Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Aizsargs ar NBA pieredzi Voltons kļūst par "Žalgiris" spēlētāju

Aizsargs ar NBA pieredzi Voltons kļūst par "Žalgiris" spēlētāju
Kauņas "Žalgiris" jaunieguvums Dereks Voltons. Foto: https://www.hothothoops.com

Lietuvas basketbola grands Kauņas „Zalgiris” aizsardzības līnijas stiprināšanai piesaistījusi 23 gadus veco amerikāni Dereku Voltonu, ar kuru ir noslēgts līgums līdz sezonas beigām.

Basketbola karjeru Voltons uzsācis Mičiganas Universitātē NCAA līgā, kļūstot par vienīgo spēlētāju komandā, kurš sasniedzis 1000 punktu, 500 savāktu bumbu un 400 rezultatīvo piespēļu atzīmi. Iepriekšējo vasaru basketbolists aizvadījis NBA Vasaras līgā, pārstāvot Orlando „Magic” krāsas, vidēji mačā uz parketa pavadot 20 minūtes, iemetot desmit punktus, izcīnot 2,5 atlecošās bumbas, ka arī izradot 3,5 piespēles. Šāds sniegums piesaistīja „Heat” uzmanību, kuras rindās Voltons piedzīvojis debiju Nacionālajā basketbola asociācijā, aizvadot 16 spēles. Tomēr sezonas lielāko daļu amerikānis pavadījis NBA attīstības līga, kur vidēji spēlē iemetis 16,1 punktu, atdevis 7,1 piespēli, ka arī izcīnījis 4 atlecošās bumbas.

„Žalgiris” paspējis aizvadīt divas spēles Eirolīgā, piedzīvojot zaudējumu pret „Baskonia” un pārspējot „Anadolu Efes”. Lietuvas čempionātā Kauņas vienība uzvarējusi piecas spēles no sešām, bet pēdējā mačā piekāpās Klaipēdas „Neptunas”.

Izmantotie avoti:
„Žalgiris“ gynėjų grandį stiprina NBA komandų...

  +2 [+] [-]

, 2018-10-18 20:19, pirms 6 gadiem
Uzrakstīta visvisāda statistika, bet par NBA statistiku piemin vien spēļu skaitu. Pieminēt, ka viņam bija līgums ar Bulls, bet tika atskaitīts pirms sezonas sākuma nevajag? Nu kas par lažu, Kostja? Protams, pats visu to atradu, bet tāda sajūta, ka raksta vienkārši rakstīšanas pēc, nevis uzraksta normālu ziņu.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-18 20:42, pirms 6 gadiem
Žalgirim vajadzīgs papildinājums, savādāk ir diezgan pašvaki viņiem

     [+] [-]

, 2018-10-19 08:12, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Žalgirim vajadzīgs papildinājums, savādāk ir diezgan pašvaki viņiem
nepiekrītu