Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pēdējā vietā esošie "Limbaži/MSĢ" tikai piecos setos atzīst līderes pārākumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pēdējā vietā esošie "Limbaži/MSĢ" tikai piecos setos atzīst līderes pārākumu
"Limbaži/MSĢ". Foto: no OC Limbaži/MSĢ 2017 Facebook

Šovakar "Credit24" Meistarlīgā sāpīgu zaudējumu piedzīvoja "Limbaži/MSĢ", kas piecu setu cīņā ar 25:23, 25:23, 14:25, 22:25 un 13:15 tomēr atzina līderes "Saaremaa" pārākumu.

Pirms šodienas mača Limbažu volejbolisti bija zaudējuši visos trīs aizvadītajos mačos, kopā uzvarot tikai divos setos, kamēr Sāremā komanda atradās pirmajā vietā ar bilanci 4-0. Tomēr laukuma saimniekiem izdevās šokēt sāncenšus un nonākt viena seta attālumā no pirmās uzvaras – gan pirmais, gan otrais sets tika uzvarēts ar 25:23.

Protams, šajā brīdī bija jāsaskaras ar vislielāko "Saaremaa" pretestību, un spēles turpinājumā izpaudās sāncenšu pārākums. Uzvarētājs izšķīrās piektajā setā, kura ievadā igauņi ieguva 2:0 pārsvaru. Sāremā turējās komfortablā vadībā, bet tad sākās kļūdas, kas ļāva Limbažu komandai gūt četrus punktus pēc kārtas – no 7:12 līdz 11:12. Tiesa, sezonas pirmajam panākumam tāpat nepietika – zaudējums noslēdzošajā setā ar 13:15.

Limbažu rindās pārliecinoši rezultatīvākais bija Kristaps Šmits – viņa kontā 32 punkti. Viņš četras reizes bloķēja pretiniekus, izdarīja trīs netveramās serves, bet 25 punktus nesa darbības uzbrukumā. Viņa tuvākais sekotājs ar 12 punktiem bija Ričards Lazdiņš. Savukārt "Saaremaa" rindās divi punkti Artim Caicam.

Rīt "Saaremaa" priekšā būs nopietnāks pārbaudījums – izbraukumā jātiekas ar Latvijas čempionvienību "Jēkabpils Lūši".