Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons trīs ar pusi minūtes spēlē mazākumā, "Sabres" atkal zaudē

Krišs Upenieks

Girgensons trīs ar pusi minūtes spēlē mazākumā, "Sabres" atkal zaudē
Zemgus Girgensons un Maiks Grīns
Foto: USA Today Sports

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrā neveiksmes turpinās Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētajai Bufalo ''Sabres'', kas šonakt viesos ar rezultātu 1:3 piekāpās Detroitas ''Red Wings''.

Zemgus Girgensons spēlēja savas komandas ceturtajā uzbrucēju trijniekā kopā ar Kailu Kriskuolo un Džordanu Nolanu, uz ledus kopumā pavadot 11:03 minūtes, no kurām 3:34 minūtes skaitliskajā mazākumā, kas bija lielākais spēles laiks mazākumā starp Bufalo uzbrucējiem.

Latvijas hokejista rēķinā arī viens spēka paņēmiens, viens metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients. Zemgum esot laukumā, Bufalo vārtus neielaida. 16 sezonas spēlēs Girgensons iekrājis vienus vārtus un divas rezultatīvas piespēles. Latvietim arī četras soda minūtes un neitrāla lietderība.

Pret ''Red Wings'' Bufalo aizvadīja līdzīgu spēles pirmo periodu, kurā katra no komandām pa reizei uzspēlēja vairākumā, taču vārtus neguva. Otrā perioda sākumā ''Sabres'' pievīla disciplīna, kā rezultātā trīs reizes pēc kārtas bija jāspēlē skaitliskajā mazākumā. Šo grūto periodu Bufalo izturēja, tomēr ielaida vārtus trešdaļas pēdējā minūtē, kad izcēlās Lūks Glendenings (1:0).

46. minūtē ''Sabres'' labā vārtus guva Raiens O'Railijs (1:1), bet gandrīz 20 tūkstošu skatītāju klātbūtnē ''Red Wings'' tomēr turpinājumā spēja pierādīt savu pārākumu. No sākuma vārtus guva Tomāšs Tatars, savukārt 56. minūtē punktu spēlei pielika 21 gadu vecais hokejists Dilans Larkins, Detroitai svinot panākumu ar 4:1.

Bufalo tādējādi piedzīvojusi jau ceturto zaudējumu pēc kārtas un kopumā 14. neveiksmi sezonas 19 aizvadītajās spēlēs. Ar 14 punktiem ''Sabres'' ierindojas pēdējā 16. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-11-18 09:08, pirms 6 gadiem
luzeru komanda

  -1 [+] [-]

, 2017-11-18 09:23, pirms 6 gadiem
4.maiņa jau, drīz ahl varēs kaplēt savas 5min mazākumā.

  +3 [+] [-]

, 2017-11-18 10:33, pirms 6 gadiem
Te lēnām sāk izklausīties pēc treneru maiņas.

     [+] [-]

, 2017-11-18 10:35, pirms 6 gadiem
Ja daudzi ir uzbrūkošā stila aizsargi, tad mums šeit ir aizsardzības stila uzbrucējs.

  +5 [+] [-]

, 2017-11-18 11:17, pirms 6 gadiem
Sabres pēc uzvārdiem un "potenciāliem" bijušajiem, esošajiem, nav sliktākā komanda līgā, tomēr pēc snieguma laukumā, vienkārši kauns būt fanam. NYR pret CBY vs DET pret BUF, vienkārši kā diena pret nakti spēles. NYR un CBY spēle aizraujoša, ātrs, skaists hokejs uz abām pusēm.. Savukārt BUF spēle vienkārši drausmas, savā starpā nerubī ko kurš dara, visu laiku DET aplauž visos spēles komponentos, drausmas. Varēja tos pašus BUF vārtus neieskaitīt pēc jaunajiem noteikumiem, bet ok.
Bufalo jāsvin par to, ka līgā vēl ir klubs, kurš saucās Coyotes, savādāk būtu vispār čau.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-18 11:28, pirms 6 gadiem
Nolans sāka komandas pārbūvi un vajadzēja viņam uzticēties,bet pašlaik tiek čakarēta gan komanda ,gan Girgensons.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-18 12:03, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Nolans sāka komandas pārbūvi un vajadzēja viņam uzticēties,bet pašlaik tiek čakarēta gan komanda ,gan Girgensons.

Nolans bija vajadzīgs tikai uz tankošanās laiku.

     [+] [-]

, 2017-11-18 12:25, pirms 6 gadiem
Buffalo galīgi neiet, bet nav izprotams, kādēļ Girgensons tiek turēts ceturtajā maiņā... Nav viņš tik slikts uzbrukumā, kā viņu cenšas šobrīd padarīt. Ar Aikelu viņam tīri labi gāja, katrā ziņā - abi kopā mēslus nevārija.. Bet šobrīd šķiet - Sabres Zemgu padarīs par pilnīgu čekeri/mazākuma speciālistu..

     [+] [-]

, 2017-11-18 12:48, pirms 6 gadiem
WreckLV rakstīja: Buffalo galīgi neiet, bet nav izprotams, kādēļ Girgensons tiek turēts ceturtajā maiņā... Nav viņš tik slikts uzbrukumā, kā viņu cenšas šobrīd padarīt. Ar Aikelu viņam tīri labi gāja, katrā ziņā - abi kopā mēslus nevārija.. Bet šobrīd šķiet - Sabres Zemgu padarīs par pilnīgu čekeri/mazākuma speciālistu..
Padarīs ? ahahaha viņā jau sen nekas cits kā kaplis nav.

  -2 [+] [-]

, 2017-11-18 13:04, pirms 6 gadiem
Zirgs labi nokapāja. Var just, ka velk komandu. Ar šādu spēli dabūs arī sakarīgu līgumu. Līgumu Eiropā. Priekā!