Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" beidzot vienojas ar Ričiju par trīs gadu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Ducks" beidzot vienojas ar Ričiju par trīs gadu līgumu
Niks Ričijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Anaheimas "Ducks" beidzot vienojies ar uzbrucēju Niku Ričiju, kurš līdz šim bija ierobežoti brīvais aģents. Līgums parakstīts uz trīs gadiem, kuru laikā hokejists saņems 4,6 miljonus dolāru.

Anaheimas "Ducks" par noslēgto vienošanos paziņoja pirms mājas spēles pret Ņujorkas "Islanders", kurā izdevās uzvarēt ar 4:1. Par spīti Nika Ričija un vairāku līderu prombūtnei sezona sākta uz pozitīvas nots – četras uzvaras sešās spēlēs. Cīņā par labākiem līguma nosacījumiem viņš izlaida visu sagatavošanās posmu un regulārās sezonas sākumu.

Pirmajā gadā Ričijs saņems 1,2 miljonus, otrajā – 1,4 miljonus, bet trešajā – divus miljonus dolāru. Spēka uzbrucējs pērn piedalījās 76 regulārā čempionāta spēlēs, gūstot desmit vārtus un pievienojot 17 piespēles. Viņam tā bija otrā pilnā sezona NHL apritē. Savulaik pirmajā kārtā draftētais Ričijs aizvadījis 186 spēles, guvis 26 vārtus un ticis pie 33 piespēlēm, kā arī savācis 171 soda minūti.

Tādējādi līgā palicis tikai viens ierobežoti brīvais aģents, kurš joprojām nav parakstījis jaunu līgumu un turpina cīnīties par labāku samaksu – zviedru uzbrucējs Viljams Nīlanders no Toronto "Maple Leafs". Kluba ģenerālmenedžeris Kails Dubass vakar devās uz Šveici, kur plāno tikties ar Nīlanderu un viņa nometni, lai turpinātu sarunas. Ja līgums netiks parakstīts līdz decembra sākumam, Nīlanderam būs jāizlaiž visa sezona.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/ducks-sign-ritch...