Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Jets" revanšējas "Blues" un uzvar sausā, Vegasai 21. panākums šosezon

"Jets" revanšējas "Blues" un uzvar sausā, Vegasai 21. panākums šosezon
Vegasas ''Golden Knights''
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās četras spēles, visās no tām viena no komandām iemeta vismaz par trīs vārtiem vairāk, nekā cita.

Vinipegas „Jets” revanšējās Sentluisas „Blues” par vakardienas sauso zaudējumu, un šodien svinēja uzvaru ar 4:0. Gluži kā iepriekšējā mačā, arī šoreiz „Jets” meta gandrīz divreiz vairāk – 46:24. Rezultātu atklāja Adams Lourijs, izmantojot partnera piespēli no stūra – 1:0. Vēlāk Patriks Laine izmēģināja laimi no asa leņķa, pārsteidzot „Blues” vārtsargu – 2:0. Trešās trešdaļas vidū Marks Šaiflijs pielika nūju vārtu priekšā un panāca 3:0, bet pēc Džoša Morisija metiena no zonas vidus rezultāts kļuva 4:0.

Kalgari „Flames” sagrāva Vankūveras „Canucks” ar 6:1. Divus vārtus guva uzbrucējs Marks Džiordano, bet četri (1+3) punkti Sema Benneta kontā, kurš nepabeidza spēli savainojuma dēļ. Izšķirošo pārsvaru „Flames” ieguva otrajā periodā, gūstot četrus bezatbildes vārtus, bet „Canucks” mača laikā izdarīja vien 17 metienus.

NHL debitante „Golden Knights” izcīnīja 21. uzvaru šosezon, pārspējot Floridas „Panthers” ar 5:2. Pēc 40 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 2:2, bet pēdējā trešdaļā Ēriks Haula, Džonatans Maršesu un Džeimss Nīls guva vārtus, līdz ar ko Vegasa tika pie panākuma mājās arēnā.

Minesotas „Wild” ar 1:4 piekāpās Čikāgas „Blackhawks”. Ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās Patriks Keins, bet „Blackhawks” svinēja piekto uzvaru pēc kārtas.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 19. decembri ar piecām spēlēm

NHL spēles, 18. decembris

SpēleRezultāts
Jets – Blues4:0
Wild – Blackhawks1:4
Flames – Canucks6:1
Panthers – Golden Knights2:5