Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Šķēle: "Esmu laimīgs Ventspilī, par citu klubu interesi nedomāju"

Andrejs Siliņš

Šķēle: "Esmu laimīgs Ventspilī, par citu klubu interesi nedomāju"
Labākie "Ventspils" spēlētāji cīņā pret VEF: Aigars Šķēle un Ronalds Zaķis (centrā)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Gribu pierādīt, ka arī ar latviešu džekiem varam paveikt liels lietas ne tikai Latvijas līgā, bet arī ārpus tās," lūgts komentēt runas par citu valstu klubu interesi, "Ventspils" aizsargs un viens no labākajiem šī brīža "Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlētājiem Aigars Šķēle pēc uzvaras pār "VEF Rīga" norādīja, ka cenšas par to nedomāt.

"Bija jāspēlē agresīvi un nedrīkstējām ļaut viņiem savākt daudz atlēkušās bumbas uzbrukumā," uz spēles galvenajiem uzdevumiem un uzvaras iemesliem norādīja Šķēle. "Nezinu, kā mums ar to šodien sanāca (VEF izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas uzbrukumā, "Ventspils" atbildēja ar desmit - A.S.)."

Aigars atzina, ka zināmu papildus niknumu deva otrdien Čempionu līgā zaudētā spēle savas grupas pastarītei "Orlndina": "Šodien bija jāspēlē sava spēle. Pēdējā spēle Čempionu līgā neizdevās, nevarējām iemest savus brīvos metienus, tāpēc šodien nācām uz maču ar dubultu motivāciju. Arī tas, ka šodien ir valsts svētki. Priekšā izlašu pauze un pirms tās gribējās nospēlēt labu spēli. Ļāvām iemest VEF tikai 58 punktus savā laukumā - domāju, ka tas ir diezgan labi."

Šķēle pret VEF nepilnu 30 laukumā pavadīto minūšu laikā guva 17 punktus, izprovocēja septiņas piezīmes, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas un reizi bloķēja metienu, nopelnot +19 efektivitātes reitinga punktus.

Šīs nedēļas laikā ārvalstu medijos parādījās informācija, ka interesi par Šķēli izrādot vairāki ārzemju klubi, taču Aigars cenšas par to sezonas laikā nedomāt. "Varbūt kaut kas ir, varbūt nav, nezinu. Esmu laimīgs Ventspilī un gribu pierādīt, ka arī ar latviešu džekiem varam paveikt liels lietas ne tikai Latvijas līgā, bet arī ārpus tās. Esmu laimīgs šeit, te man ļauj spēlēt un es par citām lietām nedomāju. Kur esmu, tur laukumā atdodu sevi no visas sirds," sacīja Šķēle.

"Ņemot vērā, ka Čempionu līgā ir ļoti labs līmenis un mūsu grupā ir vairāku valstu pagājušās sezonas čempioni, domāju, ir O.K.," lūgts novērtēt komandas līdzšinējo startu (trīs uzvaras un trīs zaudējumi) starptautiskajā arēnā, Šķēle teica, ka rezultāts nav slikts. "Protams, pēdējā spēlē bija sāpīgs zaudējums, bet arvien esam play-off zonā, un viss joprojām ir mūsu pašu rokās."

Jau pirmdien Aigars atgriezīsies Elektrum sporta centrā, kur Latvijas valstsvienības sastāvā sāks gatavošanos nākamnedēļ paredzētajām spēlēm Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā.

  +4 [+] [-]

, 2017-11-18 21:53, pirms 6 gadiem
Ja gribēs nopelnīt priekš visas dzīves,būs tomēr jādodas uz ārzemēm! Kas zin,nonākot pie normāla trenera, varētu mums būt vēl viens EL līmeņa saspēlnieks nākotnē.

