Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Parīzes triumvirāts sakauj beļģus, droša uzvara arī Minhenei

Rolands Eliņš

Parīzes triumvirāts sakauj beļģus, droša uzvara arī Minhenei
Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas B apakšgrupā PSG ar 4:0 viesos pieveica „Anderlecht”, kamēr Minhenes „Bayern” ar 3:0 savā laukumā nedeva daudz variantu „Celtic”.

Parīzes „Saint-Germain” jau mača pašā sākumā izvirzījās vadībā pret grupas nosacīto pastarīti. Veiksmīga saspēle jau trešajā minūtē noslēdzās ar jaunā Kiliana Mbapē vārtu guvumu, kurš izmantoja acīgu Marko Verati piespēli. Mbapē pēc „Anderlecht” aizsarga kļūdas drīz arī varēja gūt savus otros vārtus, bet tomēr nerealizēja izgājienu viens pret vienu, pēc kura labu sitienu netrāpīja arī Neimārs.

„Anderlecht” spēles ziņā daudz neatpalika no viesiem un spēja tiem sarūpēt dažus nepatīkamus mirkļus, taču ne gūt vārtus. Turklāt Beļģijas kluba situācija palika vēl sliktāka pēc Edinsona Kavani precīzā sitiena 44. minūtē, kurš, izmantojot Mbapē centrējumu, panāca 2:0.

Otrā puslaika sākumā Kavani norībināja pretinieku vārtu pārliktni, bet pēc tam urugvajieša vārti netika ieskaitīti aizmugures dēļ. Neimārs 66. minūtē ielika savu artavu, pārspējot standartsituācijā „Anderlecht” spēlētāju mūrīti, bet Kavani uzreiz pēc tam netika ieskaitīti vēl vieni vārti, atkal aizmugures dēļ. Mača izskaņā izcēlās arī Anhels di Marija, nokārtojot 4:0, bet „Anderlecht” savu lielisko iespēju gūt sezonas pirmos ČL vārtus tā arī neizmantoja.

Liela intriga izpalika arī otrajā B grupas mačā. Jupa Hainkesa atgriešanās pie "Bayern" stūres Čempionu līgā tika atzīmēta ar drošu uzvaru 3:0 savā laukumā pār "Celtics".

Pamati uzvarai tika ielikti jau spēles sākumā, kad Tomass Millers bija pirmais pie vārtsarga atsistās bumbas pēc Roberta Levandovska sitiena. Bet 29. minūtē Kimmihs ar elegantu sitienu ar galvu pieķēra "Celtic" vārtsargu pretkustībā un nogādāja bumbu tālajā vārtu stūrī. Arī "Bayern" trešie vārti tika gūti ar galvu - to pēc stūra sitiena paveica Matss Hummelss. Minhenei netrūka iespēju palielināt savu pārsvaru, taču neprecizitāte uzbrukuma noslēgumos tomēr liedza to darīt.

B grupas spēles

KomandasRez.Vārtu guvēji
Anderlecht-PSG0:4 (0:2)Mbapē 3` Kavani 44` Neimārs 66` di Marija 89`
Bayern-Celtic3:0 (2:0)Millers 17` Kimmihs 29` Hummelss 51`

B grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.PSG330012:09
2.Bayern32016:36
3.Celtic31023:83
4.Anderlecht30030:100

  +4 [+] [-]

, 2017-10-18 23:49, pirms 7 gadiem
Skaista spēle Bayern izpildījumā. Tiešām rāda citu futbolu. Vairs nav spēle tikai uz Lewandowski, vai parasti centrējumu no flangiem. Varēja būt lielāks rezultāts, šausmīgi daudz momenti, Celtic vārtsargs līmenī bija. Celtics ar uz beigām sāka kaut ko veidot, par daudz atlaida Minhene.

  +3 [+] [-]

, 2017-10-19 00:21, pirms 7 gadiem
Kimihs ir vienkārši zelts, tur nav ne ko pielikt, ne atņemt. Un Millers ir atpakaļ tāpat kā Jups.

  -1 [+] [-]

, 2017-10-19 06:07, pirms 7 gadiem
Bayern malači sestdien jāsaliek Hamburga bundeslīgas spēle, tad 2x Leipciga.
Pirmā reize būs kausā nākam trešdien šķiet. 2 x Bundeslīgā!!

     [+] [-]

, 2017-10-19 09:24, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Skaista spēle Bayern izpildījumā. Tiešām rāda citu futbolu. Vairs nav spēle tikai uz Lewandowski, vai parasti centrējumu no flangiem. Varēja būt lielāks rezultāts, šausmīgi daudz momenti, Celtic vārtsargs līmenī bija. Celtics ar uz beigām sāka kaut ko veidot, par daudz atlaida Minhene.
Celtic vārtiņš bija dienas spēlētājs - bez viņa būtu pat 15 goli.
Heinkess šobrīd ir Bayern glābējs jo pēc atgriešanās no 4 gadu pensijas spēja pārzīmēt scenāriju, un šobrīd spēlē kā Real Madrid.
PSG viss lielais četrinieks atzīmējās ar goliem, šobrīd saspēle ir uz viļņa, būs grūti komandu apturēt - vienu spēli varētu nolažot, bet kopumā ir ļoti spēcīgi.