Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Milutinovs un Rendolfs kļuvuši par Eirolīgas otrās kārtas vērtīgākajiem spēlētājiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Milutinovs un Rendolfs kļuvuši par Eirolīgas otrās kārtas vērtīgākajiem spēlētājiem
Entonijs Rendolfs. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Grieķijas basketbola kluba Pirejas "Olympiakos" serbu centra spēlētājs Nikola Milutinovs un Spānijas komandas Madrides "Real" amerikāņu uzbrucējs Entonijs Rendolfs kļuvuši par ULEB Eirolīgas otrās kārtas vērtīgākajiem spēlētājiem.

Abi basketbolisti otrajā kārtā iekrāja katrs pa 33 efektivitātes koeficienta punktiem, kamēr viņu pārstāvētās komandas svinēja uzvaras.

Latviešu Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas pārstāvētā "Olympiakos" trešdien ar rezultātu 85:80 pārspēja Spānijas klubu Vitorijas "Kirolbet Baskonia". Milutinovs šajā mačā laboja savu rezultativitātes rekordu Eirolīgā un guva 23 punktus, realizēdams deviņus no 13 divpunktu metieniem, kā arī piecus no sešiem soda metieniem. Tāpat viņš atzīmējās ar 11 atlēkušajām bumbām un divām pārtvertām piespēlēm.

Tikmēr "Real" ar rezultātu 91:85 apspēlēja Daira Bertāna pārstāvēto Itālijas komandu Milānas "AX Armani Exchange Olimpia". Slovēnijas naturalizētais Rendolfs šajā mačā atzīmējās ar 25 punktiem, iemezdams piecus no astoņiem divpunktu metieniem un trīs no četriem tālmetieniem. Tāpat viņš izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

Savukārt pa 32 efektivitātes koeficienta punktiem aizvadītajā kārtā iekrāja Krievijas kluba Maskavas CSKA franču aizsargs Nando de Kolo un "Real" argentīniešu saspēles vadītājs Fakundo Kampaco. CSKA otrdien viesos ar 89:86 pārspēja Izraēlas klubu Telavivas "Maccabi FOX", de Kolo šajā mačā gūstot 27 punktus, veicot piecas rezultatīvas piespēles un pārtverot četras bumbas. Tikmēr Kampaco uzvarā pār Milānas komandu iemeta 21 punktu un veica septiņas rezultatīvas piespēles.

Pie 27 efektivitātes koeficienta punktiem otrajā kārtā tika "Maccabi FOX" amerikāņu uzbrucējs Anhelo Kaloiaro, kurš zaudējumā CSKA komandai guva 21 punktu, izcīnīja četras atlēkušās bumbas un veica trīs rezultatīvas piespēles.