Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Sedlāčeks: ''Biju nedaudz pārsteigts, ka man bija jāstāv vārtos''

Krišs Upenieks

Sedlāčeks: ''Biju nedaudz pārsteigts, ka man bija jāstāv vārtos''
Jakubs Sedlāčeks
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Pēc izcīnītās uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas turnīra spēlē pret Bratislavas ''Slovan'' Rīgas ''Dinamo'' vārtsargs Jakubs Sedlāčeks neslēpa, ka pirms spēles gaidījis, ka treneris priekšroku dos iepriekš lieliskus mačus aizvadījušajam Jānim Kalniņam.

''Šī bija saspringta spēle. Mums vienmēr ar šo komandu ir sīvas cīņas – vieni vārti var izšķirt spēli. Tāpēc arī pēc trim periodiem bija 1:1. Mača sākums bija smags – ātri nonācām iedzinējos un nācās daudz spēlēt mazākumā, bijām zem spiediena,'' spēli pret Bratislavas ''Slovan'' komentēja Rīgas ''Dinamo'' vārtsargs Jakubs Sedlāčeks.

''Otrajā trešdaļā jau spēli uzlabojām. Trešais periods bija ļoti interesants. Bija daudz momentu, kautiņi, sišanas, kad tiesnesis neredz. Labs, interesants hokejs,” turpināja Sedlāčeks.

Vārtsargs arī neslēpa, ka nebija gaidījis, ka vieta vārtos tiks atvēlēta tieši viņam nevis Jānis Kalniņam: ''Biju nedaudz pārsteigts, ka vārtos šodien būs jāstāv man. Jānis iepriekšējās spēlēs vārtos bija lielisks. Bet esmu pateicīgs par sev doto iespēju un ir liels prieks, ka spējām izcīnīt uzvaru.''

''Mums ir jāturpina šādi spēlēt. Tabulā nav jāskatās, bet tikai jāatdod sevi laukumā un jākrāj punkti. Šobrīd esam uz laba viļņa un jādara viss, lai uz tā noturētos,'' noslēdza Sedlāčeks. Nākamo spēli Rīgas ''Dinamo'' aizvadīs jau rīt - pulksten 18:00 spēle viesos pret Zagrebas ''Medveščak''.

Izmantotie resursi:
Sedlāčeks: Mača sākums bija smags - Hokeja...

Slēpts komentārs: M

 +14 [+] [-]

, 2016-11-18 16:55, pirms 7 gadiem
Sveiciens svētkos, draugi! Saules mūžu Latvijai!

  +2 [+] [-]

, 2016-11-18 17:13, pirms 7 gadiem
Liela daļa līdzjutēju bija pārsteigta ka Jakubs vārtos un vēl tas neveiksmīgais gols. Bet pēc tam un bullīšos bija labs

  +4 [+] [-]

, 2016-11-18 17:52, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Ar Ozoliņu vārtos varētu likt kaut Jučeru, vienalga uzvarētu.
Jučeram jau nebija ne vainas - aptuveni tas pats šī gada Sedlačeks.. tajā gadā Māris spēlēja labi, bet uzvaras nesanāca.
Slēpts komentārs: fagcentrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja