Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Par pārmaiņām komandā lemsim ar kluba vadību"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Butauts: "Par pārmaiņām komandā lemsim ar kluba vadību"
"VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts un Antuāns Robinsons
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Uzbrukumā viss bija labi, taču aizsardzībā nesavācām dažas atlēkušās bumbas. Sākām tam pievērst lielāku uzmanību, kad nonācām iedzinēju lomā. Iespējams, tieši tas pietrūka, lai izcīnītu uzvaru ar mums labvēlīgu pārsvaru," pēc izstāšanās no Eiropas kausa, iespaidos par spēli pret Bandirmas "Banvit" dalījās basketbola kluba "VEF Rīga" centra spēlētājs Anžejs Pasečņiks.

Klemens Prepeličs, "Banvit" spēlētājs

"Apsveicu mājinieku komandu ar uzvaru. Viņi sameta 91 punktu, kamēr mēs neiemetām vairākus brīvus metienus. Mēs ļoti gribējām tikt tālāk. Izpildījām galveno uzdevumu, tomēr mūsu sniegums nebija tik labs kā Turcijas līgas spēlēs."

Dimitris Itudis, "Banvit" galvenais treneris

"Spēlējāmies ar uguni. Zinājām, ka būs grūti, taču lielākās grūtības sev radījām paši. Mēs iekļuvām nākamajā kārtā, kas ir svarīgākais. Ceru, ka daudz mācīsimies no šīs spēles, lai nākamajā kārtā parādītu labāku sniegumu."

Ramūns Butauts, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Šī bija uzvara, kura nenes prieku. Daudzi spēlētāji parādīja labu sniegumu, taču beigās tas neko nedeva. Komanda parādīja, ka var cīnīties, taču nespējam iztikt bez kāpumiem un kritumiem. Par pārmaiņām komandā lemsim kopīgi ar kluba vadību. Uzdevumi VTB līgā nav atcelti un konkurence cīņā par “play-off” būs nopietna. Sezona ir tikai pusē, tāpēc mums priekšā vēl daudz darba. Gatis Jahovičs savainojumu dēļ šobrīd nevar trenēties un spēlēt. Cerējām, ka viņš varētu palīdzēt, taču rūpes par veselību ir pirmajā vietā."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-12-18 22:25, pirms 10 gadiem
Butaut - lasies prom!
Slēpts komentārs: Skuju-Janis

  +7 [+] [-]

, 2013-12-18 22:37, pirms 10 gadiem
Kluba vadībai laiks pašai pieņemt lēmumus....

  +5 [+] [-]

, 2013-12-18 22:48, pirms 10 gadiem
Ieteiktu jums nolemt, ka vajag kādu lemtspējīgu personāžu menedžmentā, pēctam lemjat tālāk.
Vērtīgs papildinājums būtu Normunds Sējējs, RD jau ir izglābts.
Jā, basketbola saprašana ir apmēram vienā līmenī ar esošajiem personāžiem, bet pieredze un zināsānas komandu sportā daudzkārt lielākas. Nepabaidīsies arī kādu nevajadzīgu treneri trīs mājas tālāk pasūtīt.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-18 22:51, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Vajag kādu papildinājumu pg pozīcijā, kas diemžēl šodien parādijās...vrb kādu, kas varētu Jahoviču aizstāt, jo nevar vēl zināt cik ilgi atlabs
Man šķiet , ka par to pg pozīciju Tu jau iepriekš esi minējis ............... Kluba vadība cītīgi seko Taviem komentāriem un jau drīzumā tiks pieņemts lēmums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-18 22:58, pirms 10 gadiem
Tev nevis vajadzētu lemt, bet gaidīt spriedumu. Esi ticis siltā vietiņā, no kuras tevi neizmetīs nekad, vienalga, kas notiktu, jo Naujups ir mīksts.

     [+] [-]

, 2013-12-18 23:03, pirms 10 gadiem
No Jūrmalas politiski represēto menedžeri pie ruļļiem.
pelikans rakstīja: Ieteiktu jums nolemt, ka vajag kādu lemtspējīgu personāžu menedžmentā, pēctam lemjat tālāk.
Vērtīgs papildinājums būtu Normunds Sējējs, RD jau ir izglābts.
Jā, basketbola saprašana ir apmēram vienā līmenī ar esošajiem personāžiem, bet pieredze un zināsānas komandu sportā daudzkārt lielākas. Nepabaidīsies arī kādu nevajadzīgu treneri trīs mājas tālāk pasūtīt.

