Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"TVPlay Sports" piedāvā Rīgas "Dinamo" trīs izbraukuma spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"TVPlay Sports" piedāvā Rīgas "Dinamo" trīs izbraukuma spēles
Lauris Dārziņš. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šonedēļ un nākamās nedēļas sākumā kanāls TVPlay Sports, TVPlay Sports+ un video satura platforma TVPlay Premium pārraidīs trīs Rīgas Dinamo izbraukuma spēles ar Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma Maskavas Spartak, Makavas apgabala Vityaz un Jāņa Kalniņa Helsinku Jokerit. Baudi KHL spēles kanālos TVPlay Sports, TVPlay Sports+ un platformā TVPlay Premium!

Rīgas Dinamo devušies trīs spēļu izbraukumā, kurā tiksies ar Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma Maskavas Spartak, Makavas apgabala Vityaz un Jāņa Kalniņa Helsinku Jokerit. Visas četras komandas cīnās par vietu Kontinentālās hokeja līgas Rietumu konferences astotniekā. Visaugstāk tabulā šobrīd atrodas Jokerit, kas ar 27 punktiem tabulā ieņem 3.vietu. Spartak ir 18, Vityaz 17, Dinamo15 un attiecīgi sestā, septītā un devītā vieta.

Toms Prāmnieks, TVPlay Sports komentētājs:
“Rīgas Dinamo gaida sarežģīts izbraukums, jo pretiniekos būs ļoti sīkstas un meistarīgas komandas. Maskavas Spartak komandas spēks slēpjas spēlētāju meistarībā un pieredzē, jo bez Latvijas izlases hokejistiem Daugaviņa un Karsuma ir arī virkne citu spēlētāju, kas sevi ir spējuši apliecināt visaugstākajā līmenī. Lielu lomu spēlēs "Spartak" pamatvārtsargs Julius Hudāčeks, kurš rādija brīnumus vārtos spēlē pret Sanktpēterburgas SKA.”

KHL spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:
Ceturtdien, 18.oktobrī 19:20 Maskavas Spartak – Rīgas Dinamo
Pirmdien, 22.oktobrī 18:20 Helsinku Jokerit – Rīgas Dinamo

KHL spēles kanālā TVPlay Sports+ un TVPlay Premium:
Sestdien, 20.oktobrī 16:50 Maskavas apgabala Vityaz – Rīgas Dinamo
Svētdien, 21.oktobrī 16:50 Maskavas CSKA – Sanktpēterburgas SKA
Pirmdien, 22.oktobrī 16:50 Ufas Salavat Yulaev – Omskas Avangard

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja