "Suns" atlaiž nupat iemainīto Riversu, kurš grasās pievienoties Memfisai

Rolands Eliņš

Fīniksas "Suns" atlaiž nupat iemainīto Riversu, kurš grasās pievienoties Memfisai
Ostins Riverss. Foto: AFP/Scanpix

ESPN vēsta, ka Nacionālās basketbola asociācijas klubs Fīniksas “Suns” vienojies par sadarbības pārtraukšanu ar Ostinu Riversu, kurš tika iegūts nesenajā maiņas darījumā ar Vašingtonas “Wizards”.

Ostins Riverss Fīniksā nonāca maiņas darījumā ar “Wizards”. Kopā ar Riversu Fīniksa ieguva arī Kelliju Ūbri, kamēr pretim atdeva pieredzējušo Trevoru Arizu. Šosezon ar ļoti vājiem rezultātiem spēlējošā “Suns” komanda nolēmusi Riversu atlaist, jo abas iesaistītās puses vienojušās, ka viņam daudz piemērotāka būtu vieta kādā komandā, kas cīnās par vietu “play-off” jau šosezon. Fīniksa savukārt ieņem pārliecinošu pēdējo vietu Rietumu konferencē.

Riversam šī ir līguma pēdējā sezona, kurā viņam paredzēts saņemt 12.6 miljonus dolāru. Saskaņā ar NBA likumiem, pēc divām dienām Riverss kļūs par neierobežotu brīvo aģentu. ESPN vēsta, ka par Riversa piesaistīšanu ir ieinteresēti vairāki NBA klubi, savukārt "The Athletic" šovakar ziņo, ka Riverss esot panācis principiālu vienošanos ar Memfisas "Grizzlies", ar kuru tiks noslēgts līgums pēc tam, kad viņš oficiāli kļūs par brīvo aģentu.

26 gadus vecais Riverss aizvada savu septīto sezonu NBA. “Clippers” galvenā trenera Doka Riversa dēls šovasar pārcēlās uz Vašingtonas komandu, taču neparādīja cerēto sniegumu, vidēji gūstot 7.2 punktus ar 39% precizitāti metienos no spēles. Viņa rezultativitāte bija divreiz zemāka nekā iepriekšējā sezonā, kad Riverss vēl spēlēja Losandželosā.

Riverss ir kombo aizsargs, spēlētājs, kurš sevi veiksmīgi pierādījis gan saspēles vadītāja, gan otrā numura pozīcijās.

Izmantotie resursi:
Phoenix Suns parting ways with recently...

     [+] [-]

, 2018-12-19 02:09, pirms 5 gadiem
Tieshi kapec,lai kaadam interesetu Riverss.

     [+] [-]

, 2018-12-19 09:55, pirms 5 gadiem
sapnis rakstīja: Tieshi kapec,lai kaadam interesetu Riverss.
Ja jau Jangs atrada komandu ,piedod atvaino ,tad jebkurš to var atrast !