  +2 [+] [-]

, 2013-12-18 23:05, pirms 10 gadiem
kā tad butauts pieņems lēmumu par sevi?

  +2 [+] [-]

, 2013-12-18 23:28, pirms 10 gadiem
Neesmu basīša speciālists, bet vai Jahovičs vefā ir nospēlējis sezonu bez traumām?

     [+] [-]

, 2013-12-19 00:05, pirms 10 gadiem
Oho, te daži "eksperti" visus sūta uz visām pusēm... Lai jau puikām tiek, ja ne uz ko citu viņi nav spējīgi... Varbūt kādreiz arī paši sevi šur tur aizsūtīs?!

P.S. Mačs bija labs, par šo spēli Vefiņam "8", bet diemžēl senāk sapelnītie "4" un pat "3" vai "2" summējās, un Eirokausi aizgāja gar degunu. Tā kā turpmāk būs ņemt to vērā - nav nesvarīgu spēļu!!! Un arī rezultātiem jēga ir!

     [+] [-]

, 2013-12-19 10:42, pirms 10 gadiem
Vajag trenneri, kas būtu gatavs strādāt ar jaunajiem latviešu spēlētājiem, bet paralēli arī piesaistot spēcīgus leģionārus, lai nebūtu tikai lbl/bbl līmenis.

Hipotētiski: pasakiet, ka nevarētu savākt pilnu arēnu (vai nu vismaz pieklājīgu skatītāju daudzumu), ja būtu teiksim Blūms, Strēlnieks, Vecvagars, no garajiem ar kādu no Eiropas līmeņa dabūtu atpakaļ. Tam pašam vefam arī ir rezerves jauniešos, bet pie Butauta nav ko cerēt, tikai izīrēšanu uz kādu no lbl klubiem, kur garantija, ka viņi vēlāk gribēs būt vef un neaizbrauks uz ārzemēm?

Skatītāji un interese būtu 10000%. Mums nevajag Eirolīgu, ja komandā spēlēs tikai ārzemnieki! Dinamo taču labs piemērs - kāds fanošanas līmenis uzreiz radās, kad izveidoja komandu? Puse izlases tur spēlēja, tādēļ arī bija pilna arēna uzreiz bez lieka mārketinga.

     [+] [-]

, 2013-12-19 13:48, pirms 10 gadiem
Butautam lieciet mieru, Jums vajadzētu padomāt par to,kā izmainījies ir spēlētāju kodols VEF komandā - aizgāja Bertāns, Bērzs luņojas, Vils Danielss, E.J.Roulends, Kavaļauskas...praktiski spēlētāji no pirmā 6nieka komandā...Janičenokam ir jau vecums, viņam arvien grūtāk būs savākt savus 15-20 punktus...Tas tāpat arī šajā sezonā ir grūti prasīt satriecošus rezultātus no Bērziņiem, nav vēl apbružājušies īsti šajā līmenī, Robinsons, Brauns, Nikss, Bajramovičs - katrs savākti dažādos sezonas posmos...ja noturēs Braunu, un varbūt vēl kādu no leģionāriem,tad jau nākamajā sezonā būs cita komanda...vnk apetīte aug ēdot un pārāk safanojušies esam par VEF iepriekšējo sezonu.

P.S. Dinamo šeit nav ko iejaukt, kamēr krievi sponsorēs, tikmēr arī spēlēs KHL, nebūtu krievu nauda - nebūtu Rīgas Dinamo.

     [+] [-]

, 2013-12-19 14:34, pirms 10 gadiem
Komanda ir ok.. jo īpaši pirmam gadam, nakošgad jau 100 % būs nākošā kārta, ja sastāvu izdosies saglabāt, un piesaistīt kādu labu lv PG, tad būs nopietna komanda, Andžejs ja spēs šadi spēlēt katru spēli nakamgad tad garais gals arī būtu pilnībā nokomplektēts...un komanda būtu tāda, kurai prieks sekot līdzi.