Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS klubā trīs Covid-19 infekcijas gadījumi

Rolands Eliņš

RFS klubā trīs Covid-19 infekcijas gadījumi
RFS futbolisti 7. novembra mačā. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Arī otrs vadošais Rīgas futbola klubs RFS ziņo, ka Covid-19 testos komandā konstatēti trīs pozitīvi gadījumi. Šie analīžu rezultāti seko vakardien ziņotajam par plašu saslimšanu "Riga" komandā un četru RFS futbolistu noteikšanu par Covid-19 kontaktpersonām.

"Esam saņēmuši vakar veikto Covid-19 testu atbildes. Diemžēl klubā ir konstatēti trīs pozitīvi gadījumi. Esam ciešā kontaktā ar SPKC un vēlāk sniegsim plašākus komentārus," vēstīts RFS paziņojumā.

Četriem RFS spēlētājiem vakar tika noteikts kontaktpersonas statuss, jo šie futbolisti uzturējuši aktīvus kontaktus ar "Riga" leģionāriem, kuriem vakar konstatēti pozitīvi Covid-19 analīžu rezultāti. RFS vakardien portālam Sportacentrs.com norādīja, ka šiem spēlētājiem pirmdien veiktas Covid-19 pārbaudes un tās bijušas negatīvas, taču vakardien atkārtotas pārbaudes veiktas visai komandai.

RFS komandā pozitīvas analīzes iepriekš bija aizsargam Vladislavam Sorokinam un šaubīgs rezultāts fizioterapeitam Dmitrijam Jefremenkovam, kuriem vīruss tika konstatēts Latvijas izlases sabraukumā,

RFS nākamā spēle paredzēta jau 20. novembrī, proti, parīt, kad pārceltajā spēlē būtu jāaizvada mačs pret "Liepāju". Šī spēle sākās jau oktobra vidū, taču toreiz netika pabeigta apgaismojuma problēmu dēļ un tika nolemts to sākt no sākuma. Pēc tam RFS 26. novembrī paredzēts mačs pret "Riga", kas savukārt šajā datumā, visticamāk, nevarēs notikt. Tā ir priekšpēdējās kārtas spēle, un teorētiski čempionu titula jautājums vēl nav izlemts, RFS pastāvot iespējai apsteigt "Riga".

LFF sacensību sanitārais protokols paredz, ka komandai automātiski jādodas pašizolācijā gadījumā, ja tajā inficēšanās ar Covid-19 konstatēta pieciem vai vairāk komandas dalībniekiem. Ja šāda situācija ir vairāk nekā vienā komandā, Virslīgas orgkomitejai, saskaņā ar sanitāro protokolu, ir jāorganizē sapulce, kurā jāpieņem lēmums par sacensību apturēšanu. Tieši tā norisinājās telpu futbola Virslīgā, kad tajā karantīnā nonāca divas no astoņām komandām.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/RFSDaily/status...

     [+] [-]

, 2020-11-18 16:09, pirms 3 gadiem
Tā nu tiem Rīgas tusētājiem iet...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-18 16:15, pirms 3 gadiem
Pofig vai Rīgas vai citurienes! Saslims visi agrāk vai vēlāk! Kovids ir neizbēgams tāpat kā nāve! Ko iespringt?

  -1 [+] [-]

, 2020-11-18 16:30, pirms 3 gadiem
Alpaville rakstīja: Pofig vai Rīgas vai citurienes! Saslims visi agrāk vai vēlāk! Kovids ir neizbēgams tāpat kā nāve! Ko iespringt?
Tur jau tā lieta. Latvijā pat īsti nav vēl bijis pirmais kovidvilnis, ka jau 2 reizes ir valsts noteikusi ārkārtas stāvokli. Tas tik pierāda cik nožēlojamā stāvokli ir slimnīcas, kur jau valdija bardaks bez visiem kovidiem

  +2 [+] [-]

, 2020-11-18 16:47, pirms 3 gadiem
Alpaville rakstīja: Pofig vai Rīgas vai citurienes! Saslims visi agrāk vai vēlāk! Kovids ir neizbēgams tāpat kā nāve! Ko iespringt?
Tu tacu saproti, ka "vilnis" ar saslimusajiem patiesaba nav nekada sakara ar udens vilni, pareizi? Ja iet runa par skaitu, tad tas ir ir 15x lielaks, neka tas bija pavasari. Tatad, ja, tevis piesauktais vilnis ir atnacis. Varbut tu stavi upses krasta un gaidi citu vilni, bet neko vairak tu nesagaidisi. Neaizmirsti, ka latvija ir zem 2mil iedzivotaji palikusi. Ko tu gaidi 10k inficetos diena?

     [+] [-]

, 2020-11-18 17:41, pirms 3 gadiem
Ko rej uz Rīgu
Pirmie bij gruzžīdaa valmierieši...
Tie kuri izmuka no Šī Perēkļa ir malači

     [+] [-]

, 2020-11-18 18:00, pirms 3 gadiem
RFS var uz Liepāju nebraukt... Liepāja gaida apelācijas sēdi..kamēr tāda nebūs laukumā neies...

     [+] [-]

, 2020-11-18 18:24, pirms 3 gadiem
Visiem techiskais zāģis, tik pilsētai zem vējiem tehniskā uzvars

     [+] [-]

, 2020-11-18 18:25, pirms 3 gadiem
Pilsētai zem liepām...

     [+] [-]

, 2020-11-18 18:28, pirms 3 gadiem
P. S.
Varēja arī šodien parādīt filmu Pilsētā zem liepām...

     [+] [-]

, 2020-11-18 18:51, pirms 3 gadiem
Apelācijas komitejai ir motīvs piešķirt RFS sodu par neierašanos uz spēli, lai RFS mierīgi var sagatavoties 26 NOV spēlei.