Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Dubnikam ceturtā sausā spēle sezonā; "Oilers" piektais zaudējums pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Dubnikam ceturtā sausā spēle sezonā; "Oilers" piektais zaudējums pēc kārtas
Devans Dubniks (pa labi) aptur Meta Beleskija izgājienu
Foto: Sipa USA/Scanpix

Pateicoties Devana Dubnika darbībai vārtos un Mikaela Granlunda vārtu guvumam, Minesotas "Wild" naktī uz piektdienu izcīnīja minimālu panākumu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), ar 1:0 mājās uzveicot Bostonas "Bruins".

44,5 sekundes pirms spēles beigām Mikaels Granlunds guva savus ceturtos vārtus sezonā - tie bija vienīgie "Wild" un "Bruins" savstarpējā cīniņā, nodrošinot Minesotas komandai minimālu panākumu ar 1:0. Tāpat var teikt, ka devīto komandas uzvaru sezonā nodrošināja Devana Dubnika sniegums - 30 gadus vecais vārtsargs atvairīja visus 25 pretinieku metienus.

Tā bija Dubnika ceturtā sausā spēle sezonā, un šai rādītājā viņš ir labākais visā līgā. Tāpat kanādietis ir labākais dažādos citos vārtsargu rādītājos - vidēji ielaisti tikai 1,48 vārti un atvairīti 95,2% metienu.

Pēdējās septiņās spēlēs "Wild" guvusi vien desmit vārtus, taču ar visu to izdevies izcīnīt trīs panākumus. Dubniks pēdējās deviņās spēlēs ielaidis vien deviņus vārtus, apstādinot 274 no 283 metieniem jeb 96,5% pretinieku spēlētāju izdarīto metienu.

Edmontonas "Oilers" piedzīvoja jau piekto zaudējumu pēc kārtas, šoreiz ar rezultātu 2:4 piekāpjoties Losandželosas "Kings". Mājinieki jau pirmajās astoņās minūtēs guva divus vārtus, "Oilers" gan otrās trešdaļas sākumā mācēja izlīdzināt (2:2), tomēr pusminūti pēc otro vārtu gūšanas "Oilers" ielaida trešos - iemetienā Džefs Kārters pārspēja pretinieku un mājinieki aizsteidzās ātrajā uzbrukumā divatā pret vienu, Tailers Tofoli piespēlēja, bet Kārters guva savus piektos vārtus sezonā, kas šoreiz izrādījās arī uzvaru nesošie.

Savukārt Rietumu konferences un visas līgas pastarīte Arizonas "Coyotes" piedzīvoja ceturto neveiksmi pēc kārtas, ar rezultātu 2:3 izbraukumā atzīstot Vankūveras "Canucks" pārākumu. Uzvaras vārtus Kanādas komandas labā pagarinājuma trešajā minūtē ar bullīti guva Bens Hatons, kurš aizvada tikai otro sezonu līgā.

NHL regulārā sezona, 18. novembris

SpēleRezultāts
Sabres - Lightning1:4
Flyers - Jets5:2
Maple Leafs - Panthers6:1
Senators - Predators1:5
Blues - Sharks3:2
Wild - Bruins1:0
Stars - Avalanche3:2
Canucks - Coyotes3:2 P
Ducks - Devils3:2
Kings - Oilers4:2

     [+] [-]

, 2016-11-18 11:59, pirms 7 gadiem
vārtsargs monstrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-18 17:06, pirms 7 gadiem
Ar4ers rakstīja: Oilers atkal paliek par pelavām