Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bobrovskis atvaira 36 no 36, "Blue Jackets" pārspēj "Rangers"

Bobrovskis atvaira 36 no 36, "Blue Jackets" pārspēj "Rangers"
Vārtsargs Sergejs Bobrovskis šodien palika nepārspēts
Foto: Getty Images/Scanpix

Vienā no divām Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēm Kolambusas “Blue Jackets” ar 2:0 pārspēja Ņujorkas “Rangers”. Uzvarētāju vārtsargs Sergejs Bobrovskis atvairīja visus 36 metienus.

Pirmajā trešdaļā vārti netika gūti, bet otrajā rezultātu atklāja Zaks Verenskis, kurš saņēma piespēli no Brendona Dubinskija un iemeta ripu vārtos - 1:0. Nākamo un pēdējo reizi šajā mačā Henriks Lundkvists tika pārspēts trešajā periodā – spēlējot mazākuma reindžeri nespēja izmest ripu no savas aizsardzības zonas, tā nonāca pie Artemija Panarinu, kurš ar stipru metienu no vidējās distances panāca 2:0. Neskatoties uz zaudējumu, vārtsargs Lundkivsts arī aizvadīja labu maču, atvairot 40 no 42 metieniem.

“Blue Jackets” tā bija trešā uzvara pēc kārtas, savukārt “Rangers” zaudējumu sērija sasniegusi divus mačus. Citā spēlē Zemgus Girgensona Bufalo “Sabres” ar 1:3 piekāpās Detroitas “Red Wings”

NHL spēles, 18. novembris

SpēleRezultāts
Rangers – Blue Jackets0:2
Sabres – Red Wings1:3

NHL regulārā sezona turpināsies šovakar un naktī uz 19. novembri ar 13 spēlēm.

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...