Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Jānoskatās ieraksts, lai saprastu, ko varēju darīt labāk"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Jānoskatās ieraksts, lai saprastu, ko varēju darīt labāk"
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

Pēc zaudējuma Vašingtonas "Wizards" kārtējā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis atzina, ka problēmas sagādājusi pretinieku tālmetienu precizitāte, bet pašam, iespējams, bijušas epizodes, kad varējis nospēlēt agresīvāk.

"Dažās reizēs pazaudējām koncentrēšanos, aizsardzība iesprūda blokos, bet "Wizards" meta ar diezgan labu precizitāti. Ir grūti apturēt pretinieku, ja tu visu izdari, bet uzbrucējs vienalga trāpa savu metienu. Mēs gan noteikti varam darīt labāku darbu, ātrāk pieslēdzoties [perimetrā palikušajiem] metējiem," Porziņģis komentēja pretinieku lielisko precizitāti no tālās distances - realizēti 15 no 25 trīspunktu metieniem jeb 60%.

""Wizards" ciešāk spēlēja aizsardzībā pret mani nekā to darīja "Pistons". Varbūt man kādos brīžos vajadzēja būt agresīvākam, jāpaskatās spēles ieraksts, lai redzētu, kādās pozīcijās biju, no kādām pozīcijām varēju būt agresīvāks un uzbrukt vairāk," savu sniegumu (16 punkti) dienu pēc karjeras rekorda (35) uzstādīšanas komentēja Porziņģis.

"Kā jau teicu, aizsardzība bija ciešāka un nevēlējos speciāli forsēt lietas. Tomēr man jānoskatās ieraksts, lai saprastu, ko varēju darīt labāk," sacīja latviešu uzbrucējs.

Nākamo spēli "Knicks" aizvadīs svētdienas vakarā, pulksten 19:00 pēc Latvijas laika savā laukumā tiekoties ar Austrumu konferences līdervienību Atlantas "Hawks". Ņujorkas vienība šobrīd ar piecām uzvarām un septiņiem zaudējumiem ieņem desmito pozīciju konferencē.

Izmantotie resursi:
New York Knicks | The Official Site of the New...

     [+] [-]

, 2016-11-18 10:02, pirms 7 gadiem
Cik spēles skatos komandas censas apkārt soda laukumam spēlēt tieši uz Kristapu un KP konkrēti krīt iekšā uz māņkustībām!!!Aizsardzībā KP kautkas nav salīdzinot ar pagājušo gadu Spēle zem sava groza ir ok bet tā defā KP ir daudz sliktāks nekā pagājušo gadu!

  -1 [+] [-]

, 2016-11-18 11:08, pirms 7 gadiem
furios rakstīja: Cik spēles skatos komandas censas apkārt soda laukumam spēlēt tieši uz Kristapu un KP konkrēti krīt iekšā uz māņkustībām!!!Aizsardzībā KP kautkas nav salīdzinot ar pagājušo gadu Spēle zem sava groza ir ok bet tā defā KP ir daudz sliktāks nekā pagājušo gadu!
tu laikam esi idiots. Viņš ir 2.20 cm!!! ko tu sagaidi? Viņš nespēlē pa C, kur jācementē apakša, viņam ir jābūt visur, jāskrien caur blokiem kā mazajam spēlētājam, jāsedz uz perimetra, viņam ir jādara viss! brīžiem cilvēki laikam nedomā, loģiski, ka viņam kāju darbība nebūs kā 200 cm spēlētājam, kurus viņš nereti sedz...

     [+] [-]

, 2016-11-18 13:42, pirms 7 gadiem
bārda un sifons rakstīja: tu laikam esi idiots. Viņš ir 2.20 cm!!! ko tu sagaidi? Viņš nespēlē pa C, kur jācementē apakša, viņam ir jābūt visur, jāskrien caur blokiem kā mazajam spēlētājam, jāsedz uz perimetra, viņam ir jādara viss! brīžiem cilvēki laikam nedomā, loģiski, ka viņam kāju darbība nebūs kā 200 cm spēlētājam, kurus viņš nereti sedz...
Viņam tas nebūtu jādara. Komandai jādomā modelis, kur aizsardzībā viņš paliek apakšā, bet uzbrukumā stretch PF. Lielā mērā atkarīgs no Karmelo snieguma aizsardzībā .

  +2 [+] [-]

, 2016-11-18 16:39, pirms 7 gadiem
jau kuro spēli man rodas pārliecība, ka vismaz melo spēlē tā, ka, nedod dievs, Porziņģim būs vairāk punkti kā viņam! Tikai pret Nets un Pistons bija citādi - tur Kristaps aizskrēja bez šaubām pa priekšu. Kristaps izvairās mest šaubīgus metienus un piespēlē, bet abi superstāri mauks ar galvu sienā jebkādos apstākļos.

     [+] [-]

, 2016-11-18 21:18, pirms 7 gadiem
Kur tas SC guļ? Kristaps par katru bloķētu metienu ziedošot 500 dolāru jauno basketbolistu atbalstam (tikai žēl, ka Ņujorkas)...