Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kubica ticis pie papildus naudas, lai nopirktu vietu "Williams" sastāvā

Juris Grīns
Juris Grīns

Kubica ticis pie papildus naudas, lai nopirktu vietu "Williams" sastāvā
Roberts Kubica

Autosportista Roberta Kubicas iespējas nākamgad pārstāvēt "Williams" komandu F1 čempionāta sacīkstēs krietni uzlabojušās, jo polis ieguvis papildus līdzekļus no turīga sponsora.

Krievu izdevums "Sport Express" vēsta, ka Polijas naftas uzņēmums "PKN Orlen" ir pieņēmis lēmumu atvēlēt Kubicas vajadzībām 10 miljonus ASV dolāru (USD), līdz ar to sportists varēs savus uzkrājumus sacīkšu pilota vietas nopirkšanai krietni papildināt. Poļu medijs "Radio Zet" arī ieguvis šādu informāciju.

Kā zināms, nesen "Williams" sastāvā apstiprināja britu autosportistu Džordžu Raselu, kurš pašlaik ir "Formula 2" čempionāta līderis un nākamgad līdz ar to debitēs F1 pasaules čempionātā. Tagadējais "Williams" pilots Lānss Strols visai noteikti pāries uz "Racing Point Force India" komandu, kas nu pieder viņa tēvam, savukārt otru pilotu "Williams" noteikti izvēlēsies, aprēķinot finansiālos ieguvumus.

Tas nozīmē, ka gadījumā, ja tagadējam testpilotam Kubicam būs pa spēkam pārspēt Sergeja Sirotkina piedāvājumu, viņš tiks iekļauts sastāvā. Tiesa, skaidri nav zināms, kādu summu šie braucēji spējīgi piedāvāt, tāpat abi šobrīd noteikti aizvien neatlaidīgi strādā pie jaunu finansiālo atbalstītāju piesaistes.

Izmantotie resursi:
SPORT24 - On top of your game

     [+] [-]

, 2018-10-18 08:04, pirms 6 gadiem
Mazo komandu spoestā lieta ņemt nevis talantīgos bet naudīgos, mazina čempionāta vērtību vai līdz nullei. Tas nav Kubicas sakarā bet tāds kā viņš tagad ir daudzi. Krievi nekaunīgi var pirkt vietas. Viņiem tur vispār nevajadzētu būt

     [+] [-]

, 2018-10-18 09:17, pirms 6 gadiem
Nebus kas perk vietas, nebus vairs komandas. Sobrid jau vairs tikai Williams tirgo vietas, jo ir cempionata nabadzigaka komanda, parejam aizmuguras stav rupnica vai kadas bagats naudas maiss.

     [+] [-]

, 2018-10-18 09:38, pirms 6 gadiem
Williams sakarā figurē tādi vārdi, kā Kubica, Mercedess protežē Okons un krievu dēls Sirotkins.