Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

U19 sieviešu izlase pirmajā puslaikā Nīderlandē ielaiž deviņus vārtus

Rolands Eliņš

U19 sieviešu izlase pirmajā puslaikā Nīderlandē ielaiž deviņus vārtus
U19 izlases galvenais treneris Viktors Vicehovskis
Foto: LFF

Latvijas U19 sieviešu izlase ar rezultātu 0:12 šodien piekāpās Nīderlandei Eiropas čempionāta atlases spēlē.

Savā pirmajā spēlē Eiropas čempionāta kvalifikācijā Latvijas meiteņu izlase ātri vien saskārās ar citā līmenī spēlējošajām konkurentēm. Nīderlandes sieviešu izlase šovasar kļuva par Eiropas čempioni, bet U19 vecuma grupā aizvadītajā sezonā Nīderlande iekļuva EČ pusfinālā.

Nīderlandes izlase šovakar savā laukumā pirmos vārtus guva sestajā minūtēm, un jau līdz 15. minūtei uz rezultātu tablo bija vēstis par četriem vārtu guvumiem. Latvijas izlases 17 gadus vecā vārtsardze Dajana Čubreviča līdz pirmā puslaika izskaņai kopumā tika pārspēta deviņas reizes.

Otrajā puslaikā Nīderlande bija nedaudz pieticīgāka, bet tāpat iesita vēl trīs vārtus, panākot 12:0. Latvijas izlase mačā kopumā izdarīja trīs sitienus pa pretinieču vārtiem, trīsreiz trāpot vārtu rāmī, kamēr Nīderlandei 30 sitieni pa vārtiem.

Šajā atlases grupā ir arī Īrija un Igaunija, kuru savstarpējā mačā īrietes uzvarēja ar 3:0.

Nīderlande-Latvija 12:0 (9:0)

Latvijas izlases sākumsastāvs: Čubreviča, Sondore, Zaičikova, Valaka, Fjodorova, Voitāne, Štube, Kovaļova, Kuzmina, Krūmiņa, Miksone.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

     [+] [-]

, 2017-10-19 00:04, pirms 6 gadiem
Ka var trenet ja ar jaunatnes izlase neka neiznaka ar jauniesiem un tagad saka trenet meitenes un atkal izlasi un atkal zaudeja !kur jus atradat tos vecus trenerus?viniemtacu neka nebija viena multibanka komanda un rfs u-10 un uzreiz latviesu izlase!unvel jautajums vins mak runat latviski ?