  +3 [+] [-]

, 2017-11-19 10:56, pirms 6 gadiem
Impērija rakstīja: Ja gribēs nopelnīt priekš visas dzīves,būs tomēr jādodas uz ārzemēm! Kas zin,nonākot pie normāla trenera, varētu mums būt vēl viens EL līmeņa saspēlnieks nākotnē.
Te pat nav naudas jautājums. Šķēlem ir jāturpina augt, un tur vajag augstāku līmeni, nekā LBL un rokas pirkstiem saskaitāmas spēles Eirokausos.

  +3 [+] [-]

, 2017-11-19 12:42, pirms 6 gadiem
Vai tad kads saka, ka negrib augt? Runa ir par šo brīdi un sezonu! Viņš jūtās labi tur, kur r! Paldies, Aigar!

  -4 [+] [-]

, 2017-11-19 14:41, pirms 6 gadiem
onkols rakstīja: Vai tad kads saka, ka negrib augt? Runa ir par šo brīdi un sezonu! Viņš jūtās labi tur, kur r! Paldies, Aigar!
Koks ar diviem galiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-11-19 14:58, pirms 6 gadiem
Nākošgad Ventspilij būs ļoti grūti šo spēlētāju pie sevis noturēt..domāju,ka ACB līga būtu labs variants Aigaram!

     [+] [-]

, 2017-11-19 15:44, pirms 6 gadiem
kepka96 rakstīja: Ziemeļkorejā arī visi saka, ka ir laimīgi...
Tā pat kā vienā labā super LV Eirolīgas līmeņa itkā klubā,kur patstāvīgi aizskavē talonu izmaksas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-11-19 16:01, pirms 6 gadiem
RealT rakstīja: Nākošgad Ventspilij būs ļoti grūti šo spēlētāju pie sevis noturēt..domāju,ka ACB līga būtu labs variants Aigaram!
Labu darbu var atrast arī Vācijā, Lietuvā (ULEB klubos), Itālijā, Turcijā... tur visur ir labs līmenis.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-19 18:44, pirms 6 gadiem
LTG Līkuls rakstīja: Varbut pieciem galiem?
Ko vinam teikt? Jutos slikti jo jaspele ventspili nevis NBA?
Koks ar desmit galiem ir tevis izslavetsis potenciali otrais izlases pg Jakovics, kuram sen bija jabut VEF liderim vai ari jaatrodas Spanija, bet rullee dvielus Vpili.
Nezinu kur tu redzi ka Jakovič rullē dvieļus,vakar es redzēju kā viņš rullēja Vef spēlētājus.Kāpēc iet uz Vef,tikai dēļ paris spēlēm pret Himkiem,CSKA un Kuban,bet pārējās komandas LBL līmeņa.Labāk Eiropā spēlēt un algu vēl laicīgi saņemt.Atraduši lielo grandu uz kurieni visiem LV spēlētājiem būtu jāskrien.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-11-19 22:01, pirms 6 gadiem
LTG Līkuls rakstīja: Nemeties tu te pa keves piekto riteni, ne tev rakstiju ne tev saprast kas ar manis rakstito ieprieks bija domats. Svarigi ka Jaunpupa kuce visu saprata.
nepatīk, ka cilvēks tevi vietā noliek? turpini vien čīkstēt, labāk gan jau paliks, tici vai nē, bet man kaut kā nerausta tavas domas, bet patīkami, ka centies man kaut kā aizskart ar stulbiem tekstiem, tas uzjautrina Labs vakars tev, no Latgales laukiem, un nākamreiz centies kaut ko izdomāt, kas realitātei atbilst

     [+] [-]

, 2017-11-19 22:37, pirms 6 gadiem
Pateicotis tikai bk ventspils ir izaudzināti labi spēlētaji,kuri citiem nebija vajadzīgi.

     [+] [-]

, 2017-11-21 22:43, pirms 6 gadiem
Jamals rakstīja: Pateicotis tikai bk ventspils ir izaudzināti labi spēlētaji,kuri citiem nebija vajadzīgi.
kuri ir tie daudzie nevajadzīgie, kuri ir izaudzināti? kur vispār pēdējos gados ir ventspils pienesums jauno talantu izaudzināšanā?