Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Bijušais komandas biedrs: "Azārs ir slinkākais futbolists, ar kuru esmu spēlējis kopā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bijušais komandas biedrs: "Azārs ir slinkākais futbolists, ar kuru esmu spēlējis kopā"
Edens Azārs. Foto: Sipa/Scanpix

Nigēriešu pussargs Džons Obi Mikels, kurš savulaik pavadīja 11 sezonas Anglijas Premjerlīgas klubā Londonas "Chelsea", negatīvi izteicies par Edena Azāra attieksmi treniņos.

Azārs vasarā par 100 miljoniem eiro pārcēlās uz Madrides "Real", tomēr pirmie mēneši karaliskajā klubā bijuši sarežģīti – uzbrūkošais beļģis cīnījies ar savainojumiem un manāmu lieko svaru. Viņam tikusi kritika no dažādiem avotiem, un pulkam pievienojies bijušais komandas biedrs Obi Mikels. Abi savulaik "Chelsea" kopā spēlēja piecas sezonas.

"Slinkākais futbolists, ar kuru esmu spēlējis kopā, ir Azārs. Viņam piemīt neticams talants, varbūt ne Lionela Mesi līmenī, bet Azārs tāpat ar bumbu pie kājas var paveikt jebko, ko vēlas," stāstīja nigēriešu pussargs, kurš tagad pārstāv Turcijas klubu "Trabzonspor". Pēc "Chelsea" pamešanas 2017. gadā viņš devās uz Ķīnu, kur pavadīja divus gadus.

"Viņam nepatika treniņos strādāt. Kamēr mēs atdevām sevi visu, viņš vienkārši stāvēja malā un gaidīja, kamēr pārējie beigs trenēties. Taču tad pienāca svētdiena, viņš izgāja laukumā un vienmēr bija labākais futbolists. Tas bija neticami," pauda Obi Mikels, kurš pēc pievienošanās "Chelsea" divas reizes tika atzīts par sezonas labāko jauno futbolistu.

Atbildot uz jautājumu, kurš no komandas biedriem treniņos strādājis vissmagāk, Obi Mikels bez vilcināšanās nosauca "Chelsea" tagadējā galvenā trenera Frenka Lamparda vārdu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2019-11-18 20:20, pirms 4 gadiem
Tāpēc Azars nekļus par leģendāru futbolistu, bet paliks par vienu no....
Bet talants viņam ir milzīgs